παρακαλώ περιμένετε...

πελαγωμένη 2!

  • moody @ 29.01.2013 08:33
    από την πολύ μικρή εμπειρία μου με άντρες διδύμους, έχω καταλάβει ότι τους αρέσει αυτό το παιχνίδι να μπαινοβγαίνουν όποτε τους γουστάρει και τους βολεύει.. στο χέρι το δικό σου είναι να το κόψεις, γιατί όσο αυτός βρίσκει ανοιχτή την πόρτα σου, θα μπαινοβγαίνει με το γνωστό τρόπο στη ζωή σου. βέβαια ο δικός σου είναι μεγάλος άντρας.. θα πρεπε να χει ωριμάσει.. αλλά ωριμάζουν ποτέ οι άντρες; χμ.. 
  • FARSALAKIA @ 29.01.2013 15:36
    συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με moody...πω πω μου΄ρθανε ολες οι κακες αναμνησεις
  • mr_Mister @ 29.01.2013 18:33
    Α συγνώμη οι Δίδυμοι ΔΕΝ μπαινοβγαίνουν εκτός και αν θεωρούν μια σχέση το δεκανίκι για τα παιχνιδάκια τους. Οπότε εκεί φυσικά δεν φταίει ο Δίδυμος αλλά εκείνος που τον (ξανα)περιθάλπτει. Αυτή είναι η έννοια σταθερότητας του Δίδυμου αλλά και του Τοξότη. Τώρα ποιος μπορεί να το διαχειριστεί όλο αυτό? Πιθανόν άλλος ένας Δίδυμος ή Τοξότης, κάποιος Αιγόκερως, κάποιο ψάρι. Επίσης, το Ηλιακό μας ζώδιο δεν χαρακτηρίζει όλη την προσωπικότητα ενός ατόμου - πχ Δίδυμος κι εγώ αλλά για κάποιους λόγους πιο Πλουτώνειος και σταθερός από Σκορπιό.
     
    Λύση = απλή, το αποδέχεσαι και προχωράς, εκ των προτέρων συμφιλιωμένη με την επόμενη αναχώρηση και επάνοδο. Άμα δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό απόλαυσέ τον. Παλιό.
  • moody @ 29.01.2013 22:23
    δεν το είπα ότι το κάνουν όλοι οι δίδυμοι.. ξέρω διδύμους που είναι χρόνια σε σχέσεις και φέρονται άψογα.. αλλά σε πολλούς διδύμους υπάρχει αυτή η "παιχνιδιάρικη" τάση και προφανώς κάπως έτσι φέρεται ένας άνδρας κάθε ζωδίου που θεωρεί τη γυναίκα δεδομένη και δεν είναι πραγματικά ερωτευμένος.. όποτε δεν έχει κάποια άλλη, τσουπ τη θυμάται για επιβεβαίωση κλπ... Σίγουρα φταίμε κι οι γυναίκες αν ανεχόμαστε κάτι τέτοιο κι ολόενα ενισχυουμε την τάση του άλλου να έρχεται κ να φεύγει όποτε γουσταρει.. 

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...