παρακαλώ περιμένετε...

DYNAMH

  • analina @ 10.10.2009 10:07
    νίχάο! σε βρίσκω λίγο ανάποδη καλή μου, συνήθως το αντίθετο συμβαίνει. Τα πρωινά με το φως της μέρας και τη ζωή που κυλάει στους ρυθμούς της ξεχνιέται κάπως κανείς σ' αυτή την κατάσταση και τα ζόρια ξαναρχίζουνε το βράδυ. μήπως να προσπαθούσες να βάλεις στην πρωινή σου ρουτίνα κάτι που να σ' αρέσει πολύ και να σου κρατάει το ενδιαφέρον και το μυαλό απασχολημένο; κάτι ευχάριστο που να θέλει και πειθαρχία...ξέρω γω; λέω τώρα. Αα, και φιλιά στον φίλο μου τον νέστορα!
  • magia54 @ 10.10.2009 18:04
    awareness περναω ακριβως την ιδια φαση...μετα απο 2-3 αποτυχημενες σχεσεις αναλωνομαι σε φλερτ,ξενυχτια κ χορους προσπαθωντας να νιωσω λιγη απο τη μαγεια που ειχα νιωσει τοτε...τελικα ομως καταληγω να ξυπναω το πρωι νιωθωντας το ιδιο κενη οπως κ καθε μερα...δεν ξερω αν φταιει οτι κ εγω εχω πολυ νερο στο χαρτη μου,δεν νομιζω οτι εχει να κανει με αυτο,ομως εγω πλεον εχω φτασει στο σημειο οπου θελω πολυ να σταθω στα ποδια μου κ να νιωσω δυνατη κ αυταρκης...κ επειδη καταλαβα οτι κ εσυ αυτο αποζητας,εγω εχω να σου προτεινω να ξεκινησεις καινουριες δραστηριοτητες,να πας θεατρο,κινηματογραφο,να διαβασεις βιβλια κ μεσα απο ολα αυτα να προσπαθησεις να γνωρισεις τον εαυτο σου..να καταλαβεις τι σου συνεβη και γιατι...ειναι δυσκολος ο δρομος αλλα αξιζει τον κοπο..ειναι μαγικο να εισαι με καποιον και να περνας καλα μαζι του αλλα ειναι πιο μαγικο κ πολυ σημαντικο να εισαι καλα με τον εαυτο σου..ετσι θα ερθουν κ οι αλλοι κοντα σου!καλη επιτυχια σου ευχομαι!!
  • awareness @ 12.10.2009 04:22
    Ειναι πρωι, πρεπει να παω για δουλεια, δεν θελω να σηκωθω, δεν θελω να ζησω αλλη μια μερα χωρις αυτον... απο την αλλη θελω να ειμαι στην κορυφη της πυραμιδας κι εκει εχει χωρο μονο για εναν (απο το post της bob marley η παρομοιωση) και το αποκορυφωμα της παρανοιας... η εβδομαδιαια προβλεψη...δεν ειμαι τρελη λοιπον οταν νιωθω ολοκληρη μονο μαζι του??
  • gkivezo @ 12.10.2009 04:34
    νυχτοφυλακας!!!!!!αυτη ειναι η λυση!!
    λοιπον..ειναι πρωι,σηκω απο το κρεβατι,βαλε λιγη μουσικη και χοροπηδα,φαε καλα και εμπρος για το "ενα αστερι γεννιεται"!!και ποτε δε ξερεις τί σου ξημερωνει!!!!καλη σου μερα και καλη εβδομαδα!!!!!
  • awareness @ 12.10.2009 13:12
    Ευχαριστω! αυτο θα ηταν το λογικο αλλα εδω μιλαμε για Ιχθυ...περα απο τα ορια της κοινης λογικης.....στο απειρο κι ακομα παραπερα......Αμα σας πω τι εκανα για να σηκωθω .......θα με μουτζωνετε...... του εστειλα αλλη μια ερωτικη εξομολογηση....ετσι αισθανθηκα καλυτερα !!!
    ασχετο : gkinezo , απο που προκυπτει το nickname?
  • awareness @ 12.10.2009 13:14
    gkivezo....σορρυ... λαθος... γραφω μια ελληνικα , μια αγγλικα ολη μερα... και τα'μπλεξα .....
  • vickius @ 12.10.2009 14:46
    Για το πόσο άδεια νοιώθεις το πρωί, φταίει το βράδυ σου.... Επειδή έχεις ένα χάρτη πλημμύρα, μη περιμένεις κανενός είδους "εκτόνωση" να σε συνεφέρει! Ίσα ίσα έπρεπε να ξέρεις για τον εαυτό σου ότι το επιφανειακό σου αφαιρεί ενέργεια... Δε διαφωνώ με την αντιμετώπιση σου και ούτε σου λέω να κάτσεις σπίτι σου και να χτυπιέσαι δεξιά κι αριστερά... Απλά το άλλο βράδυ που θα βγείς, όπως φεύγεις ρίξε μια ματιά στο καθρέφτη και μαζί με το "φτου σου κοπελάρα μου¨που επιβάλεται να πεις, πες και ότι το γέλιο σου θα επιστρέψει μια μέρα, όχι σήμερα, σήμερα απλά θα κάνεις πρόβα!
    Και μην αγχώνεσαι, φυσικά και μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν! Δεν έχασες αυτόν, τον εαυτό σου έχεις χάσει (δεδομένου του ότι λες ότι προσκολλήθηκες...) άρα και αυτόν ψάχνεις! Και ΤΕΛΟΣ οι ερωτικες εξομολογήσεις.... γιατί όταν θα τον βρεις τον εαυτό σου, θα σε αρχίσει στις φάπες.... trust me on this!!!
  • awareness @ 12.10.2009 17:42
    Vickius...
    Ι will... οταν βγαινω θα κοιταω στον καθρεφτη και θα λεω : παμε προβα...
    I trust you...ηδη εχω αρχισει να τις τρωω τις φαπες, στο τελος μου κανω το χατηρι ομως...με βαζω τιμωρια αλλα δεν την κραταω...κακομαθημενη!! απαπαπαπα....
    σοβαρα τωρα...με εχω χασει, ναι... εδω που τα λεμε δεν ξερω αν με βρηκα και ποτε... πως το λεγαμε εκεινο στη χημεια : οσμωση? χανομαι μεσα στα ματια τους, στην αγκαλια τους, στη μυρωδια τους...μια ζωη ...αναφορα μου αυτοι...
    και με τουτον εδω τον τελευταιο νομιζω οτι το καλυτερο μου κομματι ειναι αυτο που τον αγαπησε και τα'βαλα με το κομματι που τον εστειλε... και το πρωι θεωρησα οτι επρεπε να του το πω και νιωθω καλυτερα !! anyway , σε ευχαριστω !! θα θυμαμαι το post σου ! μηπως το τυπωσω κιολας και το κολλησω στον καθρεφτη μου...ναι...αυτο θα κανω !
  • gkivezo @ 13.10.2009 01:39
    awareness...ειμαι σιγουρη οτι θα δεις το σχολο το πρωι οταν ξυπνησεις..οποτε..καλημερα σου!!!
    αυτο το ονομα το δανειστηκε μια φιλη μου απο ενα μυθιστορημα(τη "νονα" τη θυμαμαι,οχι ομως το βιβλιο...δυστυχως)
    λοιπον..στο θεμα μας...αφου ηθελες να την κανεις την ξομολογηση,καλα εκανες!!σου εδωσε δυναμη να βγαλεις τη μερα σου?σου εφερε χαμογελο στο προσωπο σου??μπραβο!!αυριο ομως θα κανεις κατι διαφορετικο!!ν'αρχισει η ζυγαρια να γερνει προς το μερος σου σιγα,σιγα!!δεν το βλεπεις οτι την δυναμη εσυ την εχεις!!!δε σου τη δινει κανενας αλλος για να γαντζωνεσαι πανω του.μου θυμιζεις αυτα τα παιδακια στη θαλασσα που δεν αφηνουν τα χερια της μαμας τους οταν παει αυτη εσκεμμενα να τ'αφησει για να κολυμπησουν μονα τους...ΚΟΛΥΜΠΑ!!ε και μη μου πεις οτι δε ξερεις..ψαρι εισαι!!!!!!
  • awareness @ 13.10.2009 03:19
    Καλημερα !! δεν ξερω πως λειτουργησε αυτο που εκανα εχθες αλλα σημερα ειμαι καλυτερα και οχι , δεν θα κανω το ιδιο... τα ορια μου ειναι πλωτα...αλλα υπαρχουν. Εκτος αυτου, ο,τι κανω το κανω για να νιωσω εγω καλυτερα και αυτο εγινε. Καμια φορα βεβαια το νερο αλλοιωνει την ..προοπτικη μου και για αλλου τραβαω κι αλλου βρισκομαι...αλλα εντελει βγαζω το κεφαλι στην επιφανεια και βλεπω την εικονα... Eυχαριστω! Ολους που απαντησαν στο post! Hταν λες και τα ειπα με τα φιλαρακια μου στην Ελλαδα...
    Οσο για το ονομα ο λογος που ρωτησα ειναι γιατι ειδα κινεζο αντι kivezo..και μια και ζω στη Κινα ειχα μια περιεργεια για το πως το εμπνευστηκες...

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...