παρακαλώ περιμένετε...

τι γίνεται όταν έχεις βγάλει απ\' τη ζωή σου ανθρώπους που αγαπάς?

  • iridaKapa @ 20.10.2013 19:42
    Εξαρτάται, αν ήταν μια στιγμή έξαρσης ή ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το  ποτήρι, εσύ ξέρεις. Όπως και να έχει αν πρόκειται για ανθρώπους που αγαπάς και τώρα περνάνε δύσκολα ίσως τελικά σου κοστίζει περισσότερο να μην τους συμπαρασταθείς, δεν ξέρω!
    Ίσως το ότι περνάνε δύσκολα είναι πιο σημαντικό από τους εγωισμούς, αν πρόκειται για εγωισμούς και όχι αποφασισμένα γεγονότα, αλλά για να ρωτάς μάλλον δεν τους έχεις διαγράψει από τη ζωή σου.
     
    Δεν ξέρω!
  • pisces1112 @ 20.10.2013 20:27
    JennyLon  ΠΟΣΟ συμφωνώ μαζί σου...
  • oti na nai @ 21.10.2013 00:52
    Θα ορκιζομουνα οτι μιλαει ενας Σκορπιος...Αλλα δν ισχυει κατι τετοιο!Εγω λοιπον θα σου απαντησω απο τους επονομαζομενους "Εχθρους"και επειδη το βιωσα προσφατα!Δν υπαρχει λοιπον χειροτερο πραγμα απο το να σε ακυρωνουν ξαφνικα λογο εξαρσης η διαφορων αλλων δικαιολογιων!!Πολυ περισσοτερο λοιπον εαν υπαρχει και αγαπη στην μεση..Εαν οντως πιστευεις οτι ηρθε η ωρα να γυρισεις σελιδα μην ασχολεισε εαν ομως δν εισαι(που δν εισαι)Σταματα να δειχνεις μικροψυχια και δωσε μια ευκαιρια πρωτα απ ολα στον ευατο σου και μετα στους "αλλους"να σου αποδειξουν εαν την αξιζανε...Στην τελικη το πιο ευκολο ειναι να φυγεις...Το δυσκολο  ειναι να επιστρεψεις.!
  • Gat1979 @ 21.10.2013 13:47
    Επειδή εχω νιώσει σχετικά προςφατα πως ειναι να εισαι ο "εχθρός" και μάλιστα απο ζυγό...και επειδή ξερω πολλούς ζυγους και γενικά κάτι έχετε "πάθει" με τον εγωισμό σας τον τελευταίο χρόνο...η άποψη μου ειναι ότι την απάντηση που ψάχνεις τη εχει δώσει ήδη στον εαυτό σου!!!"Και να σε "τρώει" κάτι και να κοντεύει να "χορτάσει"?Ναι,ίσως να χόρτασε ο εγωισμός και να πεινά η αγάπη..Δύσκολο πράγμα η αγάπη,ειδικά όταν συνοδεύεται από φιλία και έρωτα ταυτόχρονα.." Δώσε μια ευκαιρία σε αυτο που ενιωσες και απο ότι καταλαβαίνω νιώθεις ακομα!

  • Hypatia @ 21.10.2013 15:39
    Τίποτα δεν έχουν πάθει οι ζυγοί..απλώς " κλείνουν βιβλία " κι αποδίδουν τα ΔΙΚΑΙΩΣ χρωστούμενα και ναι πράγματι σκορπιοφέρνει αυτή η συμπεριφορά. Οι περισσότεροι όμως που γνωρίζω δεν έχουν καμία ενοχή, τύψη η πισωγύρισμα. 
  • Gat1979 @ 21.10.2013 16:23
    Δεν διαφωνώ Hypatia, αλλα μαζι με τα ξερά καιτε και τα χλωρά καλοί μου άνθρωποι....!!!!!Ειπαμε να σηκώσετε το λάβαρο της επανάστασης αλλα εκει που πρεπει οχι όπου να 'ναι!!!
  • mystar2 @ 22.10.2013 00:22
    Αν τους ξαναθέλεις στη ζωή σου, σηκώνεις το τηλέφωνο και κλείνεις ραντεβού για καφέ. Απλά λιτά ανθρώπινα. Αν δε σου πάει το χέρι στο καντράν έχεις ακόμη άλυτα ζητήματα. Ε δεν πειράζει. Χαλαρά...
  • phonique @ 22.10.2013 02:22
    JennyLon  νομίζω ότι η αγάπη από τον ενθουσιασμό διαφέρει ως προς το ότι η αγάπη δεν είναι κάτι το παροδικό,κάτι το οποίο μπορείς να ξεχάσεις εύκολα..και αν κάποιον τον αγαπάς πολύ,δεν γίνεται να τον αφήσεις να κάνει λάθη,να καταστρέφεται..απ την άλλη όμως το μεγαλύτερο λάθος ξεκίνησε από το ότι με άφησε να φύγω..
    iridaKapa ναι ήταν η τελευταία σταγόνα και λογικό να ξεσπάσεις όταν κάνεις τόσο υπομονή..σκέφτομαι ότι μερικές φορές οι εγωισμοί δεν έχουν θέση στην αγάπη,αλλά τι γίνεται όταν η αγάπη καταντά τρόπος εκμετάλλευσης?(σε συναισθηματικό επίπεδο)
    oti na nai έχω ωροσκόπο σκορπιό μετράει? συμφωνώ απόλυτα σ' αυτό το τελευταίο.. Gat1979 αλλά αν ήδη έχεις δώσει πολλές ευκαιρίες,έχεις κάνει πολλές φορές τα στραβά μάτια και παραμέλησες βασικά σου πιστεύω,για να μην χάσεις αυτόν που σου δίνει λόγο να ζεις?γιατί για τέτοια παράνοια σου μιλώ!για μια αρρωστημένη σχέση εξάρτισης..
    mystar2 το χειρότερο είναι να μην μπορείς να σηκώσεις το ρημάδι το τηλέφωνο,όχι γιατί νιώθεις τύψεις και δεν ξέρεις πως θα τον ξανα-αντικρίσεις μετά από εκείνον τον φοβερό χωρισμό,αλλά γιατί δεν ξέρεις πως νιώθει η άλλη πλευρά και δεν έχεις άλλα περιθώρια ρίσκου..
     
    απ' ότι καταλάβατε σαν καλό ζυγάκι κι εγώ έχω χαθεί με τα διλήμματα και δεν μπορώ να ισορροπήσω τις καταστάσεις..άσε που με κυνηγά κι αυτή η ανεξέλεγκτη ζήλια μου και η μανία να προσπαθώ να ξέρω τις κινήσεις του,ακόμα κι αν δεν είμαι πια μέρος της ζωής του..και τα καθημερινά όνειρα  που βλέπω μαζί του  επιδεινώνουν το όλο ζήτημα...
  • oti na nai @ 22.10.2013 10:44
    ...το χειρότερο είναι να μην μπορείς να σηκώσεις το ρημάδι το τηλέφωνο,όχι
    γιατί νιώθεις τύψεις και δεν ξέρεις πως θα τον ξανα-αντικρίσεις μετά από
    εκείνον τον φοβερό χωρισμό,αλλά γιατί δεν ξέρεις πως νιώθει η άλλη
    πλευρά και δεν έχεις άλλα περιθώρια ρίσκου..Πολυ σωστο αυτο!Αν ομως δν κανεις την κινηση δν θα μαθεις ΠΟΤΕ!
  • alice16 @ 22.10.2013 16:32
    Αφου ζητας τη γνωμη μας να σου πω κ τη δικη μου.
    Λοιπόν, άλλο ο ερωτας άλλο η αγάπη. ο ερωτας μπορει να δινει αλλά ζηταει κιόλας, η αγάπη μονο δινει. Αν χωρισαν οι ζωες σας γτ η σχεση σας ήταν ασχημη και ψυχοφθορα -δεν εχουν σημασια οι λογοι- αλλά έχει μεινει φιλία κι αγάπη, όπως λες, αυτό ειναι πολυ όμορφο.
    Αν θελεις να τον παρεις τηλ και να του μιλησεις γτ ξερεις οτι περνα δυσκολα, τον αγαπάς κ θες να τον στηριξεις καντο. Αν, πίσω όμως απ αυτη την κινηση, κρυβεται η αναγκη σου να τον ξαναδεις κι ας σε πλήγωσε ελπιζοντας ισως σε μια επανασυνδεση, τοτε μην το κανεις. Όταν μια ιστορία τελειωνει, καποιος σοβαρος λογος υπαρχει και τελειωσε. Θα μπορουσε ισως δυο παλιοι εραστες να ξανακανουν σχεση και να παει καλά, μονο όταν δεν υφιστανται πια οι λογοι για τους οποιους διαλυθηκε την προηγούμενη φορά. Αλλιώς πάλι τα ιδια θα γινουν, δεν εχει νοημα.
    Αν εισαι σε φαση, εσυ η ιδια, οχι αυτός, που μπορεις πια να διαχωρισεις αυτα τα δύο, τον ερωτα και την αγάπη δηλ, τοτε μλησε του. Αλλά οταν προκειται για σχεσεις εξαρτησης, σχεσεις που επιμενεις να διατηρεις εναντια σε όλα σου τα πιστευω κ θελω, η δυναμη που ασκει ο άλλος επανω σου ειναι πολυ δυνατή (ακόμα κι άθελά του) κ τοτε ειναι πολύ πιθανο να ξανακολλησεις και φτου κι απ την αρχή. Δεν στο συστηνω τοτε!
    Εσύ αποφασιζεις Ζυγινα!
  • phonique @ 25.10.2013 01:11
    πφφφφ αδιέξοδος

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...