παρακαλώ περιμένετε...

Διέλευση πάνω από γενέθλιο...

  • fldown @ 19.06.2008 16:32
    Οι διέλευση του Δία πάνω από τη γενέθλια θέση του ή με άλλα λόγια η επιστροφή του Δία είναι μια σημαντική περίοδος κατά την οποία το άτομο επαναπροσδιοριζεί τις βασικές κατευθύνσεις τις ζωής του. Η επίδραση αυτή φαίνεται να είναι έντονη για ένα περίπου χρόνο και δίνει δίνει συνήθως την κατάλληλη ώθηση ώστε να λάβει κάνεις τις αποφάσεις εκείνες που πρόκειται να βελτιώσουν τη ζωή του, ειδικά αν αυτές περιλαμβάνουν μελλοντικά σχέδια και καινούργιες βλέψεις, διαφορετικές από εκείνες που ακολουθούνται μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το βασικό πρόβλημα με όλες τις διελεύσεις του Δία και ειδικά με την επιστροφή και τις διελεύσεις από τον Ήλιο είναι η υπερβολή. Άνθρωποι με διελεύσεις Δία φαίνεται να πέρνουν ρίσκα πολύ μεγαλύτερα από όσα μπορούν να ανταπεξέλθουν και αισθάνονται ικανοί για όλα, ενώ παραμένουν πάντα οι συνηθισμένοι θνητοί άνθρωποι που ήταν πάντα. Όπως πριν την επιστροφή Δία κανείς δεν είναι ασήμαντος, έτσι και όταν αυτή συμβαίνει, κανείς δεν γίνεται Θεός.
    Τέλος είναι σημαντικές οι γενέθλιες όψεις του Δία καθώς με την επιστροφή του θα ενεργοποιηθούν πολλοί έντονα και ίσως να μην έχουν πάντα τα αντικειμενικά αναμενόμενα αποτελέσματα...Αυτό όμως είναι κάτι που το μελετά κανείς κατά περίπτωση.
    Επομένως επιστροφή Δία είναι μια περιόδος που υπάρχουν δυνατότητες αλλαγών και παρουσιάζονται ευκαιρίες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα εμφανίζονταν. Όμως πρέπει όπως πάντα να πολεμήσουμε ώστα να τις αξιοποιήσουμε....
    Ελπίζω να βοήθησα λίγο! Καλό απόγευμα!
  • xrin2309 @ 20.06.2008 03:58
    S'eyxaristw fldown!!Mias kai eimai se dhmioyrgikh sxolh kai toy xronou einai h teleytaia mou xronia..borw na pw oti boithises poly!..borei na bainw se leptomereies..alla kserete poso krataei h poreia toy Dia se enan planhth h pote allazei??
  • fldown @ 20.06.2008 09:34
    xrin2309, μήπως εννοείς πόσο κρατάει η διέλευση του Δία σε ένα ζώδιο ή οίκο? Αν αυτό είναι που εννοείς, ο Δίας παραμένει περίπου 12 μήνες σε ένα ζώδιο, ενώ σε έναν οίκο προφανώς θα παραμείνει λιγότερο ή περισσότερο, ανάλογα με το μέγεθος του οίκου. Αν από την άλλη σε ενδιαφέρει πόσο καιρό παραμένει σε σύνοδο με έναν γενέθλιο πλανήτη, σκέψου ότι διανύει μια μοίρα στο ζωδιακό κάθε 12 μέρες περίπου. Και αν θεωρούμε την σύνοδο ενός διελαύνωντα πλανήτη να μπαίνει σε ισχύ μια μοίρα πριν και μια μοίρα μετά από τη γενέθλια θέση, τότε σε στενή όψη συνόδου, βρίσκεται περίπου ένα μήνα με κάποιο γενέθλιο πλανήτη.
    Αν υπάρχουν περισσότερες απορίες ή κάτι που δεν καλύφθηκε εδώ είμαστε για να απαντήσουμε. Καλή σου μέρα!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...