παρακαλώ περιμένετε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

  • selcouth @ 14.03.2011 14:03
    Χρόνια πολλά piggy137! Χρόνια πολλά και καλά! Χαρούμενα κι ευτυχισμένα! Ανέμελα -όσο γίνεται- και χωρίς στεναχώριες.
    http://www.youtube.com/watch?v=v3GT2YWUBnE
     
    Θα περιμένω κι εγώ αυτή την απάντηση που θα σου δώσουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!
  • Stardome* @ 14.03.2011 14:10
    Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι η η μέρα των γενεθλίων μας είναι και μέρα της ηλιακής μας επιστροφής, που σημαίνει ότι ο Ήλιος εκείνη την ημέρα "ξαναθυμάται" όλες τις γενέθλιες όψεις του. Από την άλλη πλευρά, πιστεύω (κι αυτό μάλλον είναι πιο κοντά στην αλήθεια από την ηλιακή επιστροφή)  πως η μέρα αυτή έχει τη σημασία που της δίνουμε. Αν δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τη ζωή μας ή από τη χρονιά που πέρασε, τότε σίγουρα δεν θα μας αρέσει η προοπτική πως ακόμη ένας χρόνος πέρασε από πάνω μας.
     
    Όπως και να έχει, χρόνια σου πολλά και καλά,  με υγεία πάνω από όλα!
  • piggy137 @ 14.03.2011 14:19
    stardome ευχαριστώ πολυ για την απάντηση και τις ευχές. οχι δεν ξεκινάω τη μέρα των γενεθλιων μου φορτωμένη τις πίκρες ενός χρόνου ουτε με απελπισία για το ότι έρχεται ένας ακόμη. Τις περισσότερες φορές σχεδιάζω να περασω καλά να κάνω κάτι για μένα επιτέλους περιμένω να εχω κι εγω μια μέρα γιορτινή στη ζωή μου αλλά δεν μου βγαίνει και μένω πάντα με το παράπονο.
  • Stardome* @ 14.03.2011 14:22
    Ίσως πρέπει να σταματήσεις να σχεδιάζεις για την συγκεκριμένη μέρα και να αποφασίζεις αυθόρμητα κι ότι βγει... Απ' τη στιγμή που δημιουργούμε ένα σχέδιο, δημιουργούμε και την πιθανότητα να μην μας βγει!
     
    Και πάλι χρόνια πολλά με υγεία!
  • selcouth @ 14.03.2011 14:25
    Να είσαι καλά για την απάντηση Stardome, αλλά άσχετα με τη ζωή που ζούμε, για τα "ουρανοκατέβατα" γεγονότα τί μπορεί να φταίει; (αν μπορώ να πω ότι φταίει κάτι)
    Π.χ. μια χρονιά -μια μέρα πριν τα γενέθλιά μου- πήρα αποτελέσματα εξετάσεων, ότι είχα προχωρημένο καρκίνο. Δύο μήνες μετά ανακάλυψα ότι μου είχαν δώσει εξετάσεις άλλου ασθενή. Έχω κι άλλα να αφηγηθώ (πάντα μια μέρα πριν τα γενέθλιά μου), αλλά αυτό φτάνει ως παράδειγμα νομίζω...
    Επίσης η piggy137 αναφέρει και κάποια ατυχήματα, που κι αυτά δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα. Να... για κάτι τέτοια λέω.
  • Stardome* @ 14.03.2011 14:28
    Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας για την ημέρα των γενεθλίων μας. Μάλιστα από τη σκοπιά του χάρτη η μέρα αυτή είναι όπως και οι υπόλοιπες 365 μέρες του χρόνου - εμείς την ξεχωρίζουμε, όχι ο χάρτης.
    Και επαναλαμβάνω, η μόνη απλοϊκή σκέψη που μπορώ να κάνω είναι ότι εκείνη την ημέρα ο Ήλιος κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Ήλιο μας και έτσι ενεργοποιούνται όλες οι όψεις του. Κι αυτό όμως είναι κάτι γενικό και δεν υποστηρίζεται από κάποια αστρολογική βιβλιογραφία. Είναι μια απλή σκέψη που έκανα...
  • selcouth @ 14.03.2011 14:36
    Οk, thanks! Να σου πω την αλήθεια από περιέργεια ρώτησα. Τώρα πια δεν εκπλήσσομαι.
    Ευχαριστώ και πάλι.
    piggy137 να περάσεις υπέροχα σήμερα!
     
  • piggy137 @ 14.03.2011 14:45
    ευχαριστώ selcouth για τις ευχές ελπίζω απο δώ και πέρα να φτιάξει η μέρα γιατι τις πρίκρες   τις πήρα με το καλημέρα. Άντε περαστικά μου και του χρόνου. Σας αφηνω παω να ψωνίσω γλυκά.
  • eleneiro @ 15.03.2011 11:42
    ΕΛΑ ΝΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΑΛΙΑ,ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΟΥ 6/3,ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΨΑΡΑΚΙΑ

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...