παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
«Οπως έστρωσες θα κοιμηθείς»
Δουλευα κυριακή μεσημερι οταν πληροφορήθηκα για τον θάνατο του παιδιου, πρωτη σκεψη μου ηταν "γιατι" και "πως". Ωρες μετα ειδα τι ειχε προκαλέσει αυτος ο θάνατος, αρχισα να νιωθω απογοητευση, μισος και απογνωση για την χωρα που μεγαλωσα και πιθανον να μην μεγαλωσω και τα παιδια μου. Αρχισα να αμφιβαλω για την σταθεροτητα του εδαφους που στεκομαι, αρχισα να συνειδητοποιω ποσο τραγικα ειναι τα πραγματα στην Ελλαδα.
"το πρωτο παιδι που πεθανε ειναι;". Ειναι το πρωτο παιδι που πεθανε στην αυλη  απο ανθρωπο που ΕΓΩ ορισα να την φυλά....ειμαι και εγω ενας δολοφονος.

Ειμαι δολοφονος που αφινω τοσους μαλ@%$κες και αρρωστους να κυκλοφορουν ελευθεροι.
Ειμαι δολοφονος για ολους αυτους τους αχριστους που κρατω στην ηγεσια του "σπιτιου" μου, της χωρας μου.
Ειμαι δολοφονος που στο "κεντρο" της αυλης μου ανθρωποι πινουν και εγω απολαμβανω τις ανεσεις στο σπιτακι μου και κοιμαμαι τα βραδια στη "ζεστουλα" μου οταν αλλοι χανουν την ψυχη και τα ονειρα τους στα παγγακια και στα παιζοδρομια της "Μεγαλοπολης".
Ειμαι δολοφονος που κυκλοφορω με τα μεγαλα και τρανα τζιπ μου, τις πορσε και τη μερσεντα μου, και οργιαζω στα κοσμικα κλαμπ με πουλημενες τηλεοπτικες ψυχες, οταν τα παιδια μου εχουν χασει το νοημα της ζωης μπροστα σε μια χαρτινη οθονη που γραφει "αβεβαιο μελλον, μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα!"...

Δεν εχουμε καταλαβει πως η "παδεια" μιας κοινωνιας ειναι ο καθρεύτης της, ο θανατος ενός "μωρου", οι βανδαλισμοι των πολεων, η καταπάτηση των νομων, η επιβολη των ισχυροτερων, η αρρωστεια της Θρησκείας...το χρημα και η δουλεία μας εκανε να μην βλεπουμε περα απο την μύτη μας.
Η αυταπατη ειναι μια δυνατη σκεψη που ελαφρυνη την υπαρξη, νομιζουμε πως τιποτα δεν περναει απο το χερι μας, ομως καποιοι αγανακτισμενοι, καποιοι βανδαλοι, καποια παιδιά, και καποιοι προβοκάτορες  απεδειξαν πως πολλά περνανε απο το χέρι μας.
Ο λαος πρεπει να μάχεται για τους νομους οπως και για τα τειχη του, ζουμε σε ενα κρατος χωρις νομους, μεγαλωνουμε τα απροστάτευτα παιδια μας σε ενα "βοθρο", οπου το προτυπο σχολειο του ειναι τα Γήπεδα(απο οπου εμφανιστικαν τοσοι αναρχικοι, τοσοι βανδαλοι, οι ταξεις των γηπεδων δεν μετρουνε ποτε απουσιες, και τα μαθηματα τους ειναι ΧΑΟΣ και καταστροφή). Αλλα εχουν εξαπατηθει η ανθρωποι οσον αφορα την γνωση των φανερων πραγματων, είπαμε δεν βλεπουμε περα απο τη μύτη μας, ολα ειναι καλα και ρόδινα... ομως τα "μωρα" εμαθαν να βριζουν απο τα 5 τους,εγιναν πορνοπαραγωγοι στα 17 τους χαρη στην "αποξενοτικη" τεχνολογια των κινητων, και οι βιασμοί και τα όργια ξεκινησαν απο τα 14 τους μαζι με το "τσιγαρακι", τα ναρκοτικα δεσποζουν επιδεικτικα σε καθε σπιτι, ο Ελληνας ομως εχει χρονο μονο για καφέ...

Αυτοί που κοιμούνται είναι εργάτες και συνεργοί σε όσα γίνονται στον κόσμο, φτασαμε στο σημειο που ο πατερας σκοτωνει το παιδι του, ειμαστε ενα στάδιο πριν την Λήθη.



Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...