παρακαλώ περιμένετε...

ΨΑΡΙΣΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

  • KELLY79 @ 23.02.2009 20:30
    giotaki, η αντίθεση του Ουρανού με τον Κρόνο είναι σημαντική, για τον επιπλέον λόγο ότι έχεις και ωροσκόπο Αιγόκερω, άρα κυβερνήτης του χάρτη και του πρώτου οικου σου είναι ο Κρόνος. Λογικά η αντίθεση αυτή συμβαίνει στους οικους σου 3-9, επομένως βλέπεις κινητικότητα, αλλαγές εξωτερικές ή εσωτερικές σε θέματα νοοτροπίας σου, σε θέματα εκπαιδευτικά, στο άμεσο περιβάλλον σου (3ος οίκος), σε σχέση με ταξίδια, με άτομα που παίζουν κάποιο ρόλο ενημερωτικο/ δάσκαλου στη ζωή σου, ίσως σε σχέση με αδέρφια, με συγγενείς.
    Αυτή η συγκεκριμένη αντίθεση είναι πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς ο Κρόνος έχει να κάνει με ό,τι έχει δομή και διάρκεια στη ζωή μας, με ό,τι χρειάζεται να "περιχαρακωθεί" με όρια και κανόνες ενώ από την άλλη ο Ουρανός πρεσβεύει την αλλαγή σε οτιδήποτε υπολειτουργεί, αλλά με μία δόση σίγουρα αναρχίας, με την έννοια του απρόβλεπτου και του ξαφνικού, ενός σοκ ας πούμε που είναι αναγκαίο για να σε "αφυπνίσει".
    Ο πρώτος οίκος, εκεί δηλαδή που τελικα εκδηλώνεται το αποτέλεσμα της αντίθεσης, είναι οίκος πολύ σημαντικός για σχέσεις και συνεργασίες επαγγελματικές, επομένως πολυ πιθανό κάτι από τα δύο να έχει ξεκινήσει ήδη με την προηγούμενη αντίθεση Κρόνου Ουρανού μεσα στο Νοέμβριο του 08 ή να ξεκινά τώρα. Υποθέτω στην ακμή δεύτερου οίκου έχεις Υδροχόο, άρα κυβερνήτη τον Ουρανό, επομένως ό,τι ξεκινά σχετίζεται και με οικονομικά , την οικονομική σου ασφάλεια και τις αξίες σου γενικά.
  • giotaki80 @ 23.02.2009 20:47
    Ω, ναι έχει ξεκινήσει από φθινόπωρο και έχει φέρει τα πάνω κάτω στα
    επαγγελματικά μου και πια αρχίζω να φοβάμαι και την οικονομική
    ασφάλεια !!!!!

    Εχω φαει πολυ ξύλο, πότε θα τελειώσει ?????
  • KELLY79 @ 23.02.2009 21:00
    τέλος του μήνα, πρώτη Μαρτίου αρχίζει να εξασθενεί η αντίθεση Κρόνου Ουρανού, αλλά παραμένεις on alert διότι συνεχίζεται η επιστροφή Κρόνου (επιστροφή του Κρόνου στο σημείο που βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη μας) και αυτό ουσιαστικά τελειώνει επίσημα τέλη Οκτωβρίου του 09, όταν ο Κρόνος πηγαίνει στο Ζυγό , ενώ ίσως Απρίλιο με Ιούλιο του 10, κάτι επανέλθει από ο,τι σηματοδοτεί η κρόνια επιστροφή σου, γιατί τοτε ο Κρόνος θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου ,xx
  • KELLY79 @ 23.02.2009 21:02
    ακου επίσημα
  • giotaki80 @ 23.02.2009 21:06
    ΚΕLLY79 ευχαριστώ !!!!!
  • KELLY79 @ 23.02.2009 21:14
    παρακαλω!!!!
  • panmal @ 24.02.2009 00:24
    μπορεις να κερδισεις τα παντα απ'τη μπορα. απλα καθοδηγησε τις εξελιξεις οσο ειναι νωρις.οι πλανητικες επιδρασεις σε ωριμαζουν και σε κατευθυνουν στον στοχο σου. ειδικα το εξαγωνο του αρη με την αφροδιτη προκειται να σου χαρισει στιγμες αξεχαστες αν καλυφθεις σωστα στα μπουρινια και αναστειλεις κασετες ελεγχου που πιθανο να εχεις μεσα σου

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...