παρακαλώ περιμένετε...

Συναστρια???

  • Starface @ 23.03.2011 19:35
    SophiaT21r, μπορείς να βρεις από τη βιβλιοθήκη και γενικά από βιβλία και άρθρα τι σημαίνουν οι όψεις που γίνονται σε μία συναστρία, σε ποια θέματα θα επικεντρωθεί το ζευγάρι, ποια θα είναι τα δυνατά και ποια τα τρωτά του σημεία. 
    Αυτό όμως που δεν μπορούν να στο πουν τα βιβλία ούτε ο αστρολόγος σου είναι αν αυτά τα σημεία είναι ικανά να σας κρατήσουν μαζί για πολύ, για λίγο ή να σας χωρίσουν. Είναι θέμα θέλησης και απόφασης του καθενός μας, και όπως λες κι εσύ, έχω δει πολλά ζευγάρια με όλο το σύμπαν εναντίον τους και όμως να είναι αποφασισμένοι να μείνουν μαζί και να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, και άλλα ζευγάρια που έχουν πολλές αρμονικές όψεις μεταξύ τους και να ταιριάζουν φοβερά, αλλά να χωρίζουν από την ανία και τη στασιμότητα. 
    Οπότε, μην θεωρήσεις ότι μία δύσκολη όψη είναι πάντα κάτι αρνητικό, γιατί μπορεί να είναι και η πρόκληση που κρατάει μαζί το ζευγάρι. 
    Τα άρθρα που υπάρχουν στη Βιβλιοθήκη του Stardome είναι κάτι παραπάνω από βοηθητικά για να μπεις στα άδυτα της συναστρίας και αξίζουν και μία δεύτερη ανάγνωση. 
  • SophiaT21r @ 24.03.2011 00:17
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ   μου άρεσε πολύ η απάντηση σου!!! και επίσης μου έδωσε κουράγιο!!!! ίσως οι δύσκολες όψεις να έχουν θετικές επιδράσεις!!!!!

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...