παρακαλώ περιμένετε...

ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΩ;;;;

  • piggy137 @ 01.05.2010 13:52
    τι σ' εμποδιζει αστερι μου να λάμψεις και να κάνεις το πρώτο βήμα; Καταρχάς εισαι μόνη ή είσαι ακόμη σε κάποια άλλη σχέση; Επειδή κι εγω είμαι ψαρι με ωροσκόπο δίδυμο θα σου πω τι θα έκανα εγω σύμφωνα με τις δικές μου αρχές κι αντιλήψεις. Θα τελειωνα ότι υπολοιπα εχω με την προηγουμενη σχέση που δεν με καλύπτει πια και μετά ελευθερη κι ωραία θα διεκδικούσα των αντρα των ονείρων μου διακινδυνεύοντας να με απορρίψει κα να μεινω μόνη μεχρι να βρεθεί ο επομενος που θα με συγκινησούμε. Να μιζεριάζει ένας μόνος του κάτι πάει κι έρχεται να μιζεριάζουν δυο παρέα ειναι ανυποφορο και μάταιο.
  • ΑΣΤΕΡΙ_CHALIKIS @ 02.05.2010 00:07
    φιλη piggy137 αν ήταν τοσο απλά τα πραγματα θα τελειωνα οτι με "μιζεριαζει" και θα προχωρουσα εστω θα διακινδύνευα να κάνω κάτι με τον άντρα τον ονειρων μου, αλλά είμαι τοσο πολύ δεσμευμενη που δεν πάει άλλο. Τα έχω κάνει χαλια στη ζωή μου. Δεν μπορω να γυρισω το χρονο πισω. Άσε που ανηκω στο κλαμπ με τους ανεργους από τον Ιανουάριο. Οπότε δεν μπορω να παρω τη ζωη προς το παρον στα χερια μου διότι θα χρειαστω και χρηματα για οτι κάνω. Αστα τα έχω κανει σαλάτα στη ζωή μου.....
    Μηπως τωρα εχεις να μου προτείνεις κάτι;
     
    Σ'ευχαριστώ παντως!!!
  • DEGDEKIS @ 10.05.2010 10:20
    Ιχθύς με ιχθύ είναι σκέτη  καταστροφή...Και εγώ με οροσκόπο δίδυμο, και χρόνια καταστροφικής σχέσης (διαφόρων ειδών και εκφάνσεων) με ιχθύ με οροσκόπο δίδυμο που νομίζαμε πάντα οτι είχαμε "καρμική σχέση". Γράφτον και βρες καποιον άλλο που να σε ηρεμεί και να σε καταλαβαίνει γιατί 2 ψάρια μαζί είναι κλάφτα Χαράλαμπε..Σκέτη ψυχεδέλια.Άκου με και δεν θα χάσεις!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...