παρακαλώ περιμένετε...

Ix8y me Par8eno

  • Stardome* @ 21.03.2010 12:22
    littleangela88, στην πρώτη σελίδα κάνετε scroll down. Θα δείτε εκεί ένα κουτάκι που λέει "Συναστρίες"... Εκεί μπορείτε να βάλετε το συνδυασμό ζωδίων που σας ενδιαφέρει και να πάρετε πληροφορίες για την σχέση σας...
  • EarthAndWater @ 22.03.2010 20:59
    Angela, σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι παθούσα, αν και όχι μαθούσα...Προσωπικά θεωρώ τους Παρθένους ιδιαίτερα συμβατούς με τους Ιχθείς - και το λέω γιατί έχω και αρκετούς φίλους Παρθένους, όχι μόνο τον ακατανόμαστο!
    Όπως έχουμε ξαναπεί στο Stardome, οι σχέσεις δεν είναι στατικές καταστάσεις αλλά εν δυνάμει πεδιά της ζωής μας, οπότε "μόλις φας το κοκομπλόκο" οι "κατάλληλοι συνδυασμοί" και όλα τα συναφή μπορούν να θεωρηθούν άνετα αστικοί μύθοι...
    Από την ταπεινή μου εμπειρία, ο Παρθένος θέλει ειλικρίνεια, ευθύτητα, "τακτοποιημένα" και ξεκάθαρα συναισθήματα και όχι "μία κρύο/μία ζέστη" και -κυρίως- να αισθανθεί πως ο άνθρωπος που έχει δίπλα του τον γουστάρει ακριβώς επειδή είναι αυτός που είναι...ένας Παρθένος. Ένας άνθρωπος με οργάνωση, συγκρότηση και τέτοια αυθυποβολή που, πραγματικά, απορείς πολλές φορές αν έχει καθόλου καρδιά ή το μόνο λειτουργικό όργανο στο σώμα του είναι ο εγκέφαλος του. Και όμως, πίσω από το "στυγνό" προσωπείο κρύβεται ένας έφηβος που περιμένει να αγαπηθεί.
    Όλα τα παραπάνω, από την εμπειρία μου και μόνο, το ξαναλέω - δεν αποτελούν ούτε κανόνα ούτε Νόμο...ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ο κάθε Παρθένος το ίδιο. Απλά, αυτά που σου αναφέρω τα έχω διασταυρώσει και σε άντρες και σε γυναίκες του ίδιου ζωδίου.
    Καλά ξεμπερδέματα..ή -μάλλον- καλά μπερδέματα! Με την ευχή μου!
  • flamescreen73 @ 12.04.2010 11:49
    Το Ιχθυόπαιδο μίλησε σωστά...

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...