παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ!
Je m'en fous, ΤΕΛΟΣ!!!Τέλος η αγαπημένη μου ατάκα, τέλος το ψαρίσιο life style. Ήρθε η ώρα να γίνω ο ωροσκόπος μου!

Καλά αυτός ο Κρόνος δε παίζετε! Δε πρόλαβε καλά καλά να μπεί στο ζυγό και άρχισε τις διαταγές! Από το μάζεψε επιτέλους τις εφημερίδες από το πάτωμα παλιογουρούνι (τέλειο άρθρο btw) μέχρι το ότι δες τι θα κάνεις επιτέλους στη ρημάδα τη ζωή σου και σταμάτα να περιφέρεσαι ως μοδέρνος απόστολος του Jesus Christ, κατακεραυνώνοντας τα κακά του κόσμου και κοίτα και λίγο το καθρέφτη σου.

Όχι για να είμαστε δίκαιοι, σωστά τα λέει! Αλλά είναι σπαστικό να ανακαλύπτεις ότι τελικά οι γονείς σου είχαν δίκιο! Δε μπορείς να είσαι για πάντα το αγαπημένο ρεμάλι των φίλων σου, πρέπει να ενταχθείς! Να τους κοιτάς στα ίσια και όχι από τη διάσταση Χ-Ζ 350089! Αυτή η μετάβαση είναι πολύ ζόρικη. Εγώ ήρθα με αποφασιστικότητα και ειρηνικές διαθέσεις στο κόσμο των ανθρώπων, και έχω ενέργεια και ιδέες να δώσω… μα έλα μου που δεν τις ζητάει κανεις… Εγώ είμαι στη φάση « Γειά σας, Ήρθα!!! Τι να κάνω??» και όλοι με κοιτάζουν σαν ούφο.

Παρόλα αυτά, και για ένα περίεργο λόγο, η αισιοδοξία είναι η πρώτη λέξη.. Όλα θα στρώσουν! Έτσι ξύπνησα ένα πρωί του καλοκαιριού και από τότε είμαι παντελώς χαζοχαρούμενη, ακόμα και αν όλα πάνε στραβά. Πάνε οι πικρίες και οι μιζέριες! Μόνο χαμόγελα… Αλλά και άγχος πολύ γιατί ο κόσμος αυτός είναι σκληρός… Και ωραία όλα αυτά τα Ζεν αλλά και κάτι πρέπει να γίνει! Βασικά κ. Κρόνε μου, τώρα που ξαναμαθαίνω να περπατάω, σταμάτα να μου κουνάς το χαλάκι κάθε τρεις και λίγο και να με πανικοβάλεις έτσι! Μου άφησες το πολύ 1-2 γραμμάρια κουράγιου τα προηγούμενα χρόνια, μην τα τρομάζεις αν θες να πολλαπλασιαστούν.

Και σαν να μη μας έφτανε ο επαγγελματικός αποπροσανατολισμός και χάος που ΠΡΕΠΕΙ με ένα μαγικό τρόπο να διαλευκανθεί, μας πετάς και στο δρόμο μας έτερο ρεμάλι, διπλό κριάρι με αφροδίτη στον ιχθύ όπως εγώ και σελήνη στον ωροσκόπο μου (ζυγό)… Και νοιώθω ότι εδώ είμαστε αλλά σκέφτομαι ότι αποκλείεται! Αυτός μέχρι να καταλάβει πόσο πολύ την έχει πατήσει θα περάσουν πολύς καιρός και αρκετές απέλπιδες προσπάθειες ανάκτησης ελέγχου, αρκετές για να με εξοντώσει!  Και όλο, όχι ευχαριστώ λέω αλλά όλο τον σκέφτομαι!

Αγαπητοί αστρο-experts, παρακαλώ πολύ για τη συμβουλή σας η μια θετική σκέψη! Τι διαφαίνεται στα κιτάπια σας? Επαγγελματικά εννοείται! Ναι βέβαια, αυτή είναι η πρώτη μας προτεραιότητα!!! Εννοείται! Αλλά και για αυτό το τέρας? Θα ανοίξουν τα άστρα κανά στενό έστω μονοπάτι στην ζούγκλα της καρδιάς του?

 :p :p Τραγική!!! Το ξέρω ( Αλλά τουλάχιστον έχω ακόμα μπόλικο ψάρι μέσα μου!)
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...