παρακαλώ περιμένετε...

Ο Δίας είναι για όλα τα ψαράκια ο Αι Βασλιλης με τα δώρα?

  • MichalisVafeias @ 14.01.2010 14:28
    orsalena, καλώς ήρθατε στο Stardome.
    Ο γενέθλιος Δίας σας σχετίζεται με τι σας προσφέρει αίσθηση αυτοπεποίθησης, τι θεωρείτε ουσιαστικό, τι σας προσφέρει πληρότητα και αισιοδοξία. Στον Δία περισσότερο μας νοιάζει σε ποιον οίκο βρίσκεται παρά το ζώδιο σε πρώτη φάση, γιατί σε αυτή τη σφαίρα της εμπειρίας είναι που θα είμαστε πιο αισιόδοξοι.
    Όπως είναι προφανές η διέλευση του Δία στους Ιχθύς δεν έχει προφανή συσχετισμό με τη γενέθλια θέση του Δία σας όμως σας αφορά άμεσα αφού είστε Ιχθύς και σίγουρα θα σας ευνοήσει με κάποιες ευκαιρίες και με θετική διάθεση. Σας παραπέμπω ταυτόχρονα στην μηνιαία πρόβλεψη του ζωδίου σας όπου αναφέρεται το ακόλουθο:

    "Σε αντίθεση με ότι ακούσεις να λένε, ο Δίας δεν είναι το τζίνι με τις απεριόριστες ευχές. Ο Δίας αμβλύνει τις δυσκολίες, φέρνει αισιοδοξία και ανοίγει πόρτες που υπό άλλες συνθήκες έμοιαζαν φτιαγμένες από γρανίτη και δεν άνοιγαν ούτε με κομπρεσέρ διαστάσεων μπουλντόζας. Με απλά λόγια, δεν αρκεί να περιμένεις το θαύμα, αλλά πρέπει να δράσεις όσο γρηγορότερα μπορείς, αλλιώς ο Δίας θα περάσει σαν αεράκι που φύσηξε και σε δρόσισε για λίγο, χωρίς να σε απαλλάξει από την αφόρητη ξηρασία."

    Ελπίζω να σας βοήθησα λίγο. Καλό απόγευμα.
  • Fob51 @ 14.01.2010 15:14
    Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τον Μιχαλη.Αν μου επιτρεπεται να συμπληρωσω κατι.Επειδη ο ωροσκοπος σου ειναι Σκορπιος εκτος του ηλιου θα ειναι και σε καποιο σπιτι σου-κατα πασα πιθανοτητα το 5ο.Θα ευνοηθουν και τα ζητηματα αυτου του σπιτιου.
  • orsalena @ 15.01.2010 10:44
    ευχαριστώ παιδιά, να μαθαίνω και γω σιγά σιγά......
    απλά τα σχολιάζω γιατί τα τελευταία δύο χρόνια ηταν μια χαρά για μένα πέρα από κάποια προβλήματα που με απασχολούν τα τελευταία 10 και τα θεωρώ άλυτα. Δηλαδή ο Κρόνος δεν μου προκάλεσε δράματα για αυτό και αναρωτιόμουν αν και ο Δίας μου φέρει όλα αυτά τα καλά που υπόσχεται ή άδικα ελπίζω. Ο Μιχάλης Βαφείας όμως με κατατόπισε πλήρως!

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...