παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Tatoo είσαι πολύ ξηγημένη! Και ευχαριστώ πολύ για τον λόγο σου (μπέσα)!! ;))


Φίλη Tatoo σε βρίσκω πολύ σωστή +με πολύ τακτ (πράγμα που κρ-συμπαθώ όσο τίποτε άλλο, πολύ πέραν πλάκας εννοείται!). Όντως, όπως ακριβώς μου το είπες!  Πρέπει να ψάξω να βρω τι -στο καλό πια!- φταίει τελικά και με το 'Α' και μόνο, που γράφω, πάντα τότε με βάζουν 'πόστα' και με κατσαδιάζουν, πάντα με αίσχυστο, όμως, τρόπο (πολλά τα πχ τους άλλωστε....) σχετικά πολλά άτομα (3-4 δλδ) από εδώ (πάντα ετεροζώδιοί μου). Πάντως, εσείς οι Ζυγοί, μου έχετε φερθεί  ΤΈΛΕΙΑ (ΆΨΟΓΑ -αλλιώς) !! Αυτό το λέω. Ή μόνη -μα μόνη όμως!- (και μάλλον πολύ προσωρινή)  λύση, για μένα, είναι το να ΜΗΝ γράψω ξανά άλλα πράγματα (...το οτιδήποτε δηλαδή), γιατί, όντως, το βλέπω ότι..., δυστυχώς, κι όπως θα το είδες κιόλας,  ΠΑΡΕΞΗΓΕΊΤΑΙ ΛΊΑΝ ΕΥΚΌΛΩΣ ΤΟ ΌΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΩ. Λοιπόν. Απλώς, 'κόβω' για κάμποσο διάστημα να μιλάω εδώ (δεν γίνεται αλλιώς με τίποτα) !! Ότι και να γίνει, αυτό πάντως εγώ θα το προσέξω: συν του ότι θα δω, δλδ, και το 'πώς' και σε 'ΤΙ' πάνω μιλάνε οι συγκεκριμένοι αυτοι, να καταλάβω, δηλαδή, πόσο λάθος είμαι -ΑΝ είμαι λάθος. Αυτό και μόνο. 

Το μόνο πράγμα που τους ζητάω (οι ετεροζώδιοί-ιες μου)  είναι  -εντάξει,  να κριτικάρουν: ναι, εντάξει,  αλλά ΌΧΙ ΈΤΣΙ, ρε 'πούστη' μου!!,  ...λες και μιλάνε σε κάνα ζώο ή σε κάναν.. γνωστό τους φιλαράκι (που το ξέρουνε χρόνια και χρόνια δηλαδή)!!!!....  (..και μάλλον πολύ λίγα λέω!!)-, αλλά να μην μιλάνε έτσι, λες και βρίσκονται -πχ- στο αμπέλι του πατέρα τους και έτσι, νομίζουν ότι, κανείς (ΆΛΛΟΣ, πέραν εμού!) δεν τους παρεξηγεί γι'αυτό που κάνουν, ή ότι ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να τους παρεξηγήσει   -κάργα και καργάτα καταβολεύομενοι ήδη πολύ καλά σε μία 'Χ'  κατάσταση ΤΟΥΣ  (όπως, δυστυχώς κιόλας, είναι αυτή εδώ, η παρούσα τους...). Πολύ λυπάμαι για το 'επίπεδό' τους, και, ειλικρινά, ελπίζω να αλλάξει σύντομα αυτό το στραβό κλίμα που ΈΧΟΥΝΕ ήδη δημιουργήσει με το υφάκι τους  -οι συγκεκριμένοι-ες αυτοί-ες-, γιατί.. στο τέλος.. θα το 'φάει ο γάϊδαρός' και θα μείνουν να κοιτάνε τον καθρέφτη τους αν είναι ωραίοι (...'Τφού! Τφού! Τφού!  μας', κτλ κτλ....) και να σημειώνουν΄, άμα λάχει και, στο μπλοκάκι τους "μείον άλλος ένας λογικός. Ευτυχώς! Καλό αυτό! Είναι ο εκατοστός λογικός που τον διώξαμε με το υφάκι μας έως τώρα!! Ευτυχώς για ΕΜΆΣ..."   (Ευτυχώς ή δυστυχώς:  έτσι είμαι -αυτός είμαι εγώ !!  (Τι να κάνουμε ??   Έχω , δλδ, ευθύτητα και καυστική ειλικρίνεια πολύ συχνά), και κάποια κλ-πράγματα και κλ-καταστάσεις, όπως αυτή τώρα, που ''περνιούνται'' (γενικώς) για 'καλά-ες' (ενώ δεν είναι καν!!) Και είναι κάθε μα κάθε άλλο!!) : έ όχι ! Δεν τα ανέχομαι!, και ας είναι ότι και να είναι δηλαδή !! Ε όχι!! Έλεος κιόλας !) Τι δηλαδή ?? Δεν το κατάλαβα αυτό... ??  ..'Τιραμόλα' θα πρέπει να γίνω, εγώ,  για να.. χαίρονται (τελικά) αυτοί,  μιάς και θα με... 'τεντώνουν' (ή θα με μακραίνουν..), ή θα με 'μικραίνουν', αλά 'τιραμολέ' πάντα,  ανάλογα με τις -όποιες- διαθέσεις τους, ή με τα μέτρα και τα σταθμά τα δικά τους ??? (Όπως προσπαθούν να κάνουν ήδη τώρα, άλλωστε οι ίδιοι αυτοί, δηλαδή...).  Είναι σωστό αυτό ???  (ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ !!  -λογικά πάντα!!...). 

 - ...Δεν είναι τουλάχιστον παράλογο (από αυτούς πάντα) κάτι τέτοιο ??  Έ ??

. Πρέπει, σε πάσα περίπτωση, να κάνουνε σχόλια, αλλά και.. ΠΡΈΠΕΙ -τουλάχιστον- ΝΑ ΜΙΛΆΝΕ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ (αλλά.. ανθρώπινα όμως!!),  αυτά τα (συγκεκριμένα πάντα) άτομα,  ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΝΟΡΜΆΛ... -Γιατί, δυστυχώς,  βλέπω -ακι ήδη φαίνεται καλά- ότι έχουν πια 'ξεφύγει'τελείως (άλλο το αν ΔΕΝ το βλέπουν καθόλου αυτό..)  και πάνε 'ντουγρού' για τον γκρεμό, έτσι όπως μιλάνε (με το υφάκι τους αυτό δλδ).....

Και πάλι, ειλικρινά, χίλια ευχαριστώ.  Νά'σαι καλά!



 Φιλάκια !  ;)



Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...