παρακαλώ περιμένετε...

Δε θελω σχεση

  • fotoula @ 14.11.2010 21:19
    Nai Bare8ikes ...
  • christian9*** @ 14.11.2010 22:30
    akrivws ta idia...akrivws omws...egw mia e3ighsh pou dinw einai oti isws o eautos mas prospa8ei na mas profula3ei pia dhmiourgontas tetoies amunes...mexri na mporoume na dwsoume pali...mexri na epoulo8oun pliges...giati den arkei na exeis h na 8es,prepei k na mporeis...k epeidh mallon den exoun epoulo8ei akomh,oti anagnwrizetai ws ''epikinduno'' mallon aporriptetai automata h to arnoumaste,afou den eimaste se fasi na ''shkwsoume'' k alla..mallon..
  • konstans @ 14.11.2010 23:11
    Miguel been there done that 3 χρόνια πριν.
    Ακριβώς το ίδιο συναίσθημα και ήμουν μονίμως ερωτευμένη με κάποιον από 4 χρονών και για να μην ξεμείνουμε ποτέ υπήρχε και η λίστα του top 5.
    Μετάφραση αν το νούμερο 1 ήταν σκάρτο μετατόπιση ενδιαφέροντος στο 2,3 και όπως πάει.
    Ξαφνικά γύρισε διακόπτης και ήθελα να ασχοληθώ μόνο με τον εαυτό μου.
    Τότε δεν μου φαινόταν κάτι ανησυχητικό μάλλον σαν απαραιτητη αναπαύλα.
    Ένα ουφ να ησυχάσει λίγο το μυαλό και να δω ποια είμαι όταν δεν προσπαθώ να είμαι ο καθρέφτης των επιθυμιών του άλλου.
    Και να σου πω την αλήθεια μου έκανε πολύ καλό!!!!!
    Θα σου έλεγα να μην τρομάζεις να προσδιορίσεις τον εαυτό σου χωρίς αυτό το κομμάτι στη ζωή σου ίσως να σου προσφέρει διάυγεια και μια πιο καθαρή οπτική στη ζωή σου.
    Βέβαια το θέμα είναι πόσο καιρό θα σου πάρει να βγεις από αυτό το τριπάκι γιατί 3 χρόνια μετά τώρα έχω αρχίζει να συνέρχομαι βλέποντας όμως τα πράγματα πιο αντικειμένικά και πιο κοντά στις αληθινές μου επιθυμίες.
    Περαστικά λοιπόν
  • pink_rose18 @ 15.11.2010 00:40
    Εγώ πάλι ΘΕΛΩ....
  • miguel @ 15.11.2010 01:27
    Τι να πω δεν ξερω ειναι ανυσηχητικη η περιπτωση μου. Ευχαριστω απαντες παροντες για τις αποψεις σας , μακαρι να αποκτησω διαυγεια πνευματος οπως η προλαλησασα konstans απλα φοβαμαι οτι αν και εφοσον ανοιξω τα ματια μου περισσοτερο απο οτι εχω κανει ηδη θα δω τοση μαυριλα, συμφερον και ξεπετες που θα τους σιχαθω ακομα πιο πολυ. Ακουω φιλες που ζητανε συμβουλες(ψαρι εγω τυχαιο? δεν νομιζω) και τις βλεπω που χρεισημοποιουν αντρες δεκανικια απλα και μονο για να ειναι με καποιον , η σε αλλες περιπτωσεις μυθοποιουν αντρες λογο ανασφαλειας ουτε αυτο το θελω. Ισως το feedback που παιρνω τελικα να ειναι αρνητικο, εξου και εχω γινει αρνητικη και εγω. christian9*** υποθτετω πως μαλλον δεν μπορω η οικονομικη κριση χτυπισε και τις σχεσεις προτειμω λοιπον να ξοδευω αυτα που εχω για εμενα παρα για καποιον που ειμαι μαζι. Fireworks --αλλαγη γυαλας? αλλαγη ωερου? τροφης?? πως αφου παλι οταν βγεις εκει εξω τις ιδιες φατσες θα δεις!
  • piggy137 @ 15.11.2010 09:13
    Βρισκομαστε σε εποχες ισχνων αγελάδων. Οι ανθρωποι ειναι ελεύθεροι να κάνουν επιλογές στις ζωές τους ομως δεν οριζουν ποιες ειναι οι δυνατοτητες πουτους προσφέρονται καιμέσα απο τις οποιες θα επιλέξουν. Ειναι στιγμές που δεν υπαρχουν άλλες επιλογές περα απο τον κανόνα του "το μη χειρον βέλτιστον".  Θα έτρωγες ποτε απο τα σκουπίδια; Θα έκλεβες ποτέ για να επιβιωσεις; Θα έτρωγες ποτέ ανθρώπινη σάρκα για να μην πεθάνεις; Σκέψου τι έγινε στον  πολεμο του 40 για να επιζήσουν οι άνθρωποι. Ποσες επιλογές είχαν μπροστά τους; σκέψου τους λίγους επιζησαντες ενος αεροπορικου δυστυχήματος σε ένα χιονισμένο βουνο για μέρες ατελειωτεςμεχρι να τους βρουν τα σωστικά σύνεργεία; Ειναι ωραία τα όνειρα ειναι ζορικη η  στιγμή που η πραγματικότητα τασυντρίβει. Σημασία εχει να επιβιωσεις με το μικρότεροδυνατό κόστος για σένα.  Κι αυτο το κόστος ειναι διαφορετικό για τονκαθένα μας.
    Αν αισθάνεσαι ασφαλης και όμορφα με τη μοναξια σου μείνε μόνη σου. Αν εχεις αναγκη απο κάποιον ειναι καλυ΄τερα να δεις όλη την αληθεια για να κάνεις τηνλιγοτερο αποτυχημένηεπιλογή.
  • miguel @ 15.11.2010 16:00
    Αρνουμε να παω με τον οχλο απλα και μονο για να ειμαι με καποιον. Προτειμω να δουλεψω τον εαυτο μου και να βαζω το μυαλο μου σαν ασπιδα για να ξεσκαρταρω αυτα που βλεπω μπροστα μου, την καρδια μου θελω να την κραταω ανοιχτη και παντα χαρουμενη...οσο πιεζεσαι να αρκισε κανεις κακο στον εαυτο σου. Δεν παραδειγματιζομαι απο το 40 αλλα κοιταζω το παρον , το τωρα. Δεν τιθεται θεμα επιβιωσεις αλλα καλης διαβιωσεις...δεν ειναι το τελος του κοσμου, αλλα καιρος για καλυτερο κοσμο γυρο μας.
  • ReneVala @ 15.11.2010 20:06
    Eιναι το τελευταιο πραγμα που σκεφτομαι και εγω αυτο το διαστημα. Θε επανελθουμε πιστευω με μια αντιβιωση των 500mg!!!! θα θεραπευτουμε!! Συντομα ελπιζω γιατι αρχιζω και ανησυχω.
  • miguel @ 16.11.2010 03:59
    Χωρις να θελω και για κανενα λογο να σαμποταρω το αγαπημενο μας
    σιτε...διαβασα απο ενα αλλο αστρολογικο σιτε ακριβως την εξηγηση στο
    προβλημα μου...νομιζω οτι υπαρχει φως στο τουνελ..(στο astrolife.gr) ριχτε μια ματια και τα συζηταμε εκτενεστερα διοτι εχει ψαχνο!!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...