παρακαλώ περιμένετε...

Η σελήνη...πολυ σημαντικός παράγοντας..

  • Libroula @ 07.04.2013 00:18
    Αυτοί πάλι με σελήνη στο Σκορπιό ειναι πολύ κουτσομπόληδες...α πα απα πα...
  • GwgwOuf @ 07.04.2013 02:53
    καλέ 10000000 στραβά έχουμε., αλλά κουτσομπόληδες δεν είμεθα!
    χρέωσέ μας κάτι άλλο!
  • Libroula @ 07.04.2013 09:59
  • Gemini86 @ 07.04.2013 10:58
    Τα ατομα  με σεληνη στον κριο νιωθουν εντονο αγχος,το γεγονος πως τους πολεμανε συνεχεια,πως καθε τι που συμβαινει το αισθανονται σαν να δινο μια μαχη.Θελουν να εκτονωνονται συνεχεια ψυχολογικα,δεν αγαπουν την εσωστρεφεια και την γκρινια(απο τους αλλους) και αποζητουν απο τους φιλους τους τοσο την επιβεβαιωση οσο και το κεντρο της προσοχης.
  • manini @ 07.04.2013 11:08
    Και ποια είναι "εύκολη" σελήνη?
     
    Αυτό για το οποίο αναφέρεσαι μπορεί να έχει να κάνει με τον αυθορμητισμό του Κριού, αλλά μην στέκεσαι μόνο στη Σελήνη..δες και πώς εκφράζονται. Ερμής.
  • Libroula @ 07.04.2013 11:25
    Ναι, έχεις δικιο, απλά εγώ δίνω έμφαση στην ψυχολογία και στο πώς εκφράζεται, εχω διαπιστώσει αυτά τα κοινά χαρακτηριστικά. Εγω ας πούμε με σελήνη στον Αιγόκερω νιώθω πως έχω ίδιους προβληματισμούς με φίλους στην ίδια σελήνη. Όχι πως και τους διαφορετικούς από εμένα δεν τους νοιάζομαι φυσικά..και αυτοί με συμπληρώνουν εξαλλου..Αυτοί με σελήνη στον Αιγόκερω νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα δεμένοι με την οικογένειά τους και έχουν μια τάση να θέλουν οπωσδήποτε να δημιουργήσουν οικογένεια..είναι σχετικά ήρεμοι στις αντιδράσεις τους..τα κρατανε πολύ μέσα τους..Στην οικογενεια μου όλοι, γονείς και αδελφός έχουν σεληνη στους Διδύμους και έχουν την τάση να κανουν αυτό που γουστάρουν και όταν είναι αγχωμένοι το βγάζουν έξω...σε αντίθεση με εμένα που κρατάω όλες τις σκέψεις και το θυμό μεσα μου...Θελω μάλλον να είμαι αξιοπρεπής και να δείχνω οτι όλα πάνε καλά...Δεν θέλω να εκτίθεμαι, να δείχνω τα αληθινα μου αισθήματα, γιατί ντρέπομαι...Μακάρι να ήμουν σαν και αυτούς...
  • manini @ 07.04.2013 11:39
    Ε τώρα ανοίγεις πολλά θέματα μαζί...Παρόλα αυτά νομίζω ότι μιλάς γενικά για το αν εκφράζεις τι αισθάνεσαι. Περίπου...
     
    Ας πούμε μια σελήνη Σκορπιός, μια σελήνη Αιγόκερος ναι σαφώς θα κρατούσαν τα πάντα για τον εαυτό τους..αν όμως για παράδειγμα είχαν αρμονική όψη με Ερμή και σε οίκους/ζώδια "επικοινωνιακά" θα άλλαζε το πλάνο. Ή θα μπορούσε να συμβαίνει και το αντίστροφο. 
    Δηλαδή μη το γενικεύεις μόνο στη Σελήνη. 
  • Libroula @ 07.04.2013 11:41
    Eγω δηλαδή με Ερμή στο Ζυγό που είναι σε τετράγωνο με τη σελήνη μου...χάλια εε??
  • manini @ 07.04.2013 11:47
    Καλέ γιατί χάλια? Ουφ.... 
     
    Φύση αισιόδοξος άνθρωπος δεν πιστεύω ότι υπάρχουν χάλια όψεις...
    Μπορείς πχ να την αποδομήσεις, για να την καταλάβεις, να δεις αν όντως εξηγεί τον τρόπο που λειτουργείς, να το αποδεκτείς ότι έτσι είσαι ...και αν θες να δουλέψεις επάνω σε αυτό.
    Δεν θεωρώ "κακό" ή "καλό" στο να μην εκφραζόμαστε όταν δεν είμαστε καλά. Σημαντικό κομμάτι για εμένα είναι αν αισθάνεσαι ότι κάποιος μπορεί να σε "ακούσει", αλλιώς τι νόημα έχει να μιλήσεις?
     
     
  • manini @ 07.04.2013 11:48
    Αλλά να συμφωνήσω και εγώ πως πολλά μπορείς να προσάψεις σε μια σκορπιοσελήνη...αλλά το κουτσομπολιό θα ήταν τα τελευταίο
  • Libroula @ 07.04.2013 11:53
    Είναι καλό να μαθαίνεις να εκφράζεις τα συναισθήματά σου, γιατί μπορείς να ελέγχεις και το άγχος σου..εμένα το άγχος μου σωματοποιείται γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις μηχανικά και μόνο το υποθάλπτω, εκνευρίζομαι εύκολα, δεν έχω υπομονή, κ. τ.λ. Έχω μια τάση προς την τελειομανία, αλλιώς δεν κάνω κάτι καθόλου και είναι πολύ κακό αυτό...δεν ξερω αν οφείλεται στη σελήνη μου ακριβώς, αλλά προσπαθώ να μάθω να σκεπτομαι πιο απλά και ήρεμα...ευχαριστώ για τη συζητηση!
  • manini @ 07.04.2013 11:59
    Καταρχάς..μόλις έγινες Ζυγός και αναρωτιόμουν που κολλάει το κριάρ με την libroula
     
    Επιφλέον..ομιλείς σε Παρθένι για τελειομανία και σωματοποιημένο άγχος?  
     
    Ναι Οκ και πάλι πρέπει να σου πω ότι όλα δουλεύονται, αν θες να τα δουλέψεις.... 
    Δες το και αντίστροφα..αν πχ στο σώμα ξεσπάει το άγχος..το ίδιο το σώμα μπορεί να σε ηρεμήσει κιόλας. Νομίζω όλα είναι αμφίδρομα.
    Επίσης, κάθε στοιχείο του χαρακτήρα μας, εξελίσσεται συνέχεια με την πάροδο του χρόνου και είναι στο χέρι σου πώς θες να το δουλέψεις ή αν το χεις δουλέψει πολύ..να φτάσεις σε ένα σημείο που θα πεις..οκ..είμαι έτσι..και να σου χαμογελάσεις.
     
  • manini @ 07.04.2013 12:00
    Και επειδή είναι Κυριακή και εγώ ανέφερα ήδη πολλές φορές την λέξη δουλειά...την κάνω με ελαφρά. Χάρηκα κορίτσι...see you!
  • manini @ 07.04.2013 12:09
    Πάνδως δεν βρίσκω παράλογο για μια Ζυγό, με Ερμή Ζυγό να μην εκφράζει αυτά που μπορεί να την απασχολούν, για να μη "χαλάσει" το σύνολο, ή γιατί μπορεί πχ να σκέφτεται ότι δε θα αρέσει στον άλλον αυτό που θα πει. κτλ κτλ...
  • Libroula @ 07.04.2013 12:53
    Είσαι πολύ σωστή...θα μάθω να εκδηλώνομαι...να νευριάζω, να γελάω, να βρίζω πού και πού!!! (ε δεν είναι και πολυ σωστο!!!)
  • Marisha @ 09.04.2013 01:01
    Είμαι ζυγός με σελήνη στον Κριό και έχω συναντήσει πολύ κόσμο με την ίδια σελήνη. Εκ πείρας να σου πω ότι όχι απλά έχω άγχος, αλλά πάσχω απο αυτό. Το πως το εκτονώνει κανείς είναι ανάλογα με τον άρη του ή τον ερμή του (το πως το εκφράζει λεκτικά?). Πιστεύω ότι αυτή η θέση εντείνει την επιθετικότητα είτε σε άνδρες είτε σε γυναίκες. Ιδιαίτερα σε κοπέλες νομίζω πως τονίζει τα "αρρενωπά" χαρακτηριστικά-δεν συμπαθώ τον όρο- και σίγουρα δεν πρόκειται για άτομα που συγκρατούν το θυμό ή το πρόβλημα στο κεφάλι τους. Νομίζω ότι καταδικνύει κάποια αισθήματα κατωτερότητας στο άτομο διότι σε όσους την έχουν, έχω προσέξει αυτή τη μανία να έχουν την προσοχή στραμμένη πάνω τους. Με κάθε τρόπο. Δύσκολη σελήνη. Παρ'όλα αυτά δίνει την ανάγκη μιας ειλικρινούς στάσης απέναντι στους άλλους,δηλαδή δύσκολα θα κρατήσει την αποψάρα της για πάρτη της. Τι να πω. Εγώ την προτιμώ απο κάτι σελήνες στους διδύμους ή ιχθείς που διαλέγουν πιο πλάγιους τρόπους.
  • chocolataki @ 09.04.2013 14:54
    Ρωτήστε και μένα με σελήνη στον Σκορπιό? Τόσο ωραίο Ζυγουδάκι είμαι τόσο πλανητομάνι στον Σκορπιό και ωροσκόπο? Τι δουλειά έχει το μαύρο με το ροζ μου λέτε?
  • Libroula @ 10.04.2013 08:12
    Όντως ο κριός ευνοεί το άγχος...τι να πω μη νομίζετε κι εγώ ωροσκόπο κριό έχω και επειδή όλα τα άλλα είναι ήρεμα ζωδιάκια σελήνη: Αιγόκερω, Ερμή, αφροδίτη : ζυγό καπου μου γυρίζει μπούμερανγκ το άγχος..την παλεύω όμως..

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...