παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αλλαγή χώρας

Αγαπητό Stardome..

pριν απο λίγο καιρό, είχα αναρτίσει ένα αρκετά απελπισμένο post.με το οποίο ζητούσα βοήθεια, για κάποια σημαντικά θέματα που με απασχολούν αυτόν τον καιρό.Κατανοώ πως είναι δύσκολο, να απαντήσεις σε όλους τους απελπισμένους αυτού του site, αλλά λέω να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου, καθότι, η κατάσταση χειροτερεύει, απο τα τελευταία post μου.

Θα είμαι πολύ σύντομη.Είμαι σε διαδικασία πολύ επιπονου χωρισμού, ο οποίος γίνεται σταδιακά και πολύ αιματαηρά τους τελευταίους 4-5 μήνες,  μετα απο 4 χρόνια έντονης σχέσης.

Οικονομικα, υπάρχει πρόβλημα καθώς ειμαι σε αναζήτηση δουλειάς για να υποστηρίξω τις σπουδές μου.Επίσης,αν μέσα στις επόμενς 20 μρες, δεν έχω βρει δουλειά, και άλλο room se flat (μένω ακόμα σε αυτό που έμενα με τον φίλο μου-και η μετακόμιση των πραγμάτων του θα γίνει αυτές τις μέρες..), θα πρέπει να μετακομίσω αναγκαστικά ελλάδα.

Μέσα σε όλα αυτά, άρχισα να αναρωτιέμαι σοβαρά για όλη μου την ζωή και κυρίως για τα επγγελματικα μου....¨Εχω την αίσθηση, πως οι αλλαγές που έκανα τα τελευταία χρόνια (άλλαξα αντικείμενο, και επίσης, αποφάσισα να ασχοληθώ με ακαδημαικα) ίσως να μην μου ταιριάζουν, ή να μην έχω την ψυχική αντοχή να τις φέρω σε πέρας.

Αν υπάρχει μια φράση που μπορεί να χαρακτιρίσει αυτήν την περίοδο, είναι το life crisis.

Κάθε βοήθεια , γνώμη, η άποψη θα ήταν καλοδεχούμενη.

Επίσης, συγκεκριμένα θα ήθελα να ρωτήσω, αν είναι καλή/κακή περίοδος, για επιστροφή μου στην Ελλάδα  (και δεν εννοώ την οικονομική κρίση...) η γενικά για μετακόμιση σεοποιαδήποτε χώρα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για τον χρονο σας..

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...