παρακαλώ περιμένετε...

Kronos sto 2o oiko toy zygou

  • Shark @ 14.01.2013 09:56
    Ο Κρονος ειναι εδω και κατι μηνες στον Σκορπιο.Αν πεις στις ποσες μοιρες του Σκορπιου εχεις την ακμη του 3ου σου....ισως μαθεις
  • e.stil. @ 14.01.2013 11:44
    Ax κατάλαβα..δύσκολο
  • Stardome* @ 15.01.2013 12:40
    e. stil, όταν μιλάμε για ηλιακούς οίκους στις προβλέψεις συνήθως αναφερόμαστε στα ζώδια με τη σειρά, ξεκινώντας από το ζώδιο που μας ενδιαφέρει. Έτσι εσείς που είστε Ζυγός έχετε με αυτή τη λογική 2ο οίκο στο Σκορπιό, 3ο οίκο στο Τοξότη, 4ο οίκο στον Αιγόκερω κοκ... Οπότε αν υπάρχει μια διέλευση όπως αυτή του Κρόνου στο Σκορπιό, λήγει όταν πλέον ο πλανήτης φεύγει από το συγκεκριμένο ζώδιο. Στην περίπτωση του Κρόνου μιλάμε περίπου για 2.5 με 3 χρόνια από τη στιγμή που μπαίνει στο ζώδιο.
    Από την άλλη πλευρά, σε ατομικό επίπεδο, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο προσωπικός γενέθλιος χάρτης και οι διελεύσεις που λαμβάνουν εκεί χώρα. Για παράδειγμα, και πάντα με την προϋπόθεση ότι ο χάρτης που έχετε στο προφίλ σας είναι σωστός, φαίνεται ότι ο Κρόνος αυτή τη στιγμή (εδώ και ένα χρόνο για να είμαι ακριβής) βρίσκεται στον 4ο οίκο σας. Αυτό σημαίνει ότι ζητήματα συναισθηματικής ασφάλειας, οικογενειακών σχέσεων αλλά και κοινωνικών ρόλων που θέλετε να επιτελέσετε μελλοντικά βρίσκονται στο μικροσκόπιο. Ενδεχομένως δημιουργείτε πλέον η ανάγκη να επιλέξετε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής ή να αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση ή ακόμη και να βιώσετε απώλειες ή ρήξεις με οικογενειακά πρόσωπα. Οι διεργασίες του Κρόνου είναι σχετικά αργές, οπότε στην περίπτωση σας μιλάμε μάλλον για μια ακόμη διετία αλλαγών σε αυτές τις σφαίρες εμπειρίας!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...