παρακαλώ περιμένετε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΩΝΑ

  • tzenika @ 01.04.2010 16:29
    Έτσι ακριβώς νιώθω κι εγώ. Έχω γεννηθεί 23/02 και μόλις διάβασα την πρόβέψη με έκοψε κρύος ιδρώτας. Τη βρήκα μάλιστα κάπως χαιρέκακη γιατί δεν έλεγε...προσέξτε, προφυλακτείτε από κλπ...έλεγε..."θα το πάθετε.." Φοβήθηκα. Κι ένιωσα πολύ επιθετικά για το συντάκτη του κειμένου... Να σου χτυπήσει την πόρτα η αδικία και το απρόσμενο εσένα....σκέφτηκα. Μου φαίνεται...θα πάψω να τα διαβάζω όλα αυτά.
  • tzenika @ 01.04.2010 16:31
    Είμαι ακόμα τόσο συγχυσμένη που σου έστειλα awarness ένα μήνυμα που μοιάζει να το έχει γράψει αυτιστικό... Συγγνώμη. Νομίζω πάντως ότι το μήνυμα το πήρες...
  • archive @ 01.04.2010 18:51
    Κοριτσια, δεν εχει σημασια "τι" θα βρεθει στο δρομο σου.
    Σημασία έχει "πώς" εσυ αποφασίζεις να στέκεσαι απέναντι στο καθε "τι".
    Καλη τυχη
  • awareness @ 05.04.2010 11:20
    Το stardome με εχει βοηθησει πολλες φορες και να κατανοησω τι συμβαινει στη ζωη μου και να ''μην μασησω'' και να προχωρησω παρακατω...επειδη συνειδητοποιω διαβαζοντας το οτι ειμαι κομματι αυτου του μεγαλου , μαγικου ''λουνα παρκ'' ....ανεβαινω, κατεβαινω, γυριζω γυρω γυρω, κανω κυκλους, αλλαζω , μενω ιδια...Πιστευω στην ισορροπια, στους ''μαγικους'' κανονες που διεπουν τη ζωη...και φυσικα πιστευω και στην επιλογη...στο αρχικο  post μου η ουσιαστικη ερωτηση ειναι αν ο προσωπικος μου χαρτης ''δειχνει'' κατι στο οποιο θα μπορουσα να εστιασω ή κατι το οποιο θα μπορουσε να κανει μια διαφορα επειδη νιωθω αδυναμη να αντιμετωπισω κι αλλη απογοητευση...τολμω να σου πω tzenika το εξης : ψυχραιμια !...archive εισαι παντα τοσο ''cool''?

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...