παρακαλώ περιμένετε...

ΟΨΗ ΟΥΡΑΝΟΥ - ΕΡΜΗ

  • MichalisVafeias @ 13.10.2009 10:28
    awareness, σημαντικές όψεις θεωρούνται οι σύνοδοι, τα τετράγωνα, οι αντιθέσεις και τα τρίγωνα. Η σημασία της όψης αυξάνει όσο μικρότερη είναι η ανοχή της σε μοίρες. Θα σου δώσω και ένα παράδειγμα.
    Ας πάρουμε ένα Ερμή στις 3 μοίρες του Υδροχόου. Αυτός κάνει ας πούμε ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 8 μοίρες του Ζυγού και ένα τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 4 μοίρες του Σκορπιού. Η ακρίβεια (ή ανοχή) των δύο όψεων είναι 8-3=5 μοίρες για τον Πλούτωνα και 4-3=1 μοίρα για τον Ουρανό. Η όψη του Ουρανού θεωρείται τότε πιο σημαντική γιατί είναι πιο ακριβής από την πρώτη. Όχι ότι θα παραμελήσουμε και την όψη με τον Πλούτωνα, αλλά ο Ουρανός έρχεται πρώτος στην ανάλυση.
  • awareness @ 13.10.2009 11:14
    Ευχαριστω ! Ο Ερμης στον χαρτη μου κανει δυο τριγωνα και 2 αντιθεσεις και θελω ...πολλα ψωμια ακομα για να μαθω να καταννοω τις θεσεις και τη σημαντικοτητα τους ακομα και με ενα παραδειγμα σαν το δικο σας
  • MichalisVafeias @ 13.10.2009 13:36
    awareness, για τον Ερμή τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα. Ο τρόπος της εξωτερικής επικοινωνίας (αυτό που βγαίνει προς τα έξω σαν ομιλία, γραφή, νόημα) φαίνεται από την στενότερη όψη του Ερμή, που την υπολογίζεις όπως σου έδειξα παραπάνω. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Ερμής είναι μίμος, αντιγράφει τις ποιότητες εκείνου του πλανήτη με τον οποίο συνδέεται πιο στενά.
    Ο τρόπος που σκέφτεσαι όμως, η εσωτερική διεργασία της σκέψης φαίνεται κυρίως από το ζώδιο του Ερμή.
  • awareness @ 13.10.2009 20:24
    Στο χαρτη μου ειναι στο ζωδιο των Ιχθυων, αυτο εννοειτε φανταζομαι...μαζι με αλλους 3. Συνωστισμος...

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...