παρακαλώ περιμένετε...

πού είναι ο Δίας οέο;

  • piggy137 @ 11.02.2010 20:01
    Tι είναι βρε παιδιά το προοδευμένο ωροσκόπιο για να ξυπνάμε κι εμείς τα στραβάδια; Υπαρχει κάτι στα αστρομαθήματα να μας ξεστραβώσει;
  • mme @ 11.02.2010 21:17
    more oso kai na glyfeis... prokopi den kaneis!
    koinos... koita paraekso ap ti gyala sou... kai tha tis pareis tis apantiseis!
  • vAIRsiFIRE @ 11.02.2010 21:59
    Πηγαινε στα αστρομαθηματα πρωτη σελιδα στο αρθρο Διας στους Ιχθυες... και στο αλλο ισως σου λυθουν αρκετες αποριες...
  • johnnyG @ 11.02.2010 22:01
    εδώ είναι ο δίας. αλλά τα σκάει με μελλοντικό χρονοδιάγραμμα...

    (όχι σαν των ελλήνων πολιτικών, μην ανησυχείς. )
  • tzenika @ 11.02.2010 22:24
    ευχαριστώ JohnnyG ("Θα" και στην αστρολογία ρε γαμώτο, vAIRsiFire (τα έχω διαβάσει τα αστρομαθήματα), piggy137 (κι εγώ ακουστά το έχω το προοδευμένο. Δεν ξέρω τίποτα.)... Μme, υποψιάζομαι ότι εσύ έχεις το Δία και τον κρύβεις...Γι΄αυτό με στέλνεις να κοιτάξω έξω από τη γυάλα μου. Για να γλυκαθώ, να βγω, να ψοφήσω και να μην τον διεκδικήσω.Γκρρρρ... (Το ψάρι που βρυχάται)
  • EarthAndWater @ 12.02.2010 09:55
    tzenika -αν σε παρηγορεί καθόλου- κι εγώ μία από τα ίδια βιώνω. Ποιός Δίας και ποιοί θεοί;;; Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω το ψευδώνυμο μου σε Μουρμούρα...κι αυτή ψάρι είναι - και, μάλιστα, περιζήτητη ως θήραμα όσο και η τσιπούρα (η άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας).
    Το χειρότερο όλων είναι ότι περιμέναμε τόοοοσα μεγαλεία και τόσες δάφνες με όλα εκείνα τα "περί εύνοιας" αλλά...Μεγάλες Προσδοκίες = Τρανές Απογοητεύσεις.
    Τέλος πάντων, ελπίζω ακόμα σε καθαρά νερά και ανοιχτές θάλασσες. Πρέπει να βάλουμε κι εμείς το χεράκι μας, ή μάλλον την ψαρίσια ουρά μας, προκειμένου να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα. Να τη δούμε περισσότερο γοργόνες παρά πσσσσάρια (το "Ψ" με "πσ" για να αποδωθεί σωστά η υποτίμηση της λέξης).
    Καλές απλωτές και όταν βγαίνεις στη στεριά να μην ξεχνάς να "φοράς" τα πόδια σου.
  • Gourounaki @ 12.02.2010 10:18
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ,Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΣΤΗ ΘΥΡΙΔΑ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ/ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.
  • tzenika @ 12.02.2010 11:26
    ευχαριστώ τρυφερό γουρουνάκι και απαλή λάσπη(earth and water)...Θα περιμένουμε άάάάάάλλες μέρες. Βρε μήπως πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση και να σταματήσουμε να παρακολουθούμε τους πλανήτες;
  • Gioia @ 12.02.2010 12:53
    tzenika, τι να σου πω. 3 φίλους ψάρια έχω κι οι 3, δεν πρόλαβε να μπει στο σαλόνι ο Δίας, είχαν πάρει ο καθένας από μια προαγωγάρα! Που να δείς όταν κάθησαν και στο τραπέζι. Εκεί άρχισε το μεγάλο φαγοπότι. Λαχεία, δανεικά που μέχρι τώρα ήταν αγύριστα και αναδρομικά, για ορεκτικό. Τώρα βρίσκονται στο κυρίως, αλλά εκείνο που περιμένουν εναγωνίως είναι το κρεβάτι. Με τη φόρα που έχι πάρει ο Δίας, λένε, εκεί θα γίνει το τρελό πάρτυ!

    Τι να πω κι εγώ? ένα ταπεινό και ταλαιπωρημένο παρθενάκι είμαι.
    Εύχομαι γρήγορα να παίρνεις κι εσύ σειρά. Μέχρι τότε, σκάσε και κολύμπα!
  • Gourounaki @ 12.02.2010 13:13
    ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΟΜΩΣ ΥΠΕΡ ΤΕΛΙΚΩΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΔΙΑ,ΕΙΧΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟ ΚΕΝΟ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΙΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ.Ο ΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΜΕΤΑ. ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΩΝ.
  • Gourounaki @ 12.02.2010 13:15
    ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΖΩΔΙΟ? ΑΜΦΙΒΑΛΩ.
  • tzenika @ 12.02.2010 13:58
    Gioia από το στόμα σου και στου Ζeus το αυτί. Κι εσύ, ως παρθένος, έχεις να περιμένεις, έτσι δεν είναι; Απέναντι σας έχουμε. Όταν είμαστε εμείς βασιλικοί, εσείς ποτιζόσαστε ως γλάστρες.
    Το gourounaki μου με αποοήτευσε λιγάκι. Τα λέει λίγο, όπως κάτι ασφαλιστές που σε προετοιμάζουν για ατελείωτη δυστυχία. Αλλά, ξέρω...το κάνει για να μας προφυλάξει εμάς τα ανεγκέφαλα ψαρίνια. Τί διάλο, όλος ο φώσφορος, μόνο όταν μας φάγουν εκλύεται; Για να γίνουν οι άλλοι έξυπνοι μας έφτιαξες ω! Δία;
  • Gourounaki @ 12.02.2010 15:34
    ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΝ ΣΕ ΦΟΥΣΚΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ,ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ,ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΘΗΣΑΥΡΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΑ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ. ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΓΡΑΦΕ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
  • chatelaine @ 12.02.2010 18:29
    Γειά σου tzenika,
    το πρόβλημα με το Δία από ότι έχω καταλάβει είναι ότι δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες, όπως είπε και ο/η EarthAndWater. Μπορεί να φέρει κάποια ευκαιρία, ΑΝ τη δούμε εγκαίρως και την εκμεταλλευτούμε, ή μπορεί, με άσχημες όψεις με πλανήτες στο προσωπικό ωροσκόπιο, να μεγεθύνει μία ήδη άσχημη κατάσταση.
    Ά, και μην ξεχνάς οτι ο γκαντέμης ο Κρόνος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη στους Παρθένους, και κατ'επέκταση όλο και κάποιο ψαρίσιο αυτάκι θα τραβήξει μέχρι να μας αφήσει ήσυχους.
  • Stargazer @ 13.02.2010 05:59
    tzenika, δεν αναφέρετε σε ποιους τομείς τα πράγματα πήγαν στραβά επί Κρόνου και περιμένετε τώρα από τον Δία να εξισσοροπήσει τα πράγματα. Να σας πω όμως το εξής. Έχετε ένα πανίσχυρο ταυ τετράγωνο 'Ηλιου/Κρόνου/Ποσειδώνα σε γωνιακούς οίκους και συν τοις άλλοις συμμετέχει κι ο Ερμής σας, κυβερνήτης του χάρτη σας. Που σημαίνει ότι οποιαδήποτε διέλευση από τον Ήλιο σας ενεργοποιεί συγχρόνως ΚΑΙ Κρόνο ΚΑΙ Ποσειδώνα, δύο εντελώς αντίθετες ενέργειες.
    Από την άλλη, δώστε χρόνο στον Δία, γιατί, καθώς είστε Ιχθύς των πρώτων ημερών, η διέλευση αυτή θα σας αφορά ολόκληρη την χρονιά. Με δεδομένο βέβαια, ότι λόγω γενέθλιου ωροσκοπίου, δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τον Κρόνο.
    Νομίζω το κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας είναι η τάση σας να παραχωρείτε όλες τις εξουσίες στον "άλλον". Δεν ξέρω αν βρίσκεστε αυτή τη στιγμή σε σχέση, πάντως είστε ικανή να θυσιάσετε τα πάντα, ακόμα και την ιδια την προσωπικότητά σας, προκειμένου να μη χαθεί η σύμπνοια και η ομοψυχία από μία σχέση. Αυτό το κάνετε με προθυμία και δεν σας βάζει κανένας το πιστόλι στον κρόταφο. Έχετε όμως έναν γωνιακό Κρόνο, μια Σελήνη στους Διδύμους στον 10ο που είναι περίεργη, θέλει να μαθαίνει από μόνη της και της αρέσει να σκέφτεται λογικά, έναν Δία, κυβερνήτη των πλανητών στους Ιχθύς, στον Αιγόκερω, ένα ζώδιο που θέλει χωριστικότητα κι όχι ένωση, έναν ωροσκόπο Παρθένο και μια Αφροδίτη στον Κριό σε αντίθεση μάλιστα με τον Ουρανό, που κάποιες στιγμές ασφυκτιά από αυτήν την απόλυτη εξουσία του άλλου. Οπότε, έρχονται στιγμές στη ζωή σας, που αναρωτιέστε: "Ωραία, θυσιάστηκα, ήθελα και το έκανα, δεν με πίεσε κανένας. Εγώ όμως πού βρίσκομαι μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση; Εγώ τι θέλω από τη ζωή μου, πέρα από το τι θέλει η σχέση; Κινδυνεύω να αφομοιωθώ εντελώς από τον άλλον, που ναι μεν καλός και άγιος, αλλά είναι κι ένας διαφορετικός άνθρωπος, πώς να το κάνουμε;"
    Υποθέτω πως, με Κρόνο στο Μεσουράνημα, όταν σας πιάνουν αυτές οι τάσεις, αυτό που προσπαθείτε να κάνετε - και δικαίως - είναι να προβάλλετε μια εικόνα αυτάρκειας προς τα έξω. Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχική σας υγεία να γίνει σαφές σε όλους ότι μπορεί μεν να θυσιαστήκατε οικειοθελώς, αλλά, αν θέλετε, μπορείτε άνετα να σταθείτε στα πόδια σας, χωρίς δεκανίκια. Επαγγελματικά ενδεχομένως. Την ίδια στιγμή βέβαια, μπορεί να σας πιάνουν οι τύψεις. Ότι δηλαδή, κάνοντας αυτό που θέλετε, φέρεστε εγωιστικά και δεν δίνετε τον απαραίτητο χρόνο στη σχέση σας ή στην οικογένειά σας (Ποσειδώνας στον 4ο). Πρέπει όμως να βρείτε τη χρυσή τομή. Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο. Εϊναι ΚΑΙ τα δύο.
  • dimi84kara @ 13.02.2010 13:23
    να υποθέσω και εγω που εχω σταυρο στα παορμητικά 1 καρκινο,4ζυγό,7αιγόκερω,10κριο εχει πολυ δουλεια ο κρόνος!!στη προσωπικότητα ,στο σπίτι ,στον "άλλο",στο μεσουρανημα μου και τα επαγγελματικά.!!ωραια ολα αυτα οκ!αλλα και στην εισοδο του κρονου στο σκορπιο θα εχω επιστροφη..!!γμτ!ισως με φτιαξει καλα αυτος ο κρονος και δε μεινει κατι για τον αλλο!!δεν ειναι τπτ φωναχτη σκεψη!!
    Καλημέρα!!
  • tzenika @ 14.02.2010 11:29
    Παιδιά, υπερευχαριστώ...!Καλά...o Stargazer με καταυποχρέωσε... Τέτοια ανάλυση δε μου έχει κάνει ούτε η μάνα μου... Καλή Σαρακοστή σε όλους...
  • ANNAELE @ 20.02.2010 11:50
    Αληθεια που ειναι ο διας?διαβασα καπου οτι δεν θα ειναι τα πραγματα ετσι οπως μας τα λενε..ολα τελεια.αντιθετως πολλοι ιχθεις δεν θα δουν "δωρα"απο τον δια λογω δεκαημερου η γενεθλιου χαρτη τους.ισχυει κατι τετοιο?εχω ηλιο,αφροδιτη,δια κ ωροσκοπο στους ιχθεις.πως θα με επηρεασει?
  • tzenika @ 20.02.2010 12:05
    Προς Annaele... (Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Σε έκανα αμέσως φίλη μου). Κοίτα, εγώ είμαι λίγο αλμπάνισσα στην αστρολογία αλλά αυτό το "Δίας- Ήλιος- Αφροδίτη" στους Ιχθείς, μου κάνει Τζακ Ποτ. Αν δεν τη δείς εσύ τη χαρά, δε θα τη δει κανένας μας...

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...