παρακαλώ περιμένετε...

ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΞΟΤΗΣ

  • Gourounaki @ 18.02.2010 10:54
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
  • labtec @ 18.02.2010 11:31
    ...Εθιξες έναν πολύ σημαντικό και σπουδαίο τομέα όσο αφορά για το προσωπικό ωροσκόπι του καθενός μας..
    ...Από μία παλαιότερη δημοσίευσή μου σχετικά για τις Τοξοσελήνης, μιας και γώ ανήκω σ' αυτήν...

    "Αγαπάτε την περιπέτεια, την ελευθερία και την χαρά. Σπάνια επιτρέπετε σε εμπόδια ή δυσκολίες να σας καταβάλλουν, αφού άσχετα με το πόσο ψυχρό είναι το παρελθόν ή το παρόν, πάντοτε προσβλέπετε σ' ένα καλύτερο και πιο φωτεινό μέλλον. Φιλοσοφημένοι, επικοινωνιακοί, με μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια, τις τέχνες, τα σπορ, ίσως ακόμη και την πολιτική.

    Οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις χαρακτηρίζονται από τιμιότητα και μεγαλοψυχία και δίνεστε απόλυτα σε αυτό που κάνετε. Η καλή σας καρδιά, είναι το μεγάλο σας προτέρημα αν και η ψυχή σας είναι κατά βάθος άστατη. Η φιλία είναι κάτι το πολύ σημαντικό για σας, ίσως περισσότερο κι από τον έρωτα ή το ειδύλλιο. Για να είστε ευτυχισμένοι, ο σύντροφός σας πρέπει να είναι ο καλύτερος φίλος σας και να ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες και τα ιδανικά σας. Όλη αυτή η αισιοδοξία και η δοτικότητα που σας διακρίνει όμως, κάπως θα πρέπει να βρείτε τρόπο να την περιορίσετε, καθώς μπορεί να οδηγηθείτε, λόγω επιπολαιότητας, σε καταστροφικές για εσάς καταστάσεις.

    Επίσης ο μεγάλος βαθμός ανεξαρτησίας και η αγάπη της ελευθερίας, μια αμέλεια και συχνά απερισκεψία, είναι αρνητικά στοιχεία που πρέπει να αντιμετωπιστούν, καθώς θα βρεθείτε συχνά σε θέση όπου θα πρέπει να κοντρολάρετε αυτές τις τάσεις σας. Στα παιδικά σας χρόνια μπορεί οι γονείς σας να ήταν αρκετά επιεικείς μαζί σας και να ενθάρρυναν την κλίση σας για περιπέτεια, είτε σωματική είτε διανοητική. Είστε επιρρεπείς στις αλλαγές κατοικίας, σταδιοδρομίας, ιδανικών και στόχων.

    Τελικά όμως, η τίμια, ζωηρή και απλή ψυχή σας, είναι πάντα έτοιμη να γευτεί τις χαρές της ζωής, καθώς συνδυάζει τον ιδεαλισμό με το πάθος. Τέλος, λόγω του ότι η Σελήνη σχετίζεται άμεσα με τις διατροφικές μας συνήθειες, το φαγητό είναι μέρος της χαράς της ζωής και μόνο κάτω από αυτή την έννοια, μπορεί να είναι άφθονο, με τάσεις πάχυνσης. Μην ξεχνάτε πως είναι κάτω από την επιρροή του Δία. Τρώτε για να διασκεδάσετε και να συζητήσετε με την παρέα σας."

    ...Ελπίζω να διαφώτισα κάποιες από τις απορίες σου...!
  • newflame @ 18.02.2010 13:16
    σε γυναικείο πάντως...μόνο καλά σημαίνει αν κρίνω εξ΄ιδίων
    όσο για το μεγάλο βαθμό ανεξαρτησίας και την αγάπη της ελευθερίας που αναφέρει ο labtec και όντως ισχύει..μόνο ως αρνητικό στοιχείο δεν το αντιμετωπίζω πλέον...
  • AriesLeo @ 18.02.2010 16:16
    eseis me ti toksoselini gia peite... tasi pros apistia deixnei?

    emena me tous toksotes auto me mperdeuei... apo ti mia thewrountai "entimoi" k apo tin alli "astatoi".
    na ypothesw oti an apofasisoun na mpoun se alli sxesi tha frontisoun prwta na se enimerwsoun pws varethikan? : /
  • piggy137 @ 18.02.2010 16:51
    σε ποιο σημείο ακριβώς στα αστρομαθήματα αναφέρει για τη σελήνη στα ζώδια ή στους οικους γιατί δεν το βρήκα
  • newflame @ 19.02.2010 12:08
    http://www.stardome.gr/library/c44,Η_Σελήνη_στα_12___ζώδια.html

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...