παρακαλώ περιμένετε...

To Mισ- or not to Mισ- ???

  • Gemini86 @ 04.07.2014 12:18
    Θα πρεπει να εχει τουλαχιστον δυο Τ τετραγωνα ή ενα σταυρο πανω του για να βγαζει ενταση.
  • Gemini86 @ 04.07.2014 12:20
    Και τωρα που το σκεφτομαι ο σχηματισμος πρεπει να πιανει σεληνη(συναισθηματα), αρης(ενεργεια και ενταση) και ισως πλουτωνα (παθος) ή/και Δία (ιδεες).
  • moisture666 @ 04.07.2014 12:51
    Σεληνη αντιθεση Αρης κ για τους δυο
  • anna andrian @ 04.07.2014 13:24
    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αν και υποθέτω ότι αυτά υποδηλώνουν τάσεις και ενδείξεις σε μια πρώτη προσέγγιση και όχι μονοσήμαντες εξηγήσεις.Moisture, για τα πρακτικά, έχω την όψη που ανέφερες.
  • Shark @ 04.07.2014 13:27
    Και ενας ηλιος χτυπημενος απο κρονο σε ενα γυναικειο χαρτη μπορει να δωσει τασεις μισανδριας. Ηλιος=Πατερας...κακο προτυπο ανδρα και μεταφορα αυτου το προτυπου στις εκαστοτε σχεσης,κατι παρομοιο μπορει να συμβει και με την σεληνη σε εναν ανδρικο χαρτη αλλα οχι σε σχεση με τον Κρονο.Ισως με τον Αρη που ειπε ο Μοιστ.
  • Shark @ 04.07.2014 13:30
    Επισης...Κρονος σε ασχημη οψη με Αφροδιτη για ανδρα και Κρονο-Αρη για γυναικα.
  • anna andrian @ 04.07.2014 13:43
    Shark σε ευχαριστώ. Μια παρατήρηση μόνο: έχω γνωστή που έχει την εξής όψη που ανέφερες, χτυπημένος ήλιος από κρόνο και σελήνη σύνοδο με κρόνο!Η τύπισσα εξιδανικεύει τους άνδρες και τους δίνει παντός είδους συγχωροχάρτια, ενώ με τις γυναίκες είναι άκρως επιφυλακτική και καχύποπτη! 
    Η τύπισσα εξιδανικεύει τους άνδρες και τους δίνει παντός είδους συγχωροχάρτια, ενώ με τις γυναίκες είναι άκρως επιφυλακτική και καχύποπτη! 
  • Shark @ 04.07.2014 14:02
    Η φιλη σου πρεπει να εχει Ποσειδωνα στον αξονα 1-7 και κακες οψεις σεληνης με Αφροδιτη (πιθανον)
  • anna andrian @ 04.07.2014 14:13
    Shark, απλά για την πληροφόρηση, ο Πόσει κατοικοεδρεύει αλλού και οι κ.κ. Αφροδίτη και Σελήνη συγγενείς μακρινοί εξ αγχιστείας!! Σε χιαστί ζώδια.
  • Shark @ 04.07.2014 14:26
    Μηπως ειναι 5? Αφου εξιδανικευει τους ερωτες?
  • anna andrian @ 04.07.2014 14:46
    Shark, δεν έχω σίγουρη απάντηση για αυτό!! Ίσως!Πέραν αυτού όμως, η συγκεκριμένη γνωστή σίγουρα δεν εμπίπτει στις κατηγορίες που παρέθεσα.
  • AriesLeo @ 04.07.2014 14:49
    Όλοι από τον Έρωτα κατάγονται.
    Κανείς μην αμφιβάλλει!
    (Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!)
     
    Ο μισογυνισμός και η μισανδρία έτσι και αλλιώς, ενισχύονται σε ένα περιβάλλον ανισότητας από την κοινωνία την ίδια που δεν είναι ευχαριστημένη, φανερά ή καταβάθος.

  • Shark @ 04.07.2014 14:52
    Ο μισογυνισμός και η μισανδρία ξεκινανε ΚΑΙ απο την οικογενεια.
  • AriesLeo @ 04.07.2014 14:58
    Προφανώς!
     
    Κατά τ'άλλα πιστεύω ότι η τάση για ρατσισμό ή υποτίμηση των άλλων, με ενδόμυχη αιτία να ανυψώσουμε τον κομπλεξικό εαυτό μας, είναι στον άνθρωπο. Όχι μόνο στα βιώματά του και την ανατροφή του που του δημιουργούν αυτές τις τάσεις, αλλά και στη δύναμη ή αδυναμία του να τις αντιμετωπίσει...
  • Gemini86 @ 04.07.2014 15:09
    Don't be racist-hate everyone
  • anna andrian @ 04.07.2014 15:20
    Aries Leo, σε ευχαριστώ για το κοινωνικό σου σχόλιο. Σε αυτά που έγραψες, το μόνο που θα παρατηρήσω είναι ότι η αιτία δεν είναι ενδόμυχη αλλά προφανέστατη και ο εαυτός όχι απλά κομπλεξικός (το,εν χενεράλ, εύκολο να λέμε) αλλά αστοιχείωτος.
  • Infernal @ 04.07.2014 16:59
    ****ΤΟ εχω αποκλινων ασυμβατο τετραγωνο Αφροδιτης Κρονου ....Πφφφφ δεν ειμαι μισογυνης ????!Ελεος δλδ που προσπαθουμε να αποτυπωσουμε τα παντα σε ενα χαρτη! Και να το παω και απο αλλη οδο! Αν αυτη η Αφροδιτη η τα  υπολοιπα παραδειγματα που δοθηκαν  στηριζεται θετικοτατα ς απο τους υπολοιπους πλανητες τι σημαινει αυτο ?Οτι ειναι εν μερη Μισογυνης/Μισηανδρος ?Η ακομα και μεσοδιαστηματικα αν το Αφροδιτη/Αρης βρισκεται σε εμπλοκη με κρονο η whatever οποιοδηποτε αλλο μεσοδιαστημα παλι το ιδιο ?
     
    Το πως λειτουργει ενας χαρτης ποτε ΔΕΝ ειναι μια οψη ολα λειτουργουν  πανω σε μια  αλληλουχια οψεων .Το πως εκφραζεται΄/αισθανεται ενας ανθρωπος εχει 1543543654 δικλειδες ασφαλειας απο τις εκαστοτε εμπειριες που εχει εως τωρα ! Αν ενας ανθρωπος ,εχει περασει ζωη χαρισαμενη και εχει ολες αυτες τις υποτιθεμενες οψεις που ας θεσω εγω οτι ειναι εγγυηση θα διαθετει αυτο το χαρακτηριστικο ?Λυπαμαι οχι !Γνωριζω ατομο που εχουμε γεννηθει την ιδια μερα την ιδια χρονολογια  με 15 λεπτα αποκλιση ....ΕιμαστεΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικοι χαρακτηρες ! 
     
     Οι περισσοτεροι ανθρωποι που εχουν αυτο το χαρακτηριστικο ειναι σε μεγαλο ποσοστο πληγωμενοι απο το αλλο φυλλο ....Και απλα βγαζουν χολη .....Μολις συναντησουν την/τον wanna be ταιρι τους και παρουν λιγη αγαπη αυτα ξεχνιουνται εν νυκτι ...Αντε και απο την οικογενεια λογω πρωτογενους νοητικου παραγοντα !Σε λιγο θα δω post που να εξηγει αστρολογικα οτι με την ταδε οψη η γυναικα θα εχει μεγαλυτερο στηθος και ο Ανδρας ....Well καταλαβατε ...Δεν γουσταρω να εκφραζομαι και ετσι αλλα τεσπα!
     
     
  • AriesLeo @ 04.07.2014 18:42
    Μα ναι, εχουν υπαρξει τετοια ποστ εδω.
     
    Θα με ενδιεφερε να δω απαντηση απο Αλις που το ειχε σχολιασει/ανεβασει και Μοιστ που "ανιχνεύει" τετοιες οψεις. Και απ' όσο ειδα εως τωρα πεφτουν αρκετα μεσα.
     
    Ο χαρτης οριζει πολλα και σε μεγαλο ποσοστο. Τη διαφορα κανει η ανθρωπινη βουληση και η ικανότητά της να ξεπεράσει τις ίδιες τις τάσεις της... Αλλά αυτο προΰποθέτει ανάμεσα σ'άλλα αυτογνωσια, αναλυση, προσπαθεια συνειδητη για να κατανικηθεί το εκαστοτε "προβλημα" στο χαρακτηρα...
     
    Τα θεματα τύπου πόσο μεγάλα "προσόνγα" εχει  καποιος, κατα ενα μερος φαινονται στο χαρτη, καθως και το ποση  αυτοπεποιθηση εχει καποιος λογω αυτων των προσοντων. Κατα τα αλλα δεν αρνουμαστε τη συνεισφορα της κληρονομικοτητας σε ολο αυτο. Αυτα ειναι φυσιολογικα και οχι κοινωνικα ζητηματα, αρα δε θα συγκρινα τις δυο περιπτωσεις. Ο μισανθρωπισμος διορθωνεται, ενδεχομενως, τα προσοντα παλι, μονο με εγχειρηση. Διαφορετικες περιπτωσεις.
  • AriesLeo @ 04.07.2014 18:57
    http://www.stardome.gr/tribes/pisces/34593.html


    Χαχα, το βρηκα!

    Θα μπω μετα να δω απαντησεις, το θεμα εχει μεγαλο ενδιαφερον... Τωρα τρεχω να προλαβω ενα εργο.
  • moisture666 @ 05.07.2014 07:17
    AnnA (δωσε) τον χαρτη σου...για θαψιμο!!
    μαλιστα αν ενας απο τους δυο πλανητες προσβάλλεται τοτε...μιλάμε για πακέτο!
     
    Aries....εισαι αγκρεσιβ!
    Οσο για το λινκ....το γατακι νιαου,το γατακι νιαου!!!
  • moisture666 @ 05.07.2014 07:24
    Γνώμη μου ειναι οτι κανένας δεν ξεφεύγει απο τον γενεθλιο του ειδικα αν σε μια δύσκολη όψη συμμετέχει προσωπικός πλανητης.
    Ακομα κ αν δεν συμβαίνει αυτο κ έχουμε δύσκολη όψη μεταξυ εξωκρονιων οι οποίοι ειναι τοποθετημένοι σε ΓΩΝΙΑΚΟΥΣ οίκους τοτε....τον ρουφηξες!
  • moisture666 @ 05.07.2014 07:47
    http://www.stardome.gr/library/c183,Υπάρχει_Καλό_και_Κακό_.html
     
    ΝΑΙ,υπαρχει κ καλο κ κακο στην αστρολογια.
    Πχ...ενα τριγωνο μεταξυ δυο προσωπικών πλανητων μεταξυ των οποίων ενας απο τους δυο ειναι άσχημα τοποθετημένος τοτε σιγουρα δεν ερμηνεύεται ως τριγωνο αλλα ως....μπουζοκλειδο!
    Ο αλλος ρωτάει...μα πως γίνεται κ ενω εχω ΜΕΓΑΛΟ τριγωνο στον γενεθλιο μου κουτουλαω πανω σε ντουβαρια....steady state?!!!
    Κ δινω τον δικο μου γενεθλιο για παράδειγμα (προς φτυσιμο) με ενα αδύναμο μεγάλο τριγωνο...
    Αρης στο τοξοτη,διας στον λεοντα κ κρονος(αναδρομος)...στον κριο!
    Μπ@υρδελ@ κατάσταση!!....ετσι απλα.
     
    Συμπέρασμα(απάντηση στον ινφερναλ)...
    Ακομα κ ΕΝΑΝ προσωπικό πλανητη στον γενεθλιο να εχεις άσχημα τοποθετημενο(οχι ως προς όψη)....θα τρως ζόρι ασχέτως αν εχεις ολους τους υπόλοιπους πλανητες σε καλη θεση κ σε αρμονικές οψεις!
     
  • AriesLeo @ 05.07.2014 10:16
    Μοιστουρ,
     
    Ειμαι "αγγρέσσιβλυ" υπέρ και σύμφωνη με αυτά τα τελευταία που λες περί χαρτη!

    Νιάου σε όλους :3
     
  • alice16 @ 05.07.2014 20:45
    Ενδιαφέρουσα ερώτηση... αλλά δεν ξέρω να την απαντήσω! Φαντάζομαι οτι οι όψεις με τη Σελήνη πρώτα και με την Άφρο δεύτερον, δειχνουν τη σχέση με τις γυναικες και με τον Ήλιο και τον Άρη, τη σχεση με τους άντρες
     
    Έχω γνωρίσει πάντως τετοιες περιπτώσεις. Άντρα μισογύνη και γυναίκα όπως ακριβώς την περιγράφεις Άννα! Προσωπικά δεν εχω την εμπειρία να δω κατι τετοιο σ ενα χαρτη. Για τον άντρα που ειπα, η συμπεριφορα του εξηγειται μια χαρά από τις εμπειριες της ζωής του: η μανα του τον παράτησε όταν ήταν 12 χρονών....
     
    Η γυναικα πάλι, στο χάρτη της, έχει θετικες όψεις με τη Σεληνη, αλλά είναι πάρα πολλές 6!!! κι αν υπολογισουμε και Χειρωνα/ Βερτεξ  8!!! Αυτο απο μονο του δειχνει ότι υπάρχει θέμα εδώ! Επίσης βασικοί πλανητες σε θεση κυβερνησης ή έξαρσης, σε σταθερα, κυρίως, ζωδια και μια συνοδος Ηλιου-Ερμη και σε σταθερο ζωδιο (Υδροχόος) και στον 2ο οικο, δειχνει άτομο εγωιστικό, που νομιζει οτι μονο οι δικες του αποψεις ειναι οι σωστες! Βάλε και το τετραγωνο Ήλιου- Άρη (Σκορπιος)... ακόμα χειρότερα!
    Αυτά ο χάρτης. Οι συνθηκες ζωης της: περιβαλλον στο σπιτι πάρα πολύ καλό, ευτυχισμενη κι αγαπημενη η οικογενειά της. η ίδια όμως ασχημούλα, με συμπεριφορά έντονα αντρική, οι περισσοτεροι οταν τη γνωριζουν νομιζουν οτι ειναι λεσβία (δεν ειναι!) Αυτό το αντρικό όμως που έχει μεσα της, προφανως τη φερνει πιο κοντα στους άντρες παρά στις γυναικες, γι αυτο κ παντα τους υποστηριζει ό,τι **** και να κανουν, ενω στις γυναικες τα χωνει! 
     
    Αυτά για τις περιπτωσεις που ξερω εγώ, κατι άλλο δεν ξερω να πω...
     
  • anna andrian @ 07.07.2014 11:59
    Infernal
    Το σχόλιο που παρέθεσες δεν συμπληρώνει κάτι καινούριο σε αυτά που σχεδόν όλοι εδώ οφείλουμε, μετά από τόση ανάγνωση, να γνωρίζουμε.
    Βρισκόμαστε και ανταλλάσσουμε απόψεις μέσα σε ένα αστρολογικό site όπου οι απορίες και τα ερωτήματα έχουν ως σημείο αναφοράς την ερμηνεία μέσω της αστρολογίας. Αν συζητούσαμε σε ένα forum κοινωνιολογικού ενδιαφέροντος σίγουρα το περιεχόμενο των απαντήσεων θα συντασσόταν από άλλη οπτική.
    Υπάρχει πληθώρα άρθρων στην βιβλιοθήκη που εξηγούν όψεις, οικοθεσίες κ.λπ., θέλοντας να δείξουν τάσεις και προσεγγίσεις ενός γενέθλιου, δίχως όμως να παραβλέπουν την κληρονομικότητα, τις συνθήκες, τις συγκυρίες βάσει των οποίων ένας άνθρωπος θα διαμορφωθεί.
    Σε ευχαριστώ που υπενθύμισες την αποφυγή της όποιας μονοσημίας.
  • anna andrian @ 07.07.2014 12:01
    Moisture
    Μεγάλο δέλεαρ το θάψιμο, indeed. Επειδή όμως το θάψιμο - πόσο μάλλον το υπερβολικό - κολακεύει, ας μην το στερήσω από κάποιον που το έχει μεγαλύτερη ανάγκη.
     
    StavrosM7
    Σε ευχαριστώ για την κατάθεση σχολίου σε ένα ποστ που προφανώς σε αφορά άμεσα.
     
    Alice16
    Σε ευχαριστώ για το σχόλιο και τα παραδείγματα που έγραψες.
  • moisture666 @ 07.07.2014 12:37
    Για τα πρακτικα Anna.....χαλάρωσε!
    πείραγμα πέφτει!!...δεν υπαρχει κακή προθεση(τουλαχιστον απο μεριάς μου)!
     
    Ολα τα σχολια σου ,πάντως ,εχουν μια μικρή δόση της συγκεκριμένης αντίθεσης!
    Για πες μας κ για τον αρη σου λίγα πραγματα(θεση,οψεις)...αν θελεις!
     
    (Μου κανει φοβερή εντύπωση πόση δόση αλήθειας εχει αυτο το εργαλείο παρατήρησης-πρόβλεψης!)
  • anna andrian @ 07.07.2014 14:13
    Moisture
    Πειρα(κ)τικό και πράο το σχόλιο μου προς το πείραγμά σου και ήμουν σίγουρη ότι το αντιλήφθηκες. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να ξανα-συστήνουμε το αυτονόητο.
    Όσον αφορά τον Άρη μου, για ό,τι θελήσω θα σου στείλω pm.
     
    Καλό απόγευμα σε όλους!
  • AriesLeo @ 07.07.2014 14:30
    Εγώ απλά...σε πάω!
  • Infernal @ 07.07.2014 15:23
    anna andrian
     
    Σαφως ανταλλαζουμε αποψεις και μολις διαβασες την δικη μου ... Το να θιγεσαι σαν ενα μιγιαγκιχτο παιδακι που μολις του πηραν το γλειφιτζουρι του well το βρισκω καπως ....Btw σε ευχαριστω για την τοποθετηση σου το πως θα πρεπει να γραφουμε/εκφραζομαστε στο φορουμ  εσενα περιμεναμε ....Θα χρησιμοποιησω την εκφραση που εχει ειπωθει ηδηχαλαρωσε ......Καλοκαιρακι εχουμε κανε ενα μπανακι  !Καλο απογευμα και σε σενα !
     
     
  • AriesLeo @ 07.07.2014 15:42
    http://woman.in.gr/women/world/article/?aid=1231320630
     
     
  • anna andrian @ 07.07.2014 15:53
    StavrosΜ7: Ό,τι πεις κορίτσι μου γλυκό!! Καλό σου απόγευμα, ιδιαιτέρως!
     
    Infernal: Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα! Οι χαρακτηρισμοί και η προτροπή "χαλάρωσε" δεν μου λένε κάτι, μάλλον αχρείαστα θα τα χαρακτήριζα οπότε σου επιστρέφω το "δώρο" προς δική σου καλύτερη αξιοποίηση και χρήση. Όσον αφορά τα μπάνια, δεν με βρίσκεις πιο σύμφωνη!! Καλά και πολλά μπάνια να έχουμε λοιπόν!
  • Gemini86 @ 07.07.2014 16:50
    Πω ρε Stauro M7, εισαι πιο βαρετος και προβλεψιμος και απο χιλιοπαιγμενο επεισοδιο του Ρετιρε το καλοκαιρι.
  • moisture666 @ 08.07.2014 09:13
    Αρης στο ζυγο με σεληνη στο κριαρι;!!!
    ετσι έχουμε μια "πανσέληνο"(σεληνης ηλιου),μια "συνοδο"(ηλιου αρη) κ τη γνωστή οψη(σεληνη αντιθεση αρη)!
    Με λίγα λογια...."μη μου κολλας γιατι θα τις φας"!!!

    Πες μου οτι εχεις κ αφροδιτη στη παρθενο να πέσω κάτω να χτυπιέμαι απο το γελιο(επιτέλους ενα μέλος με χειρότερο χαρτη απο τον δικο μου)!

    Καλημερα λεμε!!!

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...