παρακαλώ περιμένετε...

Ενδιαφέρον...

  • flamescreen73 @ 05.03.2009 11:16
    Αντιγράφηκε από:
    http://christine.livepage.gr/blog/index

    Πολύ ενδιαφέρον ιστότοπος, βρήκα και ένα πολύ ωραίο ποίμα του Κίπλιγκ εκεί μεταξύ 'αλλων. Συνιστώ να τον επισκεφτήτε!
  • ssdd32 @ 05.03.2009 11:40
    I see when men love women. They give them but a little of their lives. But women when they love give everything.
    Oscar Wilde

    tote giati anevases ena tetoio post? afou den thes na mpis se antiparathesi gia to pios exi dikio kia pios adiko. esi diladi simfonis me afta pou leei to kimeno?
  • flamescreen73 @ 05.03.2009 12:04
    Ssdd32, κάθε τι που διαβάζεις ΠΡΕΠΕΙ να υφίσταται κριτικής? Δεν υπάρχει περιθώριο να διαβάσεις κάτι απλά για να δείς πως σκέφτεται κάποιος άλλος? Αν σου απαντησω εαν συμφωνω η οχι, θα μπούμε κατευθειαν σε αντιπαράθεση, που ανατρέπει το λόγο ύπαρξης της καταχώρησης.

    Η κάθε γνώμη που μετράει είναι συνήθως συγκερασμός απόψεων και εμπειριών που έχει συναντήσει το άτομο στη ζωή του. Όποιος γεννήθηκε γνώστης, γεννήθηκε και Θεός ταυτόχρονα. Με βάση αυτό, συμφωνούμε ή όχι, πρέπει να δίνουμε βάση σε κάθε σκέψη για την οποία είναι εμφανές ότι δαπανήθηκε φαιά ουσία.

    Το αν συμφωνουμε καθ' ολοκληρία, σε τμήματα η και καθόλου μαζί της ΔΕΝ ειναι ο αυτοσκοπός. Κατ' αρχήν να γνωρίζουμε ότι υπάρχει και σε δεύτερο επίπεδο, να ανοίγουμε το μυαλό μας για να την επεξεργαστούμε, είναι.

    Έστω ότι σου χαρίζει κάποιος ένα βιβλίο. Τι σημαίνει αυτό?
  • chaos @ 06.03.2009 18:58
    "Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γεμίσει το συναισθηματικό κενό που νοιώθουν οι γυναίκες"
    Γιατί θα πρέπει να κατηγορούμε πάντα κάποιον άλλον για τη δική μας έλειψη ? Αν έχουμε εμείς ένα "συναισθηματικό κενό" δεν φταίει ο σύντροφός μας που δεν μπορεί να το καλύψει. Ποιός είπε ότι οι ερωτικές σχέσεις υπάρχουν για να καλύπτει ο ένας τα κενά του άλλου?
    Μόνο όταν εμείς αγαπάμε τον εαυτό μας και μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με αυτόν, τότε ο άνθρωπος δίπλα μας δεν θα νιώθει τη γκιλοτίνα της υποχρεωτικής ανάτασής μας στο λαιμό του, και θα μπορεί να είναι ο εαυτός του απέναντί μας. Αν δεν ταιριάζουμε, πάμε παρακάτω (άλλες φορές δύσκολα άλλες πιό εύκολα), αλλά δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση από κάποιον τρίτο να μας κάνει ευτυχισμένους! Η ευτυχία μας είναι κυρίως ΔΙΚΗ μας υπόθεση.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...