παρακαλώ περιμένετε...

διελευσεις

  • fldown @ 08.05.2008 12:27
    marianna, θα ξεκινήσω από την θανατερή έτσι για το σασπένς της υπόθεσης!!Δεν γνωρίζω αν υπάρχει στο net κάποιο database. Γνωρίζω όμως ότι υπάρχουν οι αστρολογικές εφημερίδες ή φυλλάδες, που δείχνουν την ακριβή θέση των πλανητών ανά ημέρα σε βάθος χρόνο 30 και 40 χρόνων. Για την ακρίβεια μπορείς να βρεις σίγουρα αστρολογική εφημερίδα για τις θέσεις των πλανητών μέχρι το 2050. Θα μπορείς και για αργότερα φαντάζομαι αλλά δεν ξέρω πόση σημασία έχει για τις γενιές μας....
    Στο σετάκι ερωτήσεων 2 και 3 μας ενδιαφέρει τόσο ο οίκος του γενέθλιου πλανήτη όσο και ο οίκος που βρίσκεται ο διελαύνων πλανήτης αλλά και ο οίκος του χάρτη που είναι κυβερνήτης ο πλανήτης της όψης. Οι όψεις που κάνουν μεταξύ τους οι διελαύνοντες χρωματίζουν τις ενέργειες τους διαφορετικά. Αλλά είναι πολύ γενικό αυτό που σου λέω. Εξαρτάται από τους πλανήτες που αναφερόμαστε, από τη θέση τους κτλ...
    Και στην απορία Νο1 τέλος...Αν λάβουμε υπόψη τις ανάδρομες κινήσεις τότε είναι πιθανό να παραταθεί σημαντικά η παρουσία ενός πλανήτη σε ένα ζώδιο. Αν βγάλουμε έξω τις ανάδρομες κινήσεις, οι πλανήτες που βρίσκονται μεταξύ Ήλιου και Γης παραμένουν περίπου ένα μήνα σε κάθε ζώδιο. Ο Άρης κάτι παραπάνω από μήνα. Ο Δίας μένει σε κάθε ζώδιο περίπου 4 μήνες και κάτι αν δεν γυρίσει ανάδρομος.
    Για τον Κρόνο είναι γνωστό πως κάνει ένα πλήρη κύκλο στο ζωδιακό κάθε περίπου 29 χρόνια και από εκεί προκύπτει και η επιστροφή Κρόνου που αναφέρουμε συχνά, δηλαδή η επιστροφή του στη θέση που ήταν τη στιγμή της γέννησης του κάθε ατόμου.
    Τέλος για τους υπόλοιπους πλανήτες, η κίνηση τους είναι πολύ αργή. Ο Ουρανός παραμένει στο ίδιο ζώδιο για 7 περίπου χρόνια, ο Ποσειδώνας για περίπου 14 χρόνια. Τέλος ο Πλούτωνας έχει έκκεντρη τροχιά και σε κάποια ζώδια παραμένει 13 χρόνια ενώ σε άλλα θα μπορούσε να παραμείνει μέχρι και 32 περίπου.
    Ελπίζω το σχόλιο να έχει καλύψει τις απορίες σου. Καλή σου μέρα.
  • fldown @ 08.05.2008 12:29
    Επισήμανση: Εννοείτε πως για τους πλανήτες από τον Κρόνο και έπειτα υπολογίζω μέσα και τις ανάδρομες κινήσεις...
  • blueview @ 08.05.2008 12:41
    Ρεεεε ... ταχυτητες ειπαμε ! Με ποσα παει ο Κρονος ? κλπ κλπ κλπ
  • mariannna @ 08.05.2008 23:48
    thanks fl οσο για εσενα blueview ημουνα βεβαιη οτι θα σχολιαζες τις ταχυτητες...γι αυτο και το ερωτιματικο διπλα....

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...