παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Χρήματα vs Χρόνος
Καλώς σας βρήκα! Είναι απολύτως νέα στο site και θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Πανόπουλο (ή και κάποιον από εσάς) το εξής:
Αυτη τη στιγμή εργάζομαι στον τομέα των ευρωπαικών προγραμμάτων που αφορουν ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες,  με καλούτσικες απολάβές αλλά πολύ ικανοποίηση. Η συνεργασία όμως πιθανόν θα λήξει σε 1 χρόνο. Μια καλή μου φίλη μου πρότεινε συνεργασία στο μεσιτικο γραφειο που διατηρεί με εξαιρετικές απολαβές που θα μου λύσουν το οικονομικό πρόβλημα και θα μου επιτρέψουν να έχω τη δυνατότητα να κάνω πολλά που είναι σημαντικά για μένα αλλα και να βοηθήσω άλλους.
Αυτο μου με κάνει όμως να διστάσω είναι ότι θα πρεπει να εργαζομαι μέχρι τις 9 το βράδι. Δεν είναι fan των χρημάτων  αλλά πάντα μέσα μου έχω ως μέγιστη προτεραιότητα να έχω χρόνο για την εσωτερική μου εξέλιξη και την προσφορα στο σύνολο  (συμμετοχή σε ομάδες εσωτερισμού, διαλέξεις κ.λ.π.) (ωροσκόπος υδροχόος γάρ).
Αυτο που μέσα  μου νιώθω επιτακτική ανάγκη είναι η ζωή μου να κινειται με πνευματικές αξίες και   να βρίσκω τρόπους συμμετοχής στις αλλαγές της ανθρωπότητας με οποιοδήποτε ατομικό κόστος. Από την  άλλη η σελήνη μου στον ταύρο θέλει να "νοικοκυρευτώ" επαγγελματικά , συναισθηματικά. Αποτέλεσμα? να μην κάνω αποτελεσματικά και σταθερά σε βάθος χρόνου  τίποτα από τα δύο !
Προφανώς για το 1ο δεν έχω τ ακόμη το θάρρος , για το 2ο δεν μπορει να με κρατήσει για πολύ γιατί δεν με καλύπτει.
Η ερώτηση (επιτ΄λεους) είναι:
Αστρολογικά μιλώνατς, ευνοείται η αλλαγή στη καριέρα? (γιατί αυτό θα ήταν ένα σημάδι ορθής κατεύθυνσης για μένα)

Υ.Γ. συγνώμη για το μακροσκελές μύνημα κι ελπίζω να μη σας μπέρδεψα. αλλά ιχθείς είστε κι εσείς και νομίζω ότι καταλαβαίνετε!!!!!! (σνιφ!)
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεολόγος, Αρσένιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...