παρακαλώ περιμένετε...

ANTIΔΡΑΣΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ??? (ΕΡΩΤΗΜΑ)

  • vAIRsiFIRE @ 03.10.2009 00:35
    Αν και θα ηθελα να γραψω φλειμ.. εχω χρονοχρεωση απο τον πιτσιρικα αποψε.. σε πεντε λεπτα ληγει ο χρονος μου..
  • flamescreen73 @ 03.10.2009 00:40
    Δεν πειραζει Βερς. Πήρες την παρθενια του θέματος...κάτι είναι και αυτό LOL!!!
    Καλό βράδυ.
  • vespaki @ 03.10.2009 00:54
    τώρα εγώ γιατί βλέπω ένα ανθρώπινο πλάσμα σε όλο αυτό???
    με μια λέξη φυσιολογικό και αν αυτό σε παρηγορεί δεν είσαι μόνος.....

    ντόμινο συναισθημάτων μου κρατούν συντροφιά!
    επειδή απευθύνεις ερώτηση, θα σου πώ, πως άγχος και εγώ είμαστε ένα.....
    μόνιμα βρίσκομαι σε μια σύγχιση και μια αναστάτωση!
    οφείλω να ομολογήσω όμως πως αρκετές φορές αυτή η κατάσταση με κρατάει σε εγρήγορση και δεν βαλτώνω. Οι μαύρες και απαισιόδοξες σκέψεις, δίνουν σκυτάλη στο: όλα θα τα καταφέρω!!!

    η ανυπομονησία από την άλλη, θεωρητικά είναι ελλάτωμα....
    είναι όμως και η κινητήριος δύναμη για βήματα ουσίας και όχι ανίας!

    το θέμα που έβαλες flame είναι ανεξάντλητο πράγματι και για τον καθένα έχει πολλές εκδοχές!!
    πολύ καλή επιλογή....όπως πάντα άλλωστε

    ελπίζω να μην σε μπέρδεψα
  • AriesLeo @ 03.10.2009 01:06
    Γεια σας
    Ούτε εμένα μ'αρέσει να τα αποδίδω όλα στα ζώδια, αν και πολλές από τις αντιδράσεις μου μπορούν να εξηγηθούν αστρολογικά.
    Δεν έχω πολλή υπομονή μα είμαι πρόθυμη να την εξαντλήσω αν θεωρήσω ότι αξίζει τον κόπο. Επίσης από τη μια θέλω να νιώσω αποδεκτή όπως είμαι κι από την άλλη είμαι πρόθυμη να κάνω τα πάντα για να κερδίσω μια καλή γνώμη, έχοντας συναίσθηση της κάθε κίνησής μου και νιώθοντας νευρικότητα όταν είμαι μαζί με πολύ κόσμο(Αντίθεση Ήλιου-Σελήνης?). Φυσικά θέλω και την προβολή μου, όσο να'ναι(Ωροσκόπος). Είμαι ισχυρογνώμων και παριστάνω τη δικηγόρο με μεγάλη επιτυχία αν πεισμώσω(Ερμής Ταύρος).
    Παρόλα αυτά, κι εγώ θέλω να πιστεύω και στις συνθήκες που με έφεραν σε κάποιο σημείο του εαυτού μου και στην επιρροή των ανθρώπων στο χαρακτήρα μου.
  • flamescreen73 @ 03.10.2009 01:28
    Xμ, vespaki, όπως πάντα έχεις καλά λόγια να πεις.
    Ωστόσο όλοι είμαστε άνθρωποι, δεν βλέπω τον ευατό μου ξεχωριστό επειδή επιλέγω να επισημάνω τις αδυναμιες μου κάποιες φορες. Εκτος αν εννοείς ότι κάποιοι έχουν επιλέξει να γίνουν πιο απάνθρωποι? Ισως είναι μια λύση. Δεν μπορω να πω ότι δεν την γύρεψα και αυτήν πάντως ως λύση παλαιότερα.

    Οκ, ας δεχτούμε ότι το ντόμινο συναισθημάτων έχει και θετικά. Όμως επιζητώντας το καλύτερο, το ανώτερο, το κοντινότερο στο άρτιο, ως αιώνιοι αναζητητές της πλήρωσης απο όπου και αν αυτη προέρχεται, δεν πρέπει να παίρνουμε τα θετικά και να βελτιώνουμε το υπάρχον?

    Να αποδεχτούμε το ότι είμαστε στη ρόδα που γυρίζει συνέχεια, αλλα όσο και να την συνηθίσεις, θα σου προκαλεί ζαλάδα κάποιες στιγμες. Δεν μπορεις να είσαι και σταθερός και να ατενίζεις το μέλλον σου με αισιοδοξία ταυτόχρονα? Με το να αλλάζεις συνέχεια και να μην επιζητας στασιμότητα/στατικότητα, ακόμη και να αποκτήσεις αυτό που θέλεις, έστω μιλώντας σε θεωρητικό πλαίσιο, δεν θα νιώθεις κάπως και θα το υπονομεύσεις επειδη είναι σταθερό?

    Και η Υδρόγειος κινείται, αλλα γύρω απο έναν άξονα και πάνω σε σταθερή βάση.Μακροσκοπικά ίσως και να το κάνω αυτό. Αλλα σε μικρό βάθος χρόνου δεν φαίνεται. Και η ανυπομονησία είναι μια πείνα που σε τρώει, αντι να την φας εσύ.

    Μη σκας για το μπέρδεμα. Εγω μπερδέυω και όλο τον κόσμο όταν ανακοινωνω τις σκέψεις μου. απο πού να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει...

    Δεν ξέρω για την ουσία. Ισως και να την χάνω σε ωκεανό σκέψης. Απο την άλλη, ίσως οι πράξεις μου είναι σταγόνα μέσα στην βροχή. Καταδικασμένες να χαθούν κάποιες φορές μέσα στην ομοιότητα αμέτρητων άλλων πράξεων που παρότι μπορεί και να έχουν διαφορές, ίσως εκεί που μετρά να φαντάζουν και αφόρητα - βαρετά ίσως - ίδιες.(όπως φαίνονται οι κινέζοι ίδιοι στα απαίδευτα μάτια ενός δυτικού).

    Δεν ξερω αν είμαι απογοητευμένος και down, πάντως. Είμαι μεγαλύτερος σου και ξέρω ότι όλα δεν θα μου πάνε όπως τα θέλω. Δεν γίνεται κιολας, είναι και φυσιολογικό. Αν όλα γίνονταν όπως τα θέλεις δεν θα είχες κίνητρο να προσπαθήσεις για αυτα πια.

    Βρίσκομαι σε ενα σταυροδρόμι κατα μια έννοια. Και όπως κάθε σταυροδρόμι έχει ενδιαφέρουσες κατευθύνσεις. Και παράγει αντίστοιχες σκέψεις.
  • vespaki @ 03.10.2009 01:43
    πάμε ένα ένα:
    μεγαλύτερός μου??? χαχα έχασες, σε περνώ 2 έτη....

    το κάθε συναίσθημα, παράγει ένα άλλο......
    όχι πάντα το επιθυμητό, γεγονός που δεν καταργεί την προσπάθεια και την περιπλάνηση στο δάσος (ουσία το δέντρο)
    και επειδή πολλές φορές χάνομαι στα δάση των απανωτών σκέψεων, χωρίς φυσικά να έχω βρεί το δέντρο, χαίρομαι εξίσου που βρήκα νερό!!

    λές πως επιζητάς τη σταθερότητα και σαν την κατακτάς, την κοιτάζεις με καχυποψία και την υπονομεύεις.....
    πλάνη νομίζω ή λάθος εκτίμηση, επίτρεψέ μου.
    ίσως η μεγάλη προσπάθεια σε αποδυναμώνει και δεν σε αφήνει να δείς αυτό που πέτυχες με χαρά και να το αγαπήσεις!
    αφέσου λίγο στη θέα πρώτα για να ξεκουραστείς και κατόπιν προχωράς και στις λεπτομέρειες.

    να βελτιώνουμε το υπάρχον????
    μη σου πώ ότι θα χρειαστεί να το ξεριζώσεις και κάποια στιμή!
    εαν είσουν ικανοποιημένος με το υπάρχον, δεν θα αγωνιούσες τόσο για την πληρότητα......

    ωραία, είναι σαν να μιλάω στον καθρέφτη
  • flamescreen73 @ 03.10.2009 03:16
    -----------------------------
    AriesLeo Και Yannis29
    -----------------------------

    Υanni, μικρο δεν με λες. Το 73 αντιστοιχει στη χρονολογια γεννησης μου.
    Εχει μια βάση αυτό που λές, ενα φορτίο που ασυνειδητα φορτώνεται κανεις με τα χρόνια.

    Οι σκέψεις μου είναι προβληματικές, ένας μικρός θάνατος για μένα, όταν πραγματικά σκέφτομαι. Ομολογώ ότι με φοβίζει το να σκέφτομαι, προσπαθω να το αποφευγω.

    Εχω ΚΑΙ Ερμη στους Ιχθύες. Κάθε που σκέφτομαι είναι σαν να παίζω μια παρτίδα σκάκι με τον ευατό μου. Προσπαθώ να σκεφτω πως θα νικήσει η κάθε παράταξη με τα αντίστοιχα επιχειρήματα με αποτέλεσμα πνευματική εξόντωση. Νομίζω ότι είναι η πιο σημαντική πάλη με τον ευατό μου, το να μην σκέφτομαι και απλά να κάνω. Το να ντυθεις βασιλιάς όμως δε σε κάνει και Βασιλιά. Πρέπει και να είσαι. Και οι σκέψεις πάντα με περιμένουν στη γωνία.

    Βασικα και εγω το κάνω αυτό που λες, ότι βρέξει ας κατεβάσει. Μετά όμως μπορει και να σκεφτώ "ενας συγκροτημένος άνθρωπος θα επέλεγε μια τέτοιου είδους μη-δραση"? Είναι το κενό φυσιολογικό στη ζωή και εαν ναι, γιατι όπου δημιουργείται υπάρχει προσπάθεια να καλυφθεί?

    Και εστω και γίνεται αυτό, το έχω στο μυαλό μου άλλωστε, τι αποτέλεσμα έχει τελικά? Σπαει ο φλοιος της Γης, μπορει να δημιουργηθει βουνο, μπορει και ηφαίστειο. Η λίμνη/θάλασσα. Και ποιος ωφελείται? Σίγουρα όχι όσοι ήταν παρόντες όταν δημιουργήθηκε το ρήγμα.

    Δεν ξέρω...σκέφτομαι...χαχαχα!

    AriesLeo, καλα η ανυπομονησια είναι φυσικό των Κριων, δεν ξέρω εαν έχεις συμβιβαστει με αυτο και το χειρίζεσαι καλύτερα αφου ίσως σε επηρέαζε πάντα.

    Εμένα μου βγαίνει με τον καιρό, όσο μεγαλώνω. Σαν να εξαντλείται με τα χρόνια η υπομονή μου στα πράγματα? Η ίσως ενισχύονται κάποιες πλανητικες επιρροές(η και τα 2 μαζί? ).

    Για μένα το θέμα δεν είναι η καλή γνώμη τόσο - γενικά μιλώντας, απλά δε με νοιαζει η γνωμη κάποιου εκτος αν μου τη λέει για να βελτιωσω κάποιο χαρακτηριστικο. Είμαι αυτό που είμαι. Με μια εξαιρεση. (Δεν το λέω απο σνομπισμό και σιγουρα σε ευχαριστει η καλη γνωμη των άλλων και δε νιωθεις τοσο ανετα με μια κακη γνωμη.) Μου αρέσει περισσότερο να ακούσω απόψεις για το πως κάνει κάποιος κάτι, όχι τόσο για το τι είναι κάποιος ήδη.

    (Edited για να μην γραψω 4σερι ποστ κυριως.)
  • flamescreen73 @ 03.10.2009 03:16
    Χαχα, ναι vespaki, μετα το θυμήθηκα. Aλλά και εσύ, κρύβε βρε λόγια, αφου σε συμφέρει!!! Xαχαχα!!!

    Αυτο που είπες για τον καθρεφτη μου ξαναθυμίζει σχετικη καταχωρηση της Dreamshow(οταν εγραφα για την παρορμητικοτητα του Κριου το ξανασκεφτομουν) αλλα εχω και Σελήνη Παρθενο σου θυμιζω. Σε ενα βαθμο θα έχουμε ομοιες σκέψεις σε καποια πραγματα.

    Ενα σχετικοασχετο κλιπάκι για καθρεφτες...
    http://www.youtube.com/watch?v=aE9gMFR1yFY

    Οκ, έχεις δίκιο σε αυτό που λες με τον τρόπο που το λες.

    Το ξερίζωμα, βέβαια, συνεπάγεται και αντικατάσταση. Αντικατάσταση, παρότι σημαίνει αλλαγή, στην συγκεκριμένη περίπτωση, μάλλον θα σήμαινε στατικότητα(το αντίθετο της αλλαγής). Εκτος και αν μιλάμε περισσότερο για αναπλήρωση φθαρμένου συστατικού.

    Αυτό δεν θα φέρει και τέλμα τελικά?
    Θέλω συμπλήρωση κι ολοκλήρωση αυτού που είμαι. Και ταυτόχρονα την απεύχομαι κιόλας, γιατι θα σήμαινε, ότι δεν έχω πια λόγο να ζώ(τι άλλο να βελτιώσεις εαν είσαι πλήρης? ). Είναι μια αγωνία για ένα συνειδητοποιημένο όν στο βαθμό που είναι ο άνθρωπος. Αστείο που σκέφτομαι ότι η ολοκλήρωση θα φέρει και τέλμα ταυτόχρονα, αλλα δεν μπορω να σκεφτω κάτι άλλο. (Ενδιαφέρον θέμα απο μόνο του. An o Θεος υπάρχει, πως νιώθει με το σκεπτικο οτι δεν μπορει να βελτιωθει? Κατασκευασε το Συμπαν και διαφορα όντα για να δει πως είναι να είσαι ατελής? Εγω θα ενανθρωπιζόμουν για την εμπειρια και μόνο - να δω πως είναι.)

    Ισως έχεις δίκιο σε αυτο που λες το να κάθεσαι να απολάυσεις ότι μικρο και να πέτυχες...και αν βιάζεσαι να πας στο μετά? Δεν προλαβαίνω να χαρώ το τώρα γιατι θέλω να είμαι και σταθερος(μεσα στην απεριόριστη προφανως σχιζοφρένεια μου) Για να σιγουρευτω για το τωρα και να το απολαυσω, πρέπει να φτιάξω και το μετά.

    Απο την άλλη παίζω και το διανοητικό σκάκι με τον ευατό μου...πέτυχα κάτι? Δεν πέτυχα? Που βρίσκομαι και που γυρνώ? Α, όχι αυτο είναι απο τραγούδι!!!!

    Iσως όλα προέρχονται απο την έλλειψη ηρεμίας. Επιζητώ απεγνωσμένα την ηρεμία, γιατι δεν είμαι σχεδόν ποτέ ήρεμος. Και οι στιγμές που τη βρίσκω μειώνονται με τα χρόνια. Συνέχεια ανησυχώ για κάτι(Χμ, ειμαι ανασφαλής λοιπόν. Γιατί όμως? ). Και όμως μπορει και να είμαι σωματικα ατάραχος, ανεκφραστος και ζεν ενω μεσα μου βράζω. Ισως προσπαθω να ισορροπήσω.

    (Edited για να μην γραψω 4 σερι ποστ. Κυριως)
  • AriesLeo @ 03.10.2009 03:35
    Ναι, φαίνεται πως η ανυπομονησία μετριάζεται λόγω της Σελήνης μου -ίσως και της Αφροδίτης. Όπως και να'χει, το να κάνω υπομονή παραμένει το ίδιο δυσάρεστο!
    Τεσπα, τις καληνύχτες μου παιδιά..

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...