παρακαλώ περιμένετε...

pls help

  • flamescreen73 @ 20.02.2009 22:29
    Οχι, θεωρητικα, θα εδινε ακριβως συμβατοτητα το να εχετε εναλλαγη ηλιου-ωροσκοπου-σεληνης. Δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω, αλλα ειμαι της αποψης οτι 15 χρονια δεν χαλανε ευκολα.

    ΟΜΩΣ, αν εχουν προχωρησει τα πραγματα, δεν το αφηνεις τοσο ωστε να ξεχειλωσει πρωτα. Αστρολογικα site δεν ενδεικνυνται φυσικα ετσι και αλλιως σε τετοιες περιπτωσεις, γνωμη μου, αλλα παροτι απελπισμενη επιλογη, κανε την και εσυ ποιο νωρις!!!

    Μπορω μονο να σου ευχηθω να πανε ολα καλα, αφου κρατησε τοσο πολυ. Θεωρω οτι ενδιαφερει το θεμα σου θα παρεις απαντηση αν οχι σημερα, μεσα στο Σ/Κ.

    Δωσε και ωρες γεννησης και οτι αλλο μπορεις παντως.
  • flamescreen73 @ 20.02.2009 23:05
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ...

    maraki10, εχεις δικιο, αλλα γιατι να παρουμε την αρνητικη πλευρα μιας μακροχρονης σχεσης? Δεν ειναι απαραιτητο να τελματωνουν/ξεθωριαζουν/καταρρεουν οι μακροχρονες σχεσεις. Προφανως δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω, αλλα πρεπει να ανανεωνεις κατι αρκετα συχνα και ισως μπορει τοτε να κρατησει. Να δοκιμαζεται δηλαδη και να αλλαζει "συχνοτητα" να το πω?

    Που μπορει και να συνανταει δυσκολιες απο μονο του, αλλα να ξερεις οτι αν τις ξεπερασεις, μπορεις να συνεχισεις να ζεις με τον ανθρωπο που ειστε μαζι και να μη σκουριαζει η σχεση? Η ειναι εντελως βλακωδες σα θεωρια?
    Γιατι δεν ειναι παρα μια θεωρια που μολις μου ηρθε σκεπτομενος.

    Ενταξει ομως, εχει αντεξει πανω απο 2 7ετιες που ειναι τα κρισιμα χρονια η σχεση. Σκεφτομαι ξερεις, μηπως φετος, ειναι χρονια πλανητικης αλλαγης εν γενει και που επηρεαζει αυτο. Μηπως αρχιζουμε να σκεπτομαστε τα αδιανοητα σιγα-σιγα και δοκιμαζονται τα παντα? Που θα επηρεαζε και τα τελη του 2008?

    α, και καλο βραδυ.
  • giotaki80 @ 20.02.2009 23:25
    με μενα θα ασχοληθειτε καθολου????

    ειμαι πολυ ανασφαλης1111
  • MARIAH @ 21.02.2009 10:04
    ocean καλημέρα !
    τι εννοείς έχουν κλονιστεί ξαφνικά όλα; πιστεύω ότι ξαφνικά τίποτα δε γίνεται σε μία σχέση
    θα συμφωνήσω με το maraki όσον αφορά το συμβόλαιο.
  • MARIAH @ 21.02.2009 10:45
    maraki καλημέρα και σε σένα !

    εκείνο που πιστεύω είναι ότι δεν μπορεί ξαφνικά να έγινε κάτι... μάλλον προϋπήρχε....
    και αν και....η περιέργεια σκοτώνει τη γάτα...
    τι συνέβη ξαφνικά, έσκασε βόμβα ;;;;;
  • MARIAH @ 21.02.2009 10:47
    maraki και ο δικός μου σύζυγος ήταν δίδυμος
    αλλά ήταν ....διττός μη σου πω και τριττός και .....τεταρττός !!!!!!!!!!!!!!
  • flamescreen73 @ 21.02.2009 10:49
    To βαλτωνουν ΟΛΕΣ οι 15χρονεσ σχεσεις ως δια μαγειας μου ακουγεται εξωγηινο. Σαν να λες οτι δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να χαλασεις σχεση μολις ενος μηνος, κατι τετοιο.
    Κατ'αρχην δεν ψαχνουν ολοι τα ιδια πραγματα στη σχεση τους και αρα δε μπορουν να εχουν ντε και καλα τα ιδια προβληματα η τις ιδιες λυσεις.

    Πολλες σχεσεις δεν ειναι καν σχεσεις αγαπης αλλα αμοιβαιου συμφεροντος. Εφοσον το αμοιβαιο συμφερον δεν εξαφανιζεται, γιατι να ληξουν αυτες ακομη και αν οντως ληγουν ολες οι αλλες?
  • MARIAH @ 21.02.2009 10:51
    flame φοβάμαι ότι πολλες φορές η θεωρία απέχει από την πράξη...
  • MARIAH @ 21.02.2009 10:58
    maraki θα οργανώσουμε σχετική ημερίδα....καλή συνέχεια !!!
  • flamescreen73 @ 21.02.2009 11:04
    Ναι, απο την αποψη οτι αν δεν δοκιμασεις δεν ξερεις το λεω.
    Ποιος θα το δοκιμαζε ομως ευκολα ετσι και αλλιως? Στην ουσια δυναμιτιζεις ο ιδιος πραγματα που θεωρητικα δε θα επρεπε. Το ειπα παντως με την εννοια οτι κανεις κατι και τουλαχιστον δεν περναει τοσος χρονος για να καταλαβεις εαν κολλαει κατι η οχι, αλλα σαφεστατα πολυ δεν θα το θελουν ετσι.
  • avirgo35 @ 21.02.2009 11:18
    Καλημερα.Τελικα ισως κατι συμβαινει με τους αριθμους.Εγω χωρισα στα 7 χρονια σχεσης,μετα παντρευτηκα(τον ιδιο ανθρωπο) και τωρα υστερα απο 7 χρονια γαμου ξαναερχεται η κριση,μονο που τωρα ειναι χειροτερη.Βεβαια εγω εχω κι εναν κρονο στο κεφαλι μου.Δεν ξερω ,καμια σχεση δεν ειναι ιδια με την αλλη,απλα αξιζει να βαζεις το μαχαιρι στο κοκκαλο και να μιλας εκ βαθεων με τον αλλο για το προβλημα.Με οτι συνεπαγεται αυτο.Δηλαδη το οφειλεις στον εαυτο σου και στον αλλο,να παιξεις με ανοιχτα χαρτια,πριν παρθουν αποφασεις.
  • flamescreen73 @ 21.02.2009 11:23
    Τα εφτα χρονια θεωρειται κλειδι σε μια σχεση, αν δε χωρισεις πας για γαμο υποτιθεται, η μακροχρονια πραγματα αν δεν σου κανει ο γαμος. Επισης και τα 3μησι ως προς τα χωρισματα. Το δικαιολογουν κιολας αλλα δε θυμαμαι πως.

    Βασικα μπορει και να στραβωσει το πραγμα και στα 6-5...οσο προχωρας μια σχεση, τοσο θα βγαινουν πραγματα οπως ρουτινα, το να βλεπεις καθε μερα τον ιδιο ανθρωπο, αποκοπη απο παρεες και ρυθμους ζωης, φυσιολογικη εινια η προοδευτικη ενταση. Επειδη δεν τη διαχειριζομαστε σωστα(αλλα ποιος ξερει ποιος τροπος ειναι σωστος και ποιος λαθος? μπορει παντα να κανεις τα σωστα λαθη απλως)μπορει να θεωρησουμε οτι δεν παει αλλο οποτε χωριζουμε.
  • avirgo35 @ 21.02.2009 11:33
    Ναι,ετσι ειναι.Καπως βοηθαει η αστρολογια παντως.Εγω πριν λιγους μηνες εφθασα στο σημειο να επισκεφτω αστρολογο για το προβλημα.Κατι με το καρμα,κατι με διαφορα αλλα,οπως και με μοιραια γεγονοτα που μου συμβαινουν απο τοτε που αρχισα να θετω τις σωστες ερωτησεις,καπου παει το πραγμα.Πρεπει ολοι να βρουμε την προσωπικη μας αληθεια που ειναι το δυσκολοτερο σ'αυτη τη ζωη και υστερα να δουμε τι θα κανουμε με τους αλλους γυρω μας.
  • zeledaki @ 21.02.2009 11:54
    Καλημέρα κι από μένα,

    Ocean, εγώ θα προτείνω πρώτα πρώτα ψυχραιμία από μέρους σου.
    Πριν αρχίσεις οποιαδήποτε συζήτηση πρέπει να είσαι πολύ καλά προετοιμασμένη.

    Κάτσε πρώτα και σκέψου τι μπορεί να συμβαίνει. Σίγουρα το πρόβλημα έχει ξεκινήσει νωρίτερα και είτε αυτός έκανε μπαμ ξαφνικά, είτε εσύ δεν είχες δώσει σημασία στα όποια σημάδια νωρίτερα.

    Ασφαλώς και οι σχέσεις φθείρονται με τον χρόνο. Μετά από 15 χρόνια δεν μπορεί να είναι το ίδιο όπως στην αρχή. Ούτε καν 1 μήνα μετά δεν είναι όπως στην αρχή! Να υποθέσω ότι ο σύζυγός σου είναι γύρω στα 40? Πολύ δύσκολη ηλικία και για τα δύο φύλα. Ίσως απλά έχει πανικοβληθεί.

    Όπως κατάλαβες δεν έχω ιδέα από αστρολογία, αλλά ξέρω μόνο αυτά που έχω μάθει από τη ζωή. Έχει συμβεί πρόσφατα σε μία φίλη μου. Εντελώς ξαφνικά, όπως το είπες. Ψάξτο λίγο καλύτερα λοιπόν μόνη σου πρώτα.

    Και φυσικά δεν συμφωνώ με τον flame (κακό ψαράκι!) να την κάνεις πρώτη εσύ. Δεν διαλύεται έτσι απλά ένας γάμος και ειδικά αν υπάρχουν και παιδιά.

    Ηρέμησε λοιπόν και όλα θα πάνε καλά.
  • emena @ 21.02.2009 13:07
    Δεν συμβουλευω κανεναν απλα παραθετω τη δικη μου εμπειρια.Διαζυγιο μετα απο 27 χρονια πολυ καλου γαμου.Οταν καταλαβαμε οτι η σχεση τελειωσε το λιξαμε πολυ ησυχα.Γνωμη μου ειναι οτι οι σχεσεις υπαρχουν οσο εξελισομαστε μεσα απο αυτες.Οταν κατι δεν εξελισεται το κλεινεις πριν υποστει τη φθορα για να το θυμασαι ομορφα.Οι ανθρωποι αντιμετωπιζουν ενα χωρισμο με τρομο γιατι ειναι ανασφαλεις μπροστα στις αλλαγες.Νομιζω οτι το πρωτο που πρεπει να δεις ειναι αν η σχεση αυτη εχει κανει πλεον το κυκλο της.
  • fldown @ 21.02.2009 13:41
    Ocean, δεν έχεις δώσει ακριβή ώρα γέννησης οπότε κάποιες λεπτομέρειες θα μου έχουν διαφύγει. Αρχικά δέχτηκες την έκλειψη Ηλίου που έγινε στις 26/1 σε σύνοδο με την Αφροδίτη σου (σχέσεις, συντροφικότητα, έρωτας) και ενεργοποιήθηκε ταυτόχρονα η γενέθλια αντίθεση Αφροδίτης - Σελήνης. Οι εκλείψεις μας φέρνουν πάντα επαφή με νέα δεδομένα ή μας δείχνουν πράγματα που είχαμε παραμελήσει και πρέπει πλέον να τους δώσουμε μεγαλύτερη σημασία. Στην περίπτωσή σου, η έκλειψη ενεργοποίησε το θέμα των σχέσεων (Αφροδίτη) και ζητήματα συναισθηματικής ασφάλειας και σπιτιού (Σελήνη). Η έκλειψη λοιπόν έρχεται με γεγονότα να σε ρωτήσει: Υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία μέσα στη σχέση σου; Δέχεσαι και προσφέρεις συναισθήματα ή μήπως με το πέρασμα των χρόνων κάποιος από τους δύο σας έπαψε να δίνει ή να δέχεται όσο στο παρελθόν; Όσο κρατάει η ενέργεια της έκλειψης αυτά είναι τα θέματα που θα σε αφορούν άμεσα. Η έκλειψη ενεργοποιήθηκε ήδη από τον Δία στις 1/2. Εκείνο είναι το χρονικό διάστημα που αποφασίζεις ίσως να αντικρίσεις την αλήθεια και να αναλάβεις δράση για να λύσεις το πρόβλημα σου. Ο Δίας όμως υπόσχεται πάντα περισσότερα από όσα φέρνει και αν πήγες με υπερβολική αισιοδοξία να κάνεις κάποιες συζητήσεις μπορεί και να απογοητεύτηκες. Ενεργοποιήθηκε και από τον Άρη στις 12/2 κάτι που ίσως γέμισε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση το ήδη τεταμένο περιβάλλον. Ο Ήλιος θα ενεργοποιήσει ξανά την έκλειψη στις 29/7 και ο Άρης στις 30/10. Γενικά νομίζω ότι το διάστημα που πιθανόν να ξεκαθαρίσει το όλο ζήτημα είναι από την ενεργοποίση του Ιουλίου μέχρι και το Οκτώβρη (μην ξεχνάς και την Ηλιακή έκλειψη σε σύνοδο με τη Σελήνη σου στις 22/7).
    Ταυτόχρονα ο Ποσειδώνας επηρεάζει τον κυβερνήτη του χάρτη σου τον Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στον Υδροχόο. Ναι, δημιουργεί θολούρα, δεν ξέρεις προς τα που κινούνται τα πράγματα, σε απομονώνει. Μήπως έμαθες και κάποια μυστικά αυτό το τελευταίο διάστημα; Μήπως έμαθες ότι συνέβησαν πράγματα πίσω από την πλάτη σου; Ο Ποσειδώνας πάντα συνδέεται με μυστικά και υπόγεια δράση.
    Η απόφαση όπως καταλαβαίνεις βαραίνει εσένα και τον σύντροφό σου. Αν και οι δύο επιθυμείτε να βρείτε μια λύση θα την βρείτε. Εγώ το μόνο που έχω να σου πω είναι να προσέξεις τον παρορμητισμό αλλά και την υπερβολική αυτοπεποίθηση που σου προξενεί ο Δίας (έχεις Αφροδίτη, Ερμή και Δία στον Υδροχόο) αλλά και το γεγονός πως έχεις όψη Ήλιου - Ποσειδώνα αλλά και Ποσειδώνα στην ακμή του οίκου των σχέσεων (7ος). Πρέπει να προσέξεις γιατί η υποχώρηση, το να γίνεις θύμα στις απαιτήσεις του άλλου ή ακόμη και το να αποδίδεις στον άλλο χαρακτηριστικά που δεν έχει δεν θα βγει υπέρ σου.
    Εύχομαι να βγεις νικήτρια από αυτή τη περίοδο.
    Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και ελάχιστα.
  • ocean @ 21.02.2009 15:11
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ολους!!!. Όταν λέω 15 καλά χρόνια το εννοώ. Αναφέρω το πρόβλημα γιατί δεν υπήρχε σταδιακή τριβή ( φυσικα και οχι οπος την πρωτη μερα αλλα καλα) αλλά ξαφνικά έχουμε παρεξηγήσεις ανασφάλειες και ένα κάρο άσχημα συναισθήματα. Σαν να μην ξέρει ο ένας πώς να φερθεί στον άλλο. Δεν θέλουμε να χωρίσουμε φυσικά και αγαπιόμαστε αλλά όσο και αν προσπαθούμε υπάρχει κάτι στον αέρα. Λες και όλα τα άστρα είναι ανάποδα .

    Ωρα γεννηση μου 1130 πμ +2 GMT DST (OXI) 37,98° N 23,73° W και δικιά του 900 πμ +3 GMT D5T (OXI)
    -15,72° S 46,32° W


    fldown κατ αρχη ευχαριστώ!!!!!! κανενα αλλο κακο για εμενα ?? εχεις πεσει γενικα μεσα .Αρα θα περασω τη χρονια με .......βαλεριανες και μετα θα δειξει .Δεν βοηθαει την ανασφαλεια μου αυτο Φυσικα και εχω αναλαβει δραση και ευχομαι να μου βγει σε καλο.Τον καλο μου δεν τον ωραιοποιω ξερω τι μου γινεται αλλα πρεπει να προσπαθησω για να ειμαι εγω ενταξει με τον εαυτο μου.
  • flamescreen73 @ 21.02.2009 15:25
    Zeledaki που το ειδες οτι ειπα να φυγει πρωτη?
    Δεν ειναι ωριμη συμπεριφορα το να φευγεις, ειδικα σε μακροχρονιες σχεσεις. (Τωρα αν ητανε λιγο καιρο και της εψηνε το ψαρι στα χειλη, ετσι για το γαμωτο, ξαναμιλουσαμε.)
  • zeledaki @ 22.02.2009 21:35
    Flamescreen73 στο πρώτο σου post έγραψες :

    "ΟΜΩΣ, αν εχουν προχωρησει τα πραγματα, δεν το αφηνεις τοσο ωστε να ξεχειλωσει πρωτα. Αστρολογικα site δεν ενδεικνυνται φυσικα ετσι και αλλιως σε τετοιες περιπτωσεις, γνωμη μου, αλλα παροτι απελπισμενη επιλογη, κανε την και εσυ ποιο νωρις!!"

    Ίσως δεν κατάλαβα καλά τι εννοούσες, οπότε sorry, μάλλον επηρεασμένη και απο τη συζήτηση για τις "Εξαφανίσεις".
  • flamescreen73 @ 23.02.2009 09:07
    zeledaki, εννοουσα, αφου ηρθε που ηρθε εδω να ρωτησει, γιατι δεν το εκανε τουλαχιστο νωριτερα. Γιατι να περιμενεις(ενταξει ξερω οτι ελπιζεις οτι τα πραγματα δεν ειναι οσο ασχημα φαινονται, αλλα και μηνες δεν ειναι λιγος καιρος - ισως πηρε χρονο η συνειδητοποιηση βεβαια).
  • ocean @ 25.02.2009 15:06
    Πως ξεχωρίζουμε την διαίσθηση από τα φανταστικά σενάρια που πλάθουμε? Ιδού η απορία

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...