παρακαλώ περιμένετε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ;.......

  • piggy137 @ 11.11.2010 14:25
    ευχαριστω anteros που εκανες τον κόπο να μου  απαντήσεις.
    κανενα σταρκατι απο οσους ειδικούς έχει το σαιτ;]
    ετσι να νοιωσω κι εγω ότι κάποιος μου δινει σημασία και μένα σ' αυτόν τον κόσμο.
     
  • manini @ 11.11.2010 14:29
    μην το λες αυτό...υποθέτω ότι πολλοί διαβάζουν τα post των άλλων..ίσως απλά να μην ταυτίζονται για αυτό να μην αφήνουν κάποιο σχόλιο...
  • fefe @ 11.11.2010 14:33
    piggy εννοειται οτι υπαρχουν απειροι που νιωθουν ετσι...και εγω. σαν και εσενα νιωθω..απλα εχω λιγο περιθωριο..ακομα..κααααανε υπομονη μεχρι της 19
  • piggy137 @ 11.11.2010 14:36
    συγνωμη manini δεν ήθελα να φανώ αχαριστη σε όσους κατακαιρούς εχουν σχολιασει καταχωρήσεις μου. απλά ειμαι σε μια μέρα που ξεχειλίζουν συναισθήματα εκνευρισμού πίκρας αγανάκτησης απογοηήτευσης ματαιωσης προσθέστε κι όσα άλλα αρνητικά φαντάζεσται και δεν μπορουσα πια να τα διαχειριστώ μόνη μου. Γι' αυτό είπα να ρωτήσω μήπως υπάρχουν και σημαντικές πλανητικές διελευσεις ή καιρια χτυπήματα αυτόν τον καιρό στο ωροσκοπιο μου που ίσως τα αντιμετωπίζω και με λάθος τακτική.
     
  • piggy137 @ 11.11.2010 14:43
    fefe  ήμουνα ντουρασελ μέχρι τώρα εκεί που οι άλλοι σταματούσαν εγώ συν΄έχιζα  αλλά κι οι ντουρασελ κάποτε τα φτύνουν.Ήδη εκανα υπερπροσπαθεια για να φτασω κι ως εδώ. Τελος πάντων σταματώ εδω δενθέλω να νομίζετε ότι  γραφω για να ζητήσω τον οικτο κανενός.
  • fefe @ 11.11.2010 14:45
    δεν νομιzω οτι υπαρχει καποιος που πιστευει κατι τετοιο
     
  • piggy137 @ 11.11.2010 14:47
    Εξάλλου φεφε μου τι θα γίνει μετά τις 19; Ουτε η ζωή μου στις βασικές της δομές θ' αλλάξει ουτε ο χαρακτήρας των άλλων ανθρώπων θα μεταλλαχθεί ουτε ο δικός μου χαρακτήρας θα γίνει καποιος άλλος.
  • piggy137 @ 11.11.2010 14:49
    εχω βέβαια την υποψία ότι καποιο λάθος σοβαρο κάνω κι εγώ στον τρόπο που αντιμετωπίζω ανθρώπους και καταστασεις, κατι αντιλαμβάνομαι στραβά ισως αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ ποιο ακριβώς και που είναι το δικό μου λάθος. Απλά όταν ενα κομμάτι ενός συστήματος δουλεύει λαθος τότε όλο το σύστημα καταστρέφεται ποσο μάλλον όταν μαζεύονται πολλά λάθη.
  • piggy137 @ 11.11.2010 14:51
    απλά όταν δεν αντιλαμβανεσαι το δικο σου λάθος τοτε το επαναλαμβάνεις και δεν μπορείς΄να ξεφύγεις απο το να σου συμβαίνου΄ν οσα ακριβώς προσπαθείς ηλιθιωδώς ν' αποφύγεις
  • piggy137 @ 11.11.2010 14:55
    ειναι πολλές φορές που αγανακτησα για αύτό που εσύ ονομάζεις στασιμότητα και;
    φωναξα κλώτσησα γκρίνιαξα σαν το μωρό στη κουνια , και μετά μπηκα τίμωρία για τον κακό μού χαρακτήρα και ξαναεπέστρεψα στην ίδια κατασταση ώσπου να τελειωσουν και πάλι οι αντοχές κι άντε το ίδιο σκηνικό φτου κι απο εξαρχής. Το να αντιλάμβάνεσαι ότι ένα φαγητό δεν είναι νόστιμο ειναι πανευκολο. Το να μαγειρέψεις όμως ένα νοστιμο φαγητό;
  • manini @ 11.11.2010 15:08
    δεν εννοούσα ότι είσαι αχάριστη...απλά να σου πω ότι σου δείνουν σημασία..ήθελα να πω...  ... ελπίζω να πάρεις τα επάνω σου
  • piggy137 @ 11.11.2010 15:12
    δικιο έχεις τα μεταξωτά βρακια΄που λέει κι η παροιμία θέλουν επιδέξιους κώλους. Κι εμένα η καταγωγή μου δεν είναι απο εκάλη μεριά. Εμείς ανήκουμε στους φτωχούς χωριάτες με τη βελέτζα........
    Αλλά οπως λέει κι η σοφή παροιμία όποιος ανακατεύεται μετα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
    Αντε ν' ασχοληθούμε τώρα με όσα μας παίρνει και κατεχουμε κάπως την τεχνη τους σ' αυτή τη ζωή κι ας αφήσουμε την υψηλη γαστρονομία για τον τοπ σέφ.
    Βολευτείτε τώρα με καμία τηγανιτή πατάτα με μπολικο αλάτι και θρουμπι (αν μας βρισκεται κι αυτό) και να λέμε και δόξω τω θεω γιατί υπάρχουν και χειρότερα.
    Το καλύτερο είναι να μην έχει κανείς αισθήματα και συναισθήματα. Ίσως είναι πιο εύκολο απο το να μάθει να τα διαχειρίζεται σωστά.
     
  • piggy137 @ 11.11.2010 15:16
    μανινι το σχολιο αφορούσε περισσότερο τη ζωή μου εξω απο εσας κι οχι τοσο τη συντομη παρουσία μου στο σαιτ. Τι να κάνουμε έχουμε και μια σελήνη στον κριό που όταν δεν λαμβανει τη δεουσα προσοχή και τιμή ή όταν την ΄χανει το παίρνει πολυ βαριά.
  • miguel @ 11.11.2010 19:25
    Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να κοιταζξεις μεσα σου και να δεις τι εχεις αναγκη εσυ, ποιες ειναι οι δικες αναγκες, τα δικα σου ορια και οι δικες σου ελπιδες. Δεν μπορεις να αλλαξεις τον κοσμο που υπαρχει γυρο σου τους χαρακτηρες δλδ αλλα μπορεις να βρεις ανθρωπους που σου ταιριαζουν αναλογα με την κατασταση και την ψυχολογια που εχεις την εκαστοτε στιγμη. Αν δεν κοιταξεις μεσα σου, δεν συγχωρεσεις τον εαυτο σου, δεν αγαπησεις τον εαυτο σου δε θα το κανει κανεις για εσενα. Οσο πιεζε και προσπαθεις να αποδειξεις, η να τρεξεις τον αγωνα δρομου καποιου αλλου θα τα φτυσεις. Τα μετρα και τα σταθμα ειναι ολα ατομικα και πρεπει να βρεις την δυναμη να κλειστεις στον εαυτο σου να κανεις τον απολογισμο σου να μαθεις απο τις εμπειριες σου και τα ελατωματα σου, γιατι αν δεν το κανεις αυτα θα ερχονται ξανα και ξανα οσαν το καρμα σου που πρπει να διδαχτεις!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...