παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ

γεια σου γιώργο,

έχω γεννηθεί στις 16/3/1980 ώρα 12:30 στις Σέρρες και εκείνος 9/11/1976 ώρα 0:00 στην Αθήνα.
Πιστεύεις πως ταιριάζουμε; Με ενδιαφέρει κυρίως αν έχουμε συναστρία..

Αυτό που με ανησυχεί είναι η σελήνη του στους διδύμους,αν και του πέφτει στο 10ο οίκο οπότε μπορεί να αφορά συνεταιρισμό και όχι απαραίτητα δεύτερο γάμο.

Έχει βέβαια και αφροδίτη στον τοξότη αλλά στον 5ο οίκο οπότε μπορεί και να είναι συναισθηματικός και να μην φλερτάρει τόσο όσο αυτοί που έχουν εκεί την αφροδίτη τους.

Θέλω να μου πεις αν ένας τέτοιος τύπος μπορεί μακροχρόνια να καταλαβαίνει και να ανταποκρίνεται στη συναισθηματική μου φύση και στην ανάγκη μου για πίστη και αφοσίωση(δεδομένου ότι το επαγγελμά του έχει κάποια σχέση με τον καλλιτεχνικό κόσμο και με πολλές συναναστροφές με γυναίκες γεγονός που μου δημιουργεί ανασφάλεια).

Μέχρι τώρα μου δείχνει ότι είναι αφοσιωμένος αλλά θέλω να ξέρω αν μπορώ να τον δω σοβαρά και μακροχρόνια γιατί νομίζω πως με αγαπάει και δεν θέλω να τον εγκαταλείψω εύκολα αφού περνάμε καλά μαζί και διασκεδάζουμε πολύ.


Πριν λίγους μήνες  βγήκα από μια μακροχρόνια σχέση (3 χρόνια) με κάποιον γεννημένο στις 13/9/1982, ώρα 13:00,  στην αθήνα. μήπως εκείνος μου ταίριαζε περισσότερο και είχαμε καλύτερη συναστρία; εΕχε σελήνη στον καρκίνο πράγμα που δείχνει εν μέρει ότι θα μπορούσαμε πιο εύκολα να σχηματίσουμε οικογένεια μαζί.

ειλικρινά, με μεγάλη αγωνία περιμένω την απαντησή σου
σε παρακαλώ όσο πιο σύντομα μπορείς γιατί με βασανίζουν πολλές σκέψεις
φιλικά

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...