παρακαλώ περιμένετε...

%$*%#΅^@^&#& σκεψεις

  • triunk @ 17.09.2010 07:42
    Μήπως λέω Μήπως...φταίει αυτή η έμμονη ιδέα??? μια ιδέα ρίχνω στο τραπέζι...Άλλωστε εσύ φταις που έχεις κορμί θανατηφόρο???  http://www.youtube.com/watch?v=fbGu5UDyjQU )) ))
  • maimou80 @ 17.09.2010 09:33
    είναι πολύ περίεργο αγαπημένη φίλη που όλοι αυτό "δηλώνουν" αλλά τελικά στην πορεία βγαίνουν άλλα πράγματα.. (δεν νομίζω να ξεκίναγες κάτι, αν σου έλεγαν από την αρχή ότι δεν την παλεύουν με σχέση) ίσως να είναι η ΦΑΣΗ της ζωής τους τέτοια (έχουμε φάει με το κουτάλι αυτή την ατάκα) αλλά πες μου εσύ.. σε ό,τι φάση κι αν ήσουν.. αν βρισκόταν ο άνθρωπος της ζωής σου, δεν θα τον έβαζες μέσα? θα του έλεγες μισό λεπτό.. δεν μπορώ τώρα.. πέρνα αργότερα.. (που θα περάσουν και κανα δυο κότερα!)
    δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα.. το θέμα είναι εσύ τι κάνεις γι αυτό? καταλαβαίνω ότι μπορεί να σου είναι συμαντικό να αγαπήσεις και να αγαπηθείς ΟΜΩΣ αυτό θα γίνει κάποια στιγμή όταν πια δεν θα προσπαθείς, γιατί πολύ απλά είναι κάτι για το οποίο δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις.. (εμένα για παράδειγμα μου συνέβει στα 28 μου από εκεί που δεν το περίμενα και στην αρχή της σχέσης είχα τους ενδιασμούς μου..)
    νομίζω ότι το πιο σημαντικό για σενα αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είναι ο εαυτό σου! αφού χρειάζεται αγάπη, δώστην του πρώτα εσύ! κανάκεψε τον βρίσκοντας μια δουλειά, ξεκινώντας κάποιο χόμπι (χορό, κολύμπι, πεζοπορία, πολεμικές τέχνες - έχει ωραία γκομενάκια εκεί για οφθαλμόλουτρο.. χι χι) και αυτό που θες, θα σου έρθει όταν θα έχεις χαλαρώσει τελείως και θα είναι το τελευταίο που θα σκέφτεσαι!
    κάμε λίγο υπομονή.. και όλα θα γίνουν! είναι ευχή και υπόσχεση!
  • manini @ 17.09.2010 10:01
    συμφωνώ με την maimou80...πραγματικά...χαλάρωσε..όλοι όλοι μα όλοι θέλουν να ζήσουν τον έρωτα της ζωής τους ..είτε στα 24 είτε στα 84..και φυσικά ένας έρωτας θα σε έκανε να αντιμετωπίζεις πιο εύκολα όλα τα προβλήματα της ζωής...δεν ξέρω αν αυτό που θα πω είναι λάθος...πιστεύω πάντως πώς αν δεν βρούμε τον τρόπο να είμαστε ευτυχισμένες με την ζωή μας όταν δεν είμαστε σε σχέση τότε δεν θα γίνουμε ποτέ ευτυχισμένες όταν θα είμαστε...γιατί ακόμα και αν βρεις τον ιδανικό για σένα...η δυστυχία σου και τα εσωτερικά σου προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια μετά τον πρώτο καιρό και θα νιώθεις πάλι ανικονοποίητη..άσε που ίσως να μην έχεις αντικειμενικά κριτήρια ως προς τον σύντροφο σου αυτή την περιόδο...μην πιέζεσαι...χαλάρωσε...βάλε σαν πρώτο στόχο να είσαι καλά και να περνάς καλά με τα μικρά πράγματα της ζωής...εύχομαι να βρεις σύντομα δουλειά...θα σε βοηθήσει πολύ και αυτό...όλοι αυτή την αγάπη ψάχνουμε γλυκιά μου...και όποιος πει το αντίθετο...για μένα είναι μια αλεπού που δεν φτάνει το κρεμαστάρι της...
  • mohito @ 17.09.2010 11:33
    Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Νομίζεις άλλωστε ότι αν βρεις κάποιον """"νορμάλ""""" να κάνεις σχέση, για το υπόλοιπο της ζωής σου με αυτόν τον άνθρωπο δεν θα υπάρξουν προβλήματα και δυσκολίες;όταν κάποιος είναι εκτός σχέσης νομίζει ότι αυτό είναι το θέμα του, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι θέματα υπάρχουν και μέσα στις σχέσεις, διαφορές για ζητήματα που τώρα ούτε που φαντάζεσαι. Τι θέλω να πω με όλα αυτά: Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που στέκεσαι απέναντι στα πράγματα. Ξέρεις πιος είναι ο αληθινά ευτυχιοσμένος; Αυτό που ακόμα κι όταν όλος ο κόσμος γκρεμίζεται γύρω του, έχει την κατάλληλη ψυχική δομή να σταθεί όρθιος, και να συνεχίσει γιατί έχει ως αναφαίρετο εφόδιο για την πορεία του τον εαυτό του.
    Έπειτα μπορεί και συ να εστιάζεις καταρχήν σε άτομα που δεν είναι κατάλληλα για σένα. Μήπως να αλλάξεις target group; Μην αγχώνεσαι πάντως όλα θα γίνουν!  Μακάρι να ήμουν 24 με τα σημερινα μυαλά!
  • C82T @ 17.09.2010 14:09
    To shmantikotero einai na ta exoume kala me emas prwta - an agapame emeis ton eauto mas, ton frontizoume (swmatika kai pneumatika), tote tha mas agapisoun kai oi alloi. Agapaw ton eauto mou shmainei eimai autonomos/h, sigouros/h gia mena (tis akies mou kai epithimies mou), kanw drasthriothtes pou mou aresoun kai exw mia doulia pou epishs mou aresei kai apoferei (i pou exei prooptikes ekselikshs).
     
    Agapw ton eauto mou shmenei den exw amesh kai epeigousa anagh kanenan - simenei oti idanika thelw na eimai me kapion kai opws les kai esy, na agapithw gia kati parapanw apo ena omorfo m@@ni, alla auto den einai autoskopos mou, giati an htan, tha simene oti h eutixia mou eksartate apo thn eutixia kapiou allou. H eutixia sou prepei na eksartate panta kai mono apo esena - kaneis den tha se gemisei pragmatika an esy h idia den eisai "gemath" apo monh sou.
     
    Kai skepsou kai to allo: otan kapios einai mazi sou mono gia ta looks sou, tote apla den aksizei na asxolise alla oute kai na apogoitevesai. Ekselave olo auto san ena "training process" pou tha se kanei na anakalypseis stadiaka ti thes apo th zwh sou kai ti sou teriazei kalytera.
     
     
  • artNfish @ 17.09.2010 15:47
    Ολα αυτα που μου γραψατε τα εχω σκεφτει, γιαυτο μου τη σπαω γιατι ειμαι ερμαιο των συναισθηματων μου, ενω βλεπω οτι καποιος δεν το ''λεει καλα'' το παραμυθι εγω εκει θα συνεχισω μεχρι να το εξαντλησω και να επιβαιβεωσω τις υποψιες μου. το ξερω οτι καποια στιγμη θα ερθει εκει που δεν το περιμενω, ισως να μην ερθει και ποτε, το θεμα ειναι να καταπολεμησω τις ανασφαλειες μου και να προσπαθησω να κανω πραγματα για εμενα και να νοιωσω ολοκληρωμενη προσωπικοτητα χωρις την ερωτικη ''αναγκη''. η αληθεια ειναι οτι τα πιο σημαντικα πραγματα για τον εαυτο μου τα εκανα ενω ημουν για πολυ καιρο μονη μου, οσες φορες ειχα σχεση η ζωη μου πηγενε πισω παρα μπροστα, ασχολιόμουν με τα προβληματα της σχεσης μου και την ζωη μου την αφηνα στη μοιρα της. θελω αλλαγη μυαλων τωρα! πρεπει να την αποβαλλω αυτη την εμμονη! ειμαι η artNfish και ειμαι ΚΑΛΑ (που λενε και στα κεντρα απεξαρτησης χιχιχιχι)
  • flamescreen73 @ 17.09.2010 18:00
    Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι γιατί δεν είδα να το αναφέρεις...
    ΕΣΥ τι κοιτάς στους άλλους, και επίσης τι κλίμα υπάρχει στον περίγυρο σου για το τι αναμένεται για εσένα? Παίζουν σημαντικό ρόλο αυτά τα δύο.
     
    Εαν κοιτάς στους άλλους για παράδειγμα άλλα πράγματα κυρίως εκτός απο την ψυχή και την ανθρωπιά τους, είτε θα στο ανταποδώσουν, είτε θα έχεις επιλέξει ανθρώπους που έτσι και αλλιώς δεν τους απασχολούν αυτά και έτσι θα είναι και απέναντι σου.
     
    Παρόμοιο ρόλο που επηρεάζει σημαντικά δημιουργεί και ο περίγυρος κάποιου και το τι περιμένει και ενισχύει στους καινούργιους ανθρώπους που γνωρίζεις...
     
    Πάντως, έτσι είναι και η εποχή και οι άνθρωποι γενικότερα. Χρειάζεται ιδιαίτερη επιλογή, αλλά ο έρωτας απο την άλλη, δεν επιλέγει και συνήθως θα ερωτευτείς τα λάθος άτομα γιατί δεν ερωτευόμαστε ακριβώς για τους σωστούς λόγους πάντοτε και είναι και θέμα βιωμάτων.
  • flamescreen73 @ 17.09.2010 19:08
    Το τμήμα "τα λάθος 'ατομα" να τεθεί σε εισαγωγικά. <Τετοια εισαγωγικα>
  • artNfish @ 18.09.2010 00:48
    πιστεψτε με οτι αμα ειχα βρει τα σωστα ατομα δεν θα ειμουν σε τετοια κατασταση τωρα να ποσταρω, εδωσα ευκαιρια στην ''αφροκρεμα'' των φλερτ μου! και δεν κολλαω ουτε σε εμφανιση ουτε τιποτα, απλα οσο καλος και να φαινεται ο αλλος δεν μπορεις να μαντεψεις αμα ειναι μυθομανεις, ανασφαλεις, σιγανο ποταμακι, υπολογιστης και πολλα αλλα................. μαλλον ειναι και αυτος ο κρονος μου στον 7, κατι ειχα κανει σε προηγουμενη ζωη και τους το ξεπληρωνω τωρα
  • johnnyG @ 18.09.2010 18:55
    δε νομίζω να είναι θέμα ηλικίας, ότι είσαι μικρή κλπ. και δε θεωρώ ότι είναι κακό να το σκέφτεσαι κι έτσι. πολύ υγιές το βρίσκω. από την άλλη δεν είναι κακό και απλά να κάνει σεξ ένας άνθρωπος χωρίς να είναι ερωτευμένος. αλλά αυτό δεν είναι σχέση κιόλας πιστεύω.
     
    τελοσπάντων, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
     
    έχεις καμμια αφροδίτη ιχθείς, ή κανέναν άλλο προσωπικό πλανήτη εκτός από τον Ήλιο εκεί; 
  • artNfish @ 18.09.2010 23:46
    ερμη και δια εχω στους ιχθεις γιατι?
  • morgana_1990 @ 19.09.2010 00:37
    καταλαβαινω απολυτα.και εγω ιχθυες ειμαι.μακαρι να μπορουσαμε ολοι να βρουμε ολοι την πραγματικη αγαπη.ειμαι  στα  21 και παρθενα επειδη καθε μαλακας που βρισκω εκει το παει,τσαντιζομαι και φευγω.και εχω τωρα ενα αιγοκερω που μου εχει σπασει τα νευρα,στο διαολο το νευροσπαστο,που του ευχομαι να πεσει και να σπασει τα ποδια του
  • artNfish @ 19.09.2010 03:41
    μην ασχολεισαι οι αιγοκεροι ετσι ειναι, εμεις ειμαστε ευαισθητουλια, δινουμε τα παντα για μια σταγονα συναισθηματος, ενω αυτοι ειναι πολυ μετριμενοι στο τι θα δοσουν και πολυ υπολογιστες. εχεις να φας ακομα τα μουτρα σου ουυυυυυυυυυυυυυυυυ. να το κανεις οταν εισαι ετοιμη, και οταν νοιωσεις οτι ο αλλος ενδιαφερεται πραγματικα για την δικη σου ικανοποιηση, οι περισσοτεροι κοιτανε το ''ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε'' και ειναι απογοητευτικο οταν βλεπεις εναν ανδρα να κοιταει πως θα ικανοποιησει μονο την δικια του μερια...

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...