παρακαλώ περιμένετε...

double trouble

  • penthesilia @ 04.05.2009 22:58
    με άντρα είσαι παντρεμένος;
  • penthesilia @ 04.05.2009 22:58
    μπερδεύτηκα!
  • penthesilia @ 04.05.2009 23:01
    του χρόνου θα είναι καλύτερα...θα έχεις τον δία στον έβδομο που είναι το καλύτερο φάρμακο για τις σχέσεις. και στον ουρανό μην δίνεις σημασία, είναι από αυτούς τους πλανήτες που σε κάνουν να παιδεύεσαι λιγάκι, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και θετικά.
  • Stargazer @ 05.05.2009 17:56
    Δημήτρη, απ'ό,τι φαίνεται, γνωρίζεις τι συμβαίνει στον χάρτη σου, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πούμε πολλά από αστρολογικής απόψεως. Να σου θυμίσω απλά ότι γενικά ο άξονας 1ου/7ου είναι ιδιαίτερα τονισμένος στον χάρτη σου, με Πλούτωνα, Ουρανό από τη μία, Χείρωνα και Ήλιο από την άλλη. Επίσης, Άρης, Κρόνος στον 7ο και παραδοσιακός κυβερνήτης 7ου στον 12ο. Εκτός από τον Κρόνο, η ατονία οφείλεται και στο τετράγωνο του Ποσειδώνα με τη γενέθλια θέση του. Ο οποίος σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον εαυτό του και τον Δία, τους δύο κυβερνήτες του 7ου οίκου σου. Οπότε το θέμα γάμος και σχέσεις είναι ιδιαίτερα ζορισμένο.
    Ζητάς παρηγοριά... Η παρηγοριά αν θέλεις είναι ότι είναι πολύ φυσικό να αισθάνεσαι έτσι. Η κρίση όμως θα διαρκέσει και θα πρέπει να περιμένεις Ποσειδώνα και Ουρανό να αλλάξουν ζώδια για να δεις ουσιαστική αλλαγή. Αν αυτή τη στιγμή δεν ξέρεις τι να κάνεις, ο Δίας από του χρόνου μπορεί να σε σπρώξει προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση. Το μόνο που θα σου συνιστούσα είναι μήπως, λόγω Πλούτωνα στον ωροσκόπο, υπερβάλλεις όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και σε έχει πιάσει λίγο η πλουτώνια παράνοια λόγω ενεργοποίησής του. Αν όχι, τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις πόσο η δική σου συμπεριφορά έχει συντελέσει στη δημιουργία της κρίσης στο γάμο σου. Αν τα πράγματα ήταν ομαλά θα ήσουν ευχαριστημένος ή θα δημιουργούσες μία κρίση από μόνος σου; Γιατί ΕΣΥ έχεις Πλούτωνα και Ουρανό στον ωροσκόπο. Είσαι σίγουρος ότι η ηρεμία που αναζητάς σου ταιριάζει ή μήπως ένα κομμάτι σου τη "βρίσκει" με αυτή την ένταση; Μήπως υπάρχει κάτι στη συμπεριφορά σου που ξυπνά την επιθετικότητα στη σύντροφό σου;
    Εύχομαι να γίνει αυτό που πρέπει και αυτό που είναι καλύτερο για όλους σας. Να είσαι καλά!
  • jimPisces @ 11.05.2009 11:17
    ευχαριστώ όλους όσους απαντήσατε και ειδικά τον Stargazer για την ανάλυση σε βάθος που έκανε και πτυχές που έθιξε τις οποίες δεν είχα σκεφτεί..Ήταν η πρώτη φορά που αποφάέγραψα στο stardome και μου άρεσε που ανταποκριθήκατε!
    υ.γ μάλλον μπέρδεψε το "ο σύντροφος"!!

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...