παρακαλώ περιμένετε...

ποσειδωνας ή ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ??

  • pastra @ 03.07.2010 00:20
    νομιζω υπαρχει ελπιδα...αν δεις οτι ο χαρτης σου (του καθε ενα απο εμας δλδ) βαλλεται και απο αλλες διελευσεις!!!αυτες του ποσειδωνα δεν ειναι οι μοναδικες!
    θετικη σκεψη....λεω εγω τωρα
  • dimi84kara @ 03.07.2010 10:13
    ανηκω στον ποσειδωνα στον 6...
    και ναι δουλεια για να προσφερω μεχρι π καταλαβαινω οτι παλι εθελοντισμο κανω....
    αχ ας αλλαξει οικο εστω στο προοδευμενο μ ωροσκοπιο!!!
  • MichalisVafeias @ 03.07.2010 15:30
    pouck, αρχικά μια ερώτηση: Που χάθηκες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????!!!!!!!!!
     
    Στα του Ποσειδώνα τώρα (αν και καθόλα αρμόδιος να μιλήσει είναι ο astropet )....
    Οι διελεύσεις του Ποσειδώνα από γενέθλιους οίκους του χάρτη μας έχουν σαν σκοπό να μας κεντρίσουν την προσοχή σε δύο θέματα: 1) Είναι ψευδαίσθηση να νομίζουμε πως έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των αποφάσεων και των καταστάσεων στη ζωή μας - πρέπει να μάθουμε να θυσιάζουμε, εγκαταλείπουμε, παρασυρόμαστε, διαλυόμαστε γιατί μέσα από αυτές τις εμπειρίες μαθαίνουμε να στεκόμαστε ταπεινοί μπροστά στη δύναμη της ζωής και του ασυνειδήτου που μας υπερβαίνουν και 2) Ό,τι κάνουμε, όλες οι σχέσεις και οι επιλογές μας, τα πάντα έχουν μια πνευματική προέκταση, όμως, σε αντίθεση με το Δία που θα σε οδηγήσει στην πίστη, την ηθική και τη φιλοσοφία, ο Ποσειδώνας σου λέει το εξής απλό: "όλα όσα κάνεις, όλα σε σκέφτεσαι, προβληματίζεσαι και βιώνεις, είναι μέρος του παιχνιδιού της ζωής και επαναλαμβάνονται απαράλλαχτα πάνω στη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μάθε πως από τη σκοπιά της αιωνιότητας είσαι ένας κόκκος άμμου και τίποτα παραπάνω". Γι' αυτό και με αφορμή τα θέματα του οίκου που διελαύνει ο Ποσειδώνας θέτουμε ανά περιόδους στον εαυτό μας βαθιά και βασανιστικά υπαρξιακά ερωτήματα.
     
    Ποιο το κέρδος από όλο αυτό; Την στιγμή που τα ζεις δεν βλέπεις κανένα κέρδος, παρά μόνο μια αβάσταχτη θλίψη και το κεφάλι σου να πονάει από την υπερβολική σκέψη που δεν οδηγεί πουθενά. Όμως σε βάθος χρόνος (κι αν στο μεταξύ δεν έχει χάσει το μυαλό σου και την ψυχική σου υγεία) συνειδητοποιείς πως έχεις αλλάξει, αντιμετωπίζεις τη ζωή με μεγαλύτερο βάθος, συναισθάνεσαι περισσότερο τον συνάνθρωπο σου που υποφέρει γιατί ξέρεις τι περνάει, δηλαδή καταλύεις μέρος των συνόρων του εαυτού σου για να πλησιάσεις κάποιον/α... Κι αυτό στο τέλος είναι το σημαντικό από τη σκοπιά του Ποσειδώνα.
  • pouck @ 19.07.2010 01:37
    αστα... ΧΑΘΗΚΑ!!!!!
     
    σ'ευχαριστω πολυ! ηταν διαφωτιστικοτατο!!!

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...