παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Άγγελος εκδικητής...
 Ταυτίζεστε οι κυρίες εκπρόσωποι του ζωδίου; Ο Σταυρός και η έκλειψη για μένα τείνει να γίνει το φιτίλι. 
Οχι για γκομενικά για ΟΛΑ τα άλλα!
 
Η  γυναίκα Υδροχόος
 
ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ

Η Υδροχόος τελικά είναι μια γυναίκα που προεκτείνεται στο μέλλον σαν μετεωρίτης στον ουρανό. Δύσκολα σκέφτεται το σήμερα και ποτέ σχεδόν δεν θυμάται το χτες. Ένα από τα καλά αυτής της συνήθειας είναι ότι δεν συσσωρεύει στη μνήμη της τις απογοητεύσεις της από τους ανθρώπους.
Είναι μια γυναίκα ελεύθερη, χωρίς προκαταλήψεις, εκκεντρική στη δράση αλλά, πολλές φορές, και στην εμφάνιση: μπορεί να βάψει τα μαλλιά της μοβ μόνο και μόνο για να κάνει, από αισθητική άποψη, κάτι διαφορετικό από άλλες. Πέρα, όμως, από τις εκκεντρικότητές της, το πιο έντονο χαρακτηριστικό της είναι ο αλτρουισμός και το πιο εκπληκτικό η ανικανότητά της να πει ψέματα: λίγες κυρίες είναι τόσο πεισματικά ειλικρινείς, όσο η Υδροχόος, που ωστόσο έχει και το σπάνιο χάρισμα να μη λέει ποτέ την αλήθεια με άγαρμπο τρόπο. Ξέρει να γλυκαίνει το χάπι, παρόλο που αυτό δεν σας απαλλάσσει από το περιεχόμενό του. Κι ούτε απαλλάσσει κι εκείνην από ένα σωρό μπελάδες: η ειλικρίνεια είναι μια πολυτέλεια που πληρώνεται ακριβά.

Κινούμενη από αγάπη για τους πάντες, η Υδροχόος παντρεύεται ως επί το πλείστον ανθρωπιστικές υποθέσεις αβέβαιας έκβασης, όπως η ισότητα μεταξύ Βατούσι και Πυγμαίων στις ινδουιστικές κοινότητες, το δικαίωμα των κοινωνικών μειονοτήτων για συμμετοχή στα κοινά και για ασφάλεια και το δικαίωμα να ασπαστεί ο καθένας τη θρησκεία που του ταιριάζει.

Τα προβλήματα όλου του κόσμου γίνονται δικά της, γι’ αυτό θα γίνουν και δικά σας, αν ζείτε μαζί της. Αν πέσατε θύμα αδικίας, είτε από ανθρώπους είτε από το ίδιο το σύστημα, βρήκατε τον υπερασπιστή που θα τραβήξει σπαθί και θα πολεμήσει για χάρη σας.

Αλλά αν είστε σεις ο πρόξενος της αδικίας και ειδικά σε σχέση μ’ εκείνη, προσέξτε: θα σας πολεμήσει σαν τον χειρότερο εχθρό της, έστω κι αν ζείτε ήδη δέκα χρόνια μαζί της. Ακόμη κι αν είστε σύζυγός της με παιδιά και με εγγόνια, η Υδροχόος δεν διστάζει να σας τιμωρήσει με το πάθος ενός άγγελου εκδικητή!
Πηγή: Λεφάκης
 
 
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...