παρακαλώ περιμένετε...

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. DREAMSHOW ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

  • sofiamar @ 20.07.2009 17:30
    εχεις σκεφτει να τον ρωτήσεις εσυ ευθέως κ να επικαλεστεις τα οσα ακουσες απο τους συναδελφους σου? χωρις να αναφερθεις σε καποιον συγκεκριμενα?
  • newflame @ 20.07.2009 20:02
    http://www.taxheaven.gr/show_law.php?id=2980
    δεν ξέρω εάν αυτό βηθάει αλλά σύμφωνα με τον παραπάνω ιστότοπο, μετά από 7 χρόνια υπηρεσίας η αποζημίωση αναλογεί σε 4 μισθούς, ενώ σε περίπτωση που προηγηθεί έγγραφη ειδοποίηση 4 μήνες πριν, η αποζημίωση ισούται με 2 (!) μισθούς...θα συμφωνήσω λοιπόν με τη sofiamar ότι καλό θα ήταν να τον ρωτήσεις ευθέως.Και εάν επιβεβαιωθούν όσα άκουσες, δε ρωτάς και στο Γραφείο Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων (210-5244.011 ή στο 1966) μην τυχόν και μπορείς να αξιοποιήσεις την άδειά σου ώστε να δεις παράλληλα τι παίζει και με την άλλη πρόταση εργασίας???? (από αστρολογικής άποψης φοβάμαι ότι δεν μπορώ να βοηθήσω )
  • blueview @ 20.07.2009 22:20
    Αυτο που εκανα καποτε κι εγω !!! Τους τα εσπασα και με απελυσαν πρωτοι αντι του ννα παραιτηθω ! 7 μηνες .... 7 !!
  • zenobia @ 22.07.2009 01:54
    μετα απο πολυυυ καιρο, ξαναμπαινω και παιρνοντας σβαρνα τις φυλες, βλεπω αυτο...

    Λοιπον, αν δεν το εκανες ηδη, βρες δικηγορο, κατα προτιμηση με ειδικευση στα εργατικα. Αυτος θα σε συμβουλευσει τι να κανεις ωστε να εισαι καλυμμενη νομικα σε περιπτωση που σου δημιουργησουν προβληματα με αποζημιωση. (Η περιπτωση καλυπτεται καπως απο το νομο, αλλα σε αυτη τη φαση ειμαι υπ'ατμον και δεν εχω εδω τα τεφτερια)

    Το αφεντικο ξερει οτι ξερεις; Αλλες επιπτωσεις στην καθημερινη σου εργασια υπαρχουν; Να μη σου αναθετουν τις ιδιες δουλειες πλεον κλπ; Εφοσον ξερει οτι εμμεσα ξερεις και κανει οτι δεν καταλαβαινει για να σε λυγισει ψυχολογικα (ειναι γνωστο κολπο εργοδοτη που δε θελει να δωσει αποζημιωση) - με τη συμβουλη και του δικηγορου.. "σπαστου εσυ τα νευρα" - με προσοχη ομως και διπλωματικα.

    Κατι που θα εκανα στη θεση σου τωρα, πριν το δικηγορο; Θα κρατουσα αντιγραφο της αγγελιας, θα επιβεβαιωνα απο την πηγη(εφημεριδα, σαιτ, οπουδηποτε) οτι ο εργοδοτης μου ειναι αυτος που τη δημοσιευσε και αφορα τη θεση που τωρα καλυπτω εγω. (Με τους συναδελφους δε θα βγαλεις ακρη, διοτι δε θα το δηλωσουν δημοσια, απο φοβο μη χασουν τη δουλεια τους).

    Τελος, μη φθειρεσαι πολυ ψυχολογικα και προσεχε να εισαι ενταξει στις δικες σου υποχρεωσεις.
  • PONTCHRISA @ 24.07.2009 21:19
    ZENOBIA Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ...
    ΕΧΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΠΩΣ, ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ Μ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ.ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ....
    ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΕΧΩ ΝΕΑ....ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...................ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.....ΝΟΜΙΖΩ ;o)

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...