παρακαλώ περιμένετε...

Ενα πολυ ωραιο κειμενο για το πως αντιμετωπιζουμε πραγματα και καταστασεις

  • flamescreen73 @ 31.03.2009 10:14
    Ειναι ενδιαφερον σα στιχοι. Λες να το εκανα και εγω? Πολυ πιθανον. Δεν ξερω αυτη τη στιγμη, για πραγματα που δεν ειναι ηδη στο μυαλο μου δεν μπορω να πω.
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 10:14
    Καλημερα.
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 10:27
    Για τον ιδιο στιχο μιλαμε μαρακι.
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 10:28
    Δεν ειμαι βεβαιος αν ξερω ποιος ειμαι αυτη τη στιγμη. Ειναι οικτρο φυσικα, αν σκεφτεις την ηλικια μου, αλλα ετσι εχουν τα πραγματα.
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 10:32
    Υποθετω αν παρεις τα λογια του κειμενου που ο ιδιος δημοσιευσα, οι αλλοι θα με αντιμετωπιζουν ως καποιον με σοβαρη κριση ταυτοτητας. Νομιζω οτι δε θα πλησιαζα τετοιον ανθρωπο, παρα μονο για να τον βοηθησω. Αλλα σε κριση ταυτοτητας και ο ιδιος προφανως δε θα μπορουσα, επομενως ισως τον απεφευγα, για να βρω καποιον που μπορει να με βοηθησει να αναπτυχθω.

    ακουγεται λογικο σαν θεωρια?
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 10:43
    Οχι εγω τα ιδια πραγματα θελω, περιεργως. Εαν εχουμε σα δεδομενο ομως οτι περναω κριση ταυτοτητας, δεν ειμαι σιγουρος οτι δεν εξαπατω τον ευατο μου.
    Δηλαδη δεν μπορω να ειμαι σιγουρος.

    Σε μενα εκφραζεται μαλλον ως "τι εχω καταφερει και που παω? Και με ποιον? Και για ποιον σκοπο? Εχω χρονο?"
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 10:45
    Μαρακι, εχω μυαλο 5χρονου. Δεν μπορω να επεξεργαστω τα νοηματα σου. Μπορεις να με θεωρεις διανοητικα υπολειπομενο αν θελεις.
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 10:46
    Αυτο που λες για το αν ξυπνησα ενα πρωι παντως, νομιζω οτι αυτο ακριβως έγινε.
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 10:53
    Υπαρχει στα αγγλικα μια λεξη, rigid. Δεν ειμαι βεβαιος για την Ελληνικη μεταφραση. Σκεφτομαι οτι αυτο εχω γινει, η ειμαι, μεσες ακρες.

    Εχω χασει την ευπλασια μου και δυσκολευομαι να αλλαξω. Και στον τροπο που αντιλαμβανομαι τα πραγματα. Δε μπορω να καταλαβω οσα λες για παραδειγμα Μαρακι γιατι με μπερδευει μεταξυ αλλων ΚΑΙ ο τροπος που γραφεις(συνηθισμενος στην ταξη και την παραγραφοποιηση μου φαινεται βουνο το να φερω το γραπτο σου στα μετρα μου μερικες φορες).

    (Δεν ειναι μομφη αυτο. Απλα θελω να πω καποια πραγματα μπας και δω τις αιτιες τους.)
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 11:00
    Αυτη τη στιγμη οι σκεψεις μου:

    -τι εχω καταφερει και που παω?
    Τιποτα(εκτος αν το να ζω ειναι επιτευγμα), βαδιζω σε ενα πιθανα ελπιδοφορο μελλον, αλλα δεν εχω κατι σημαντικοτερο απο τις ελπιδες μου για οπλο
    -Και με ποιον?
    Δεν διαννοουμαι να απαντησω γιατι με φοβιζει η απαντηση μου
    -Και για ποιον σκοπο?
    Την βελτιωση του ευατου μου και των γυρω μου. Αυτο δεν μπορω να το ξερω πριν τις τελευταιες στιγμες μου "εδω".
    -Εχω χρονο?
    Παντα υπαρχει χρονος...για καποια τουλαχιστο πραγματα.
  • ssdd32 @ 31.03.2009 11:06
    RIGID

    1. Stiff, rather than flexible.
    2. Fixed, rather than moving.
    3. Rigorous and unbending.
    4. Uncompromising.

    Synonyms
    * unbending, inflexible
    Antonyms
    * flexible
    * moving
    * compromising

    το ξερω οτι δε γουσταρεις small talk μαζι μου φλειμ, ομως δεν μπορουσα αν αντισταθω και να μην σχολιασω το κειμενο. οπως βλεπεις για καθε λεξη υπαρχουν συνωνυμα και αντωνυμα. ( και τωρα η ερωτηση) Γιατι δεν προσπαθεις να γινεις σε καποιο βαθμο τα δευτερα και επιμενεις στα πρωτα?
    Νομιζω οτι ανεβαζοντας αυτο το κειμενο αυτο θες κατα βαθος.
    anyway, μαλλον να το βουλωσω καλυτερα.
  • zoi80 @ 31.03.2009 11:16
    KALHMERA SE OLOUS KALA DEN EXW LOGIA,AKRIBWS TA IDIA ELEGA SE KATI FILOUS MOU TO SABBATO....AYTO OMWS POU PISTEYW PIO POLY EINAI OTI AN DEN PERNAS KALA O IDIOS ME TO EAYTO SOU KANENAS DEN THA SE KANEI NA PERASEIS KALA....KAI ENNOEITE OTI AN EMEIS DEN EXOUME KALH EIKONA GIA TON EAYTO MAS OI ALLOI TO BLEPOUN KAI EISPRATOUN OTI AKRIBWS TOYS PAROUSIAZOUME...KALWS H KAKWS DEN ARESOUME SE OLOUS KAI THA PREPEI NA EIMASTE O EAYTOS MAS PANTA.OPOIOS MAS PLHSIAZEI NA ERXETE KONTA MAS GIA AYTO AKRIBWS POU EIMASTE,AN DEN TOU ARESEI TO KOUBADAKI TOU KAI SE ALLH PARALIA....KATI TELEYTAIO,XAMENOS STH ZWH EINAI AYTOS POU DEN RISKAREI, AKOMA KI AN PIO POLLES PYTHANOTHTES EXEI NA (FAEI TA MOUTRA TOY).OLA PAIZOUN!!!
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 11:25
    κουβεντουλα δημοσιως σου ειπα οτι μπορουμε να εχουμε ssdd32. Δεν ειναι προβλημα. Αναλογως των θεματων που συζηταμε. Τραγουδια παντως δεν θελω να συζητησω μαζι σου επι του παροντος. Και εσυ συνεχεια βαζεις. Δεν ειναι παραλογο που αποφευγω την συζητηση μαζι σου, αφου μου θυμιζουν θελοντας και μη αλλα πραγματα. σε φυσιολογικη συζητηση μιλαω με οποιονδηποτε και δεν εχω προβλημα(εκτος αν εκτραχυνθουμε τοσο πολυ που συνηθως δεν το επιζητω)
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 11:36
    Φυσικα και θελω και τα δευτερα.
    Εξαρταται ποιον εχω απεναντι μου. Δεν ειναι συμβιβασμος οτι μιλαμε εστω και ετσι, ενω ειχαμε αποφασισει να μη μιλησουμε για ενα διαστημα?

    Μερικες φορες το θεμα ειναι και ποιος δεχεται τι. Σου εχω πει στις κατ' ιδιαν συνομιλιες μας ποιο θεμα με εκαιγε(ενταξει καιει) και οτι δεν θελω να μοιραστω πραγματα για αυτο η και βοηθεια.

    Σε αυτο το θεμα αφου με καιει δεν μπορω να κανω συμβιβασμο γιατι δεν ξερω τι συμβιβασμο να κανω και τι θα ηταν αποδεκτος συμβιβασμος. Και ειναι σχεδον το μονο πραγμα που απασχολει το μυαλο μου αυτη την περιοδο, κατ'επιλογη δικη μου.

    Για καποια πραγματα παντος δεν μπορω να κανω συμβιβασμους. Μπορω να συμβιβαστω με μαρουλι αντι για λαχανο. Μπορω να συμβιβαστω με σπιτι που εχει 20 τμ λιγοτερα απο οτι θα ηθελα η θα μπορουσα. Μπορω να συμβιβαστω με απλα γυαλια ηλιου παροτι φοραω rayban. Υλικα πραγματα.

    Πως μπορεις να ζητησεις ΠΟΤΕ απο την καρδια σου να συμβιβαστει με οτιδηποτε αλλο απο αυτο που ζηταει? Γινεται? Εγω δεν ξερω κανεναν που να το κανει και να μην το εχει μετανιωσει. Μακαρι να ημουν υλιστης και να εβλεπα μονο μια πλευρα στον ανθρωπο. Αλλα δεν μπορω επι του παροντος.
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 11:36
    Το θεμα που εξεταζουμε ειναι παντως αλλο.
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 11:37
    Χαχα, ενα-δυο τηλεφωνα να κανεις εχει ξεφυγει η συζητηση, LOL!!!
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 11:45
    Dream εχεις δικιο σε ολα. Σεβομαι την αποψη ολων, στην παρουσα φαση μπορειτε ολοι να δειτε τα πραγματα με τροπους που εγω δεν μπορω για τον ευατο μου και ελπιζω να ωφεληθω απο αυτο. Για αυτο και κανουμε δημοσιο διαλογο αλλωστε.

    Αυτο με το σπυρι που εχει πυον μου αρεσει παντως. Στο ψητο κατευθειαν, LOL!
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 11:52
    M'αρεσει αφανταστα ο τροπος που μιλας Dream. Ειναι πολυ σαγηνευτικο παντοτε. Αλλα εχεις και δικιο.
  • ssdd32 @ 31.03.2009 11:56
    ολοι εχουμε μαθει να συμβιβαζομαστε στην ζωη μας. με τον ενα η τον αλλο τροπο. και δεν μιλω ΜΟΝΟ οσον αφορα τα υλικα αγαθά. ειναι λιγοι εκεινοι που καταφερνουν και εχουν αυτο που θελουν στη ζωη τους. και εδω πολλα μπορουν να ειπωθουν. πες το τυχη, πες το συγκυριες, πεσ το αστρα. you name it.
    ομως κουραστηκα και που το σκεφτομαι. αν απο τοοοοοοοοσα που εχεις ακουσει, τοοοοοοοσεσ συμβουλεσ, τοσεσ αποψεις, και απο τα παιδια του σταρντομ και εκτος αυτου και δεν εχεις ακομα κατασταλαξει στο τι και πως να προχωρησεισ, εε τοτε δεν ξερω τι αλλο να πω, ουτε τι να αλλο να ομολογησω. πραγματικα, η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.
  • astropeleki @ 31.03.2009 11:58
    ωραια τα λεει το κειμενο απο πανω...

    τοσο διαφορετικοι οι ανθρωποι...τοσο διαφορετικες οι "αληθειες" τους....

    και συναναστρεφεσαι τον Αλλο ακουγοντας αυτα που σου λεει και παρακολουθοντας αυτα που κανει...αυτα θελει εκεινος να σου πει και να κανει...ή τα δεχεσαι ή αποχωρεις γιατι δε σου κανουν,δε σου αρεσουν...

    εννοειται οτι δε μπορεις να εξαναγκασεις τον Αλλο να σου πει και να σου δωσει και να κανει και ...και ...και....το ο,τιδηποτε....
    μοιραζεσαι μια στιγμη στο χρονο μαζι του(απροσδιοριστη χρονικα αυτη η στιγμη)...κανεις δεν ειναι κανενος...και κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος για τιποτα...

    δεν υπογραφεις στις ανθρωπινες σχεσεις...ουτε γεννιεσαι με χρεη....δεν υπαρχουν οφειλες και γραμματια...
    και θα επρεπε να το καταλαβουν ολοι αυτο...οσοι τουλαχιστον,αν δεν ειναι ελευθερα πνευματα εξ ορισμου,τη πατησαν,εφαγαν τις εμμονες τους και στο τελος καταλαβαν οτι ετσι λειτουργει ο ανθρωπος τις περισσοτερες φορες...

    Dream, αυτο με τα μακαρονια....
  • astropeleki @ 31.03.2009 12:00
    και καλημερα σας!
  • astropeleki @ 31.03.2009 12:07
    ο Λαμπης θα ηρεμησει αμα γινει Δημαρχος...εγω του τα πα!!!
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 12:07
    Οι συμβουλες εχουν συμβουλευτικο χαρακτηρα ssdd32.
    Δεν ειναι πραξεις. Εχω και απο τη μια και απο την αλλη πλευρα αν θελεις να ξερεις. Τα πιο δικα μου ατομα μου λενε "παρατα το". Και ουτε ηθελαν να προσπαθησω εξαρχης γιαυτο και παροτι αργοτερα βλεποντας την εντονη επιθυμια μου, μου ειπαν τολμα, δεν εμπιστευομαι τις δικες τους συμβουλες.

    Οι υπολοιποι δεν ειναι δικοι μου ανθρωποι. Εσυ η ιδια τι μου ειπες, θυμασαι? Γιατι να εμπιστευτω οποιαδηποτε συμβουλη του οποιουδηποτε που απο τη μια μου λεει κατι και απο την αλλη μου λεει το ακριβως αντιθετο?

    Ξερω πως θα ΗΘΕΛΑ να προχωρησω ssdd32.
    Ξερω επισης τι γινεται οταν προχωραω οπως θα ηθελα(τιποτα).

    Ξερω επισης πως θα ΜΠΟΡΟΥΣΑ να προχωρησω.
    Και ξερω οτι ακομη δεν το θελω πραγματικα. Το σκεφτομαι αυτη τη βδομαδα.

    Υπαρχουν και αλλοι τροποι δρασης, αλλα εγω σε αυτα που ερχονται απο μεσα μου βασιζομαι, τα αλλα δεν μπορω να τα κανω σωστα.
  • astropeleki @ 31.03.2009 12:09
    αμα κανακευα εγω αντρες....ουουουουουουου
    τι λες βρε αρχοντοψαρινα μου???!!!???

    ακομα ακουν το ονομα μου και λακιζουν!!
    μονο ενας πραγματικα γενναιος...
  • astropeleki @ 31.03.2009 12:11
    τα διδυμα αγορια εκει που καθοται τρωνε φλασιες...
    καποτε(σχετικο χρονικα το "καποτε")...μαθαινουμε και την αιτια...
  • astropeleki @ 31.03.2009 12:13
    ok...εχω ενοχο παρελθον...
    καποτε κανακευα......

    τωρα τελευταια ομως εγινα μεγαλο καθικι και πολυ μου αρεσω!!!
  • astropeleki @ 31.03.2009 12:30
    κανεις δεν ειναι για λυπηση Dream...
    και οπως σε καθε κανονα μου,εξαιρω παντα τα παιδια και τις "ανημπορες" ψυχες γενικοτερα...
  • astropeleki @ 31.03.2009 12:39
    εεεεεεετσι ειναι η ζωηηηηηηηη και πωωωως να την αλλαααααξεις....
    Δικο σας!

    τι να κανουμε?
    αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...δεν ειναι να παιρνεις τα πραγματα επι πονου...ο καθενας με τις αποψεις του...και φυλας τα μεσα σου για λιγους σε εξαιρετικες στιγμες...
    και παλι βλεπουμε...
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 12:39
    31 χρονων εισαι Μαρακι?
  • archive @ 31.03.2009 12:41
    flame, αν δε ξερεις τι να κανεις, απλα μη κανεις τιποτα.
  • astropeleki @ 31.03.2009 12:43
    Maraki παντα καταλαβαινεις...στο τελος...
    κανεις δεν ειναι τελειος...και πληγωνουμε και μας πληγωνουν...και κανεις δε μπορει να το παιξει κριτης....

    σημασια εχει να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου,να δινεις αξια οπου και σε οποιον και ο,τι νομιζεις...

    με το ζορι παντρεια...(και γενικοτερα...)δε γινεται....

    και καλυτερα εδω που τα λεμε...
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 12:49
    LOL!!! Εχεις μια βαση σε αυτο archive.
    Καταρχην νομιζω οτι ειναι πασιφανες οτι ολοι θελουν να κανω κατι.

    Κατα δευτερον, ως ποτε? Πνιγομαι ειναι η αληθεια.

    Η φαση να μην κανω τιποτα θα ηταν ενδιαφερουσα, θα σημαινε ολικο αποκλεισμο για καποιο χρονικο διαστημα και του Νετ(που πριν την Δευτερα το σκεφτομουν σοβαρα).

    αλλα εφοσον ειμαι στο Νετ, θα ερθω εδω. Καποιος θα πει κατι που θα προκαλεσει κατι μεσα μου. Αυτο θα με κανει να θελω να κανω κατι. Οσο δεν το κανω η δεν το λεω θα τρωγομαι.

    Κανοντας το δεν θα εχει καμμια επιδραση(στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα)απο προτερη εμπειρια μου. Αρα τελικα θα αποφασισω οτι και να κανω κατι παλι δεν θα εχει επιδραση, συνεπως θα τρωγομαι και ΜΟΝΟ.

    Για αυτο θελω να κανω κατι. Αλλα θα ηταν ενδιαφερον να φερθω σαν Ιχθυς και απλα να εξαφανιστω.

    Φυσικα ξερω οτι πολλοι θα με εβριζαν για αυτο. Θα ηταν αστειο ομως.
  • flamescreen73 @ 31.03.2009 12:50
    Να εισαι καλα με εκανες και σχεδον γελασα. Το χρειαζομουν.
    (Χωρις ειρωνια).

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...