παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Γεια χαρά σε όλους!
Καταρχάς χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν!
Είμαι ζυγός κα πάνω από 9 μήνες με ταλαιπωρεί ένας παρθένος!
Μεγάλη ιστορία.  Απ'όσο γνωρίζω αυτός έχει μια σχέση,   από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκα μαζί του  κεραυνοβολήθηκα!!!  Κι αυτός όμως θυμάμαι με κοιτούσε από την κορυφή ως τα νύχια διαρκώς μ'ένα πονηρό και συνάμα χαζό χαμόγελο..  Τόσους μήνες είμαστε μια κρύο μια ζέστη.  Από τη μια υπονοούμενα και ναζάκια από την άλλη νεύρα και τσακωμοί.  Να πω ότι τον έχω πιάσει πολλές φορές να τρέμει την ώρα που μου μιλά και να κοκκινίζει ολόκληρος,,  Να πω επίσης πως δείχνει να ζηλεύει όταν εγώ συναναστρέφομαι με άλλους στη δουλειά και μάλλιστα διώχνει με τον τρόπο του όσους με πλησιάζουν.  Ποτέ δεν έχει πει ο ένας στον άλλο τι νιώθουμε αν και είναι ολοφάνερο όχι μόνο στα μάτια μας μα και στα μάτια των συναδέλφων.  Κατα τ'άλλα η σχέση που έχουμε είναι επαγγελματική.  Όλα τα άλλα απλώς αιωρούνται.
Τελοσπάντων είναι πολύ περίεργη κατάσταση αφου δε μπορώ να βγάλω άκρη μαζί του.
Δε θα πήγαινα ποτέ να εκτεθώ λέγοντάς του πως τον θέλω.  Και απ'όσο καταλαβαίνω όυτε αυτός παίζει να το κάνει.  Με τη σχέση του τι κάνει και πως τη βλέπει δε μπορώ να ξέρω.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!! ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ!! ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΜΟΥ!  ΜΟΥΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΛΕΜΕ!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...