παρακαλώ περιμένετε...

πρόβλεψη για απόκτηση παιδιών

  • Shark @ 26.06.2014 16:03
    Ο 5ος και οι οψεις που κανει ο κυβερνητης του οικου καθως και η οικοθεσια του κυβερνητη.
  • Shark @ 26.06.2014 16:26
    (Βεβαια ενας γυναικολογος θα στα παει καλυτερα απο εναν αστρολογο) #ναταλεμεαυτα
  • Shark @ 26.06.2014 16:40
    πει*
  • Sophiatauros @ 26.06.2014 19:38
    συμφωνω με τον shark
  • alice16 @ 27.06.2014 03:32
    Επίσης και τυχόν πλανητες μεσα στον 5ο με τις όψεις τους, καθώς και τη Σελήνη.
  • Stardome* @ 27.06.2014 11:12
    Μεταξύ μας, για τέτοια θέματα κι εγώ γυναικολόγο/μαιευτήρα ψηφίζω. Καλημέρα σας!
  • vikaki88 @ 28.06.2014 18:36
    Καλα σίγουρα ενας γυναικολογος τα λεει αυτα...μιλαμε παντα για την ταση...εμενα δεν εχει τεθει το θεμα ακομα απλα θα ηθελα να δω αν ο χαρτης μ ''υποσχεται''  κατι τετοιο...
  • Stardome* @ 30.06.2014 13:18
    vikaki88, ο χάρτης δεν "υπόσχεται" τίποτα. Δεν είναι ένα παιχνίδι υποσχέσεων η αστρολογία, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τόσο ευαίσθητα θέματα όσο η απόκτηση παιδιών ή η δημιουργία οικογένειας.
     
    Ο χάρτης μπορεί να σου δείξει τι θα προβάλλει στα παιδιά του/της ο καθένας/η καθεμιά από εμάς. Ο 5ος οίκος είναι χαρακτηριστικός αυτού του παιχνιδιού προβολών. Για παράδειγμα, αν έχω Άρη στον 5ο οίκο μου τότε θέλω να εμφυσήσω στα παιδιά μου θέληση, επιθετικότητα, εγωισμό. Αν έχω Δία στον 5ο οίκο μου θέλω να τους εμφυσήσω πίστη, περιπέτεια, γνώσεις, κοκ...  Η διάθεση για την απόκτηση παιδιού επίσης φαίνεται σε μια γυναίκα από περιοδικές διελεύσεις που βιώνει από τη Σελήνη ή την προοδευμένη Σελήνη της. Οπότε δεν είναι κάτι που συμβαίνει μια φορά στη ζωή, είναι μια ενεργή διαδικασία που επανέρχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
     
    Από εκεί και πέρα όμως το ερώτημα του αν θα αποκτήσω παιδιά υπερβαίνει αυτές τις αποκαλύψεις που μπορεί να κάνει ένας γενέθλιος χάρτης. Μερικές φορές υπάρχουν βιολογικοί παράγοντες που αποτρέπουν (και συχνά δεν έχουν καμία αποτύπωση στον γενέθλιο χάρτη του ατόμου) ή που ευνοούν τη στιγμή που δεν το περιμένεις (και επίσης συχνά μπορεί να μη φαίνονται από το ωροσκόπιο).
     
    Τελικά αυτό που θέλω να αναδείξω είναι ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος (ειδικά με την αυξανόμενη δημοτικότητα που έχει λάβει η αστρολογία τα τελευταία χρόνια) να θεωρήσουμε πιο κατάλληλο για αυτό το ερώτημα έναν αστρολόγο (με όσα εισαγωγικά θέλετε αυτό τον όρο) από έναν γιατρό. Και γι' αυτό με βλέπεις επιφυλακτικό να απαντήσω σε τέτοιου είδους ερώτηση, ειδικά για θέματα που υπεισέρχεται βιολογία και ιατρική, για την οποία ο μέσος άνθρωπος που ασχολείται με την αστρολογία δεν έχει καμία ιδέα πέρα από τα βασικά.
     
    Ελπίζω να ξεκαθάρισα τη δική μου θέση. Από εκεί και πέρα, ελεύθερη συζήτηση κάνουμε, οπότε αν κάποιος θέλει να καταθέσει άλλες απόψεις, στο πνεύμα που έγινε η αρχική ερώτηση, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τον περιορίσουμε.
     
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
  • vikaki88 @ 01.07.2014 04:15
    Χμμμ γενικα δεν ειναι μια ερωτηση η οποια παιρνει ενα ναι ή ενα οχι..Να πω την αληθεια εγω πιστευω οτι μεσα απο ενα γενεθλιο χαρτη μπορει να φανει μια ενδεχομενη ευκολια ή δυσκολια σ αυτο το κομματι χωρις αυτο να σ υποσχεται κατι σιγουρα, ουτε στην μια ουτε στην αλλη περιπτωση,καθως οπως ειπατε υπαρχουν διελευσεις κ ενα σωρο αλλα....η αστρολογια φτανει σε τετοιο επιπεδο καμια φορα π ειναι πιο περιπλοκη κ απ την ιδια την ζωη ωστε να υποθεσεις κατι γι αυτο πολλες φορες εμηνευουμε πολλα γεγονοντα εκ των υστερων..Παρολα αυτα κ γω στην θεση σας την ιδια απαντηση μπορει να εδινα γιατι ποτε δεν ξερεις ο δεκτης ως τι βαθμο επενδυει στην αστρολογια....Ωστοσο την λυση του γιατρου ολοι λιγο πολυ την ξερουμε..πολλες φορες μπορει να μην τιθεται θεμα καν απλα μπορει να κοιταμε...αλλωστε ο αστρολογικος χαρτης αν δε ειναι παιχνιδι υποσχεσεων ειναι σιγουρα παιχνιδι τασεων...Τελος να πω την αληθεια οποιος μπορει πραγματικα να εχει καποιο θεμα πανω στο κομματι δεν πιστευω οτι παρακαμπτει  τον γιατρο αλλα αναζητα μια ελπιδα οπως ολοι αναζητουν οταν βρισκονται σ αυτη τη θεση 

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...