παρακαλώ περιμένετε...

Μετακομιση τωρα?

  • Stardome* @ 10.12.2010 14:37
    Κοίτα τώρα. Είναι ανάδρομος Ερμής στον 7ο σου (σχέσεις) και έχεις και ωροσκόπο Δίδυμο. Αν μη τι άλλο θα πρέπει να περιμένεις πως θα αντιμετωπίσεις άλλα πράγματα από αυτά που περιμένεις. Από εκεί και πέρα καμία πλανητική διέλευση δεν πρέπει να εμποδίζει μια ειλημμένη απόφαση (προσωπική μου άποψη αυτή).
  • Stardome* @ 10.12.2010 15:31
    aniania, αφού πήρε την απόφαση να μετακομίσει πριν με ρωτήσει, είναι ειλημμένη απόφαση. Το να επέμβω σε τέτοια απόφαση είναι ανήθικο από μέρους μου - δεν εξασκώ την αστρολογία για να κυκλοφορώ με μια βέργα και να λέω "Πρέπει να... " ή "Δεν πρέπει να...".
    Ο ρόλος μου σαν αστρολόγου σ' αυτή την περίπτωση δεν είναι ούτε να την αποτρέψω, ούτε να την προτρέψω να κάνει κάτι. Απλά να της επισημάνω τις συνέπειες αυτής της απόφασης. Και αν θες, το να γνωρίζεις τις συνέπειες (ή ένα μεγάλο μέρος αυτών) κάνει όλη τη διαφορά και είναι πιο σημαντικό από το να έχεις κάποιον έξω από εσένα, με βάση κάποιες διελεύσεις να αποφασίζει για τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ζώη.
    Αν υπάρχει κάτι που σου μαθαίνει η αστρολογία είναι πως τα πράγματα γίνονται με μια συγκεκριμένη σειρά γιατί υπάρχει λόγος για να γίνουν έτσι.  (Και πάλι αναφέρω πως αυτά είναι προσωπικές απόψεις για το πως εγώ χρησιμοποιώ την αστρολογία και όχι πως θα έπρεπε να χρησιμοποιείται ή πως την χρησιμοποιούν άλλοι).
  • manu06 @ 11.12.2010 21:31
    Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας...
    Stardome το καταλαβαινω αυτο που λες , οτι μαλλον θα αντιμετωπισω κατι πιο δυσκολο λογικα τωρα που ειναι αναδρομος ο Ερμης αλλα δεν εχεις και αδικο οτι ειναι δυσκολο να αναβαλλεις μια ειλημενη αποφαση. Ομως ο λογος που αναρτησα αυτο το post ειναι γιατι για μενα ειναι συμαντικη κινηση και δεν θελω να μου βγει σε κακο ...
    Το ψαχνω μεσω του Stardome γιατι πιστευω πως μερικα πραγματα μπορεις να τα κανεις καλυτερα αμα γνωριζεις. Οποτε ζηταω την προσωπικη σου αποψη επειδη εισαι καλυτερος γνωστης απο μενα της αστρολογιας . Εσυ στη θεση μου τι θα εκανες? θα την εκανες αυτη τη μετακομιση?
  • manu06 @ 11.12.2010 22:00
    Θα γραψω και αλλο μιας και διαβαζω και ξαναδιαβαζω τα σχολια σας και βλεπω οτι ειμαι πολυ μπερδεμενη αλλα και στεναχωρημενη. Ειναι κριμα να θες κατι τοσο πολυ , να εχεις 7 χρονια σχεση και οταν ερχεται η στιγμη να κανεις το επομενο βημα να βλεπεις οτι το συμπαν δεν σε βοηθαει.
    Βεβαια απο την αλλη ολα ειναι στο μυαλο μας, αλλα αυτο το μυαλο μας παιζει ασχημα παιχνιδια... Γιατι αν κανω την κινηση και κατι παει στραβα σιγουρα θα σκεφτω "γιατι το εκανα σε αναδρομο Ερμη" αλλα απο την αλλη αμα το αναβαλλω ποιος μου λεει οτι θα ειναι καλυτερα?
    ή οτι δεν θα αντιμετωπισω προβληματα τοτε? 
    Καταλαβαινω οτι δεν ειναι σωστο να βαζω την stardome να βγαλει το δικο μου φιδι απο την τρυπα με το να της λεω ναμου απαντησει για να παρει την ευθυνη εκεινη για μενα.
    Οποτε συγγνωμη για το προηγουμενο post .
    Εχει σημασια αν η αποφαση εχει παρθει σε περιοδο που δεν ηταν αναδρομος ο Ερμης?
    Ισως αυτο με βοηθησει καπως .

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...