παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Να πεσει το ταβανι να μας πλακωσει.

 Αγαπημενε Stradome, αγαπημενα αστροπαιδα, αγαπημενοι φιλοι, εστω και αν δεν  εχουμε γνωριστει.

Θα ήθελα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια που ειχα σημερα το πρωι στις 08:00. Νοικιαζω ενα διαμερισμα με την μητερα μου, εδω και 2 χρονια, σε μια πολυκατοικια 27 ετων.Κοιμομασταν σε διαφορετικα διπλανα δωματια και ξαφνικα ακουω εναν εκκοφαντικο θορυβο, πεταγομαι απο το κρεβατι πηγαινω στο δωματιο της μητερας μου, και τι να δω ειχε ξεκολησει όλος, επαναλαμβανω όλος ο σοβας ,απο το ταβανι και ειχε πεσει στο πατώμα, στο κρεβατι, στην ντουλαπα στα κομοδινα παντου και φυσικα επανω της......και μεγαλα κομματια επισης μαζι με μικρα, όσο ενας δισκος πικαπ ας πουμε σε εμβαδο και περιπου 3 εκ. παχος.....Ολο το δωματιο ειχε καλυφθει...ευτυχως δεν την πετυχε στο κεφαλι την μητερα μου αλλα στα ποδια και γλυτωσε με μελανιες,,,,λιγο διπλα απο το μαξιλαρι ειχε πεσει ενα μεγαλο κομματι, οποτε ηταν τυχερη μεσα στην ατυχια της...Να τολμησω να ρωτησω μηπως εχει να κανει και με τα αστρολογικα δρωμενα...Δεν ξερω τι να σκεφτω.....Παθαμε σοκ. Τι να πω. Αν εχετε καμια πληροφορια, θα το εκτιμουσαμε και οι δυο......εγω ειμαι γεννημενη 11/3/1977 20:30  και εκεινη 24/03/1956 στις 05:30 Και οι δυο στην Θεσσαλονικη.

Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Υ.Γ.1

Στις 6/4/2010 εγινε μια μεγαλη καταστροφη σε ενα σπιτι που ειναι δικο μας και το νοικιαζουμε σε καποιους αλλους, και εμεις περνουμε το ενοικιο για να το δινουμε στο δικο μας..Εκει η ζημια ηταν μεγαλη και τωρα εγω σαν ιδιοκτητρια πρεπει να πληρωσω 5000 ευρω γιατι αυτοι που εμεναν και εκαναν την ζημια εφυγαν και τωρα θα παμε στα δικαστηρια.εκει ειχε γινει μια εκρηξη που προκαλεσαν αθελα τους βεβαια εκεινοι, αλλα δεν το παραδεχονται, εσπασαν ολα τα κουφωματα, η κουζινα  το τζακι...κ.α.

Ποτε θα σταματησουν να μας συμβαινουν ατυχιες, ειχαμε και προβληματα υγειας πριν λιγους μηνες....Το μονο που θελω ειναι ηρεμια για την οικογενεια μου ουτε πολλα λεφτα ουτε λούσα ουτε μεταξωτες κορδελες.Θελω απλα να σηκωσουμε κεφαλι σαν οικογενεια να χαμογελασουμε και να ειμαστε αγαπημενοι...Ζηταω πολλα ?

Θα ερθουν ποτε ασπρες μερες με χαρα και ηρεμια για εμας..... και ας ειμαι ανεργη και ας μην εχω βρει τον ερωτα της ζωης μου.... Το χαμογελο θα ερθει ποτε?

Γενικως ειμαι πολυ αισιοδοξος ανθρωπος, εκνευριστικα αισιοδοξος λενε οι φιλοι και γνωστοι μου γιατι μετα απο καθε αναποδια που μας συμβαινει λεω παντα οτι "αντε τωρα κατι καλο θα γινει" και αυτοι με βριζουν γιατι δεν απογοητευομαι και συνεχεια φαινομαι δυνατη και λεω δεν πειραζει θα το φτιαξουμε και αυτο...και πιστευω οτι ολα γινονται για καποιο λογο, αλλα ολο τον περιμενω αυτον τον λογο και δεν τον ανταμωνω.Μαλλον αρχιζω και χανω τις δυναμεις μου μαλλον δεν ειμαι πια ο HULK, ουτε ο BATMAN ουτε ο SPIDERMAN....εεεεε?? Τι κριμα και ημουν σιγουρη μεσα στην φαντασια την ψαρενια μου, οτι ημουν SUPERHERO & WONDERWOMAN.... :(

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...