παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Μικροί Θάνατοι.Και ένα βήμα μετέωρο στο κενό.(Lay down in the green grass, remember when you loved me)

Καλησπέρα σας..

 Θα ήθελα την βοήθεια σας όσον αφορά της διελευσεις στον γεννέθλιο μου χάρτη..

Τυς τελυταίους 6-7 μήνες βιώνω μικρούς θανάτους σε όλα τα επίπεδα..φιλικό, επαγγελματικό, προσωπικό..

Το τελυταίο χτύπημα είναι ο χωρίσμός μου τον Μάιο, από τον μεγάλο μου έρωτα με τπν οποίο συγκατοικούσαμε και σχεδιάζαμε να κάνουμε παιδί..Αυτός μετακόμισε οριστικά Ελλάδα τον απρίλιο, εντελώς ξαφνικά και μετα από 12χρόνια στο εξωτερικό..Βρήκε μια πολύ καλή γι αυτόν επαγγελματική ευκαιρία, και ξαφνικά, τίναξε την ζωή του στον αέρα (αυτός 7/12/1974, 7.30 το πρωί,Αθή..

Για μένα οι τελυταίοι 6 μήνες, ήταν το τέλος του κόσμου μου όπως τον ήξερα.. Πολλές αλλαγές σε φιλικό επίπεδο..κάποια άτομα που αγαπούσα πολύ έφυγαν,με κάποιους απομακρύνθηκα εγώ,  κάποια νέα προσπάθησαν να έρθουν..αλλά η αίσθηση είναι πως το πόδι μου είναι στο κενό...

Στα επαγγελματικά , μετά από 8 χρόνια σπουδών και εργασίας σε ένα συγκεκριμένο αντικέιμενο το οποίο ποτέ δεν με ικανοποιύσε, αποφάσια να τα τινάξω όλα στον αέρα, και να ξεκινήσω το διδακτορικό που με ενδιέφερε στο εξωτερικό.Τον σεπτέμβρη..Τότε ήταν που αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε, αφού είμασταν ήδη 2,5 χρόνια σε σχέση από απόσταση..

Ενας απο τους λόγους που αποφάσισα να ξαναμετακομίσω στην Αγγλία (ζούσα 2 χρόνια ήδη εκεί για σπουδές) ήταν για να είμαστε επιτέλους μαζί..

Απο τον Φλεβάρη του 2010 όλα άρχισαν να αλλάζουν..προβλήματα στην σχέση ,λόγω της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης και των δύο..φιλίες άρχισαν να καταρρέουν, καιη δική μου υπερπροσπάθεια να καταλάβω που στέκομαι.

Τον Μάιο μιλήσε για διάλλειμα 2 μήνών, ωστε να μπορέσουμε να σταθούμε στα ποδια μας και οι 2..

Δεν θέλω να πλατιάζω άλλο..Αλλά νιώθω τα πάντα γύρω μου να γκρεμίζονται...και το πένθος μου,για αυτόν τον έρωτα που μου ξέσκισε τα σωθικά, και το μίσος για τον εαυτό μου που δεν μπορεί να υπάρξει πια, χωρίς αυτόν που τον είχε αγαπήσει τόσο.

Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσαστε να μου δώσετε μια εξήγηση με βάσει τον χάρτη μου .Το μόνο που μπορώ να δω μέσα μου , και γύρω μου είναι θάνατος..

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...