παρακαλώ περιμένετε...

ZΥΓΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΝΕΙ?

  • moisture666 @ 01.04.2013 20:10
    Τοξότης - ΖυγόςΗ καλύτερη σχέση από αυτές που μέχρι τώρα αναφέρθηκαν. Σας αρέσουν οι Ζυγοί. Αυτό είναι απλό. Όταν έχετε μεγάλες ιδέες, αυτοί ενδιαφέρονται να τις μάθουν όταν τους τις διηγείστε, είναι όλοι αυτιά. Μάλιστα, σας κάνουν και ερωτήσεις με ενδιαφέρον και χιούμορ, κάτι που εσείς λατρεύετε. Είναι κι αυτοί αισιόδοξοι και φαίνεται ότι είναι σίγουροι πως το επόμενο βήμα τους θα είναι καλύτερο από το τωρινό. Έτσι είστε κι εσείς. Είναι επίσης φιλικοί, θετικοί στη συντροφιά και δεν θέλουν να μένουν μόνοι, όπως μερικές φορές εσείς επιθυμείτε. Όταν αποφασίσετε ότι είναι ώρα να σηκωθείτε και να κάνετε κάτι, σας ζητούν να έρθουν μαζί σας, αλλά δεν φτάνουν το σκοπό σας, απλώς το κάνουν για να σας ευχαριστήσουν. Μπορεί να ερωτοχτυπηθούν μαζί σας και αυτό σας κολακεύει αφάνταστα, αλλά δεν θα εξαρτηθούν συναισθηματικά από εσάς, ούτε θα προσκολληθούν πάνω σας.
    Επίσης, δεν θα θυμώσουν ούτε θα συμπεριφερθούν άσχημα - αντίθετα, θα προσέξουν να αποφύγουν την αντιπαράθεση και μάλλον θα σκεφτούν κάτι νέο, που θα σας διασκεδάσει και θα καλμάρει την κατάσταση. Μια συμπεριφορά παρόμοια με τη δική σας. Αν πάρετε μολύβι και χαρτί και καθίσετε να καταγράψετε τι προσόντα θέλετε να έχει ο σύντροφός σας, θα διαπιστώσετε ότι δεν θα βρείτε άλλο άτομο από ένα Ζυγό. Δεν θα μπορέσετε να τους βρείτε ψεγάδια. Είναι γεγονός ότι ταιριάζετε πολύ και μάλιστα μπορεί να αναρωτηθείτε γιατί. Για να είμαστε ειλικρινείς, είναι ευχάριστοι με τον καθένα, γιατί έτσι είναι η φύση τους κι αυτό μη σας κινεί υποψίες. Από την άλλη, δεν μπορεί να έχει ο καθένας τη φιλικότητά τους και τις προτιμήσεις τους στη ζωή. Τυχαίνει λοιπόν να σας ταιριάζουν και γι' αυτό μην αφήσετε μια τέτοια περίπτωση ανεκμετάλλευτη.
    Το στοιχείο του ζωδίου των Ζυγών είναι ο Αέρας. Ζουν στον κόσμο των σκέψεων, των ιδεών και των λόγων, όπου αυτό που λέει κανείς έχει περισσότερη σημασία από εκείνο που κάνει και όπου τίποτα δεν διαρκεί για πολύ. Ανήκουν επίσης σε ένα Απόλυτο ζώδιο, έτσι είναι πολύ δραστήριοι και καθοριστικοί. Αυτοί με τη σειρά τους σας βλέπουν σαν τη θετική και πιο αποτελεσματική πλευρά του εαυτού τους. Είναι περίπου η ίδια «ζήλια» που έχετε εσείς για την ανεξάντλητη ενέργεια των Κριών. Σας βλέπουν σαν τους καλύτερους συνομιλητές: τους αρέσει η συζήτηση και πάντα βρίσκετε ενδιαφέρον για τα θέματα που αναπτύσσουν. Τους αρέσει η διασκέδαση και νομίζουν ότι εσείς το καταλαβαίνετε (το μυαλό τους δεν έχει τόσες «γνώσεις» όσο το δικό σας).http://www.myhoroscope.gr/forum/ερωτική-αστρολογία-150/η-συναστριακή-συμβατότητα-των-τοξοτών-11941/
  • maria269 @ 04.04.2013 13:01
    Ευχαριστω Πολυ!!!!! 

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...