παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Μετακομισεις

Γεια σας,

ασχολουμαι με την αστρολογια αρκετο καιρο τωρα, αλλα εχω ενα θεμα, το οποιο δυστυχως δεν μπορω να καλυψω σε ατομα που με ρωτανε για τους χαρτες τους.

Μου ζητανε να βρω αν θα μετακομισουν μονιμα στο εξωτερικο και μαλιστα με ρωτανε και σε ποια χωρα,αν αυτη προσδιοριζεται ζωδιακα, βεβαια.

Προσπαθω μεσα απο ωροσκοπια ανθρωπων που εχουν μετακομισει στο εξωτερικο να βρω μια ακρη, αλλα η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες ενω το 9ο σπιτι βρισκεται σε ζωδιο που δειχνει οτι δεν ειναι προφανης με τετοια μετακινηση, στην πραγματικοτητα εχει γινει τρανταχτη αλλαγη χωρας. Σε αλλες περιπτωσεις το αντιστροφο? Τελικα παιζει ρολο το ζωδιο στο οποιο βρισκεται το 9ο σπιτι? Υπαρχουν καποιες στανταρ οψεις που το επιβεβαιωνουν αυτο?ειναι μια ενδειξη η υπαρξη ενος πλανητη στο 9ο σπιτι? Επισης η χωρα τελικως μπορει να προσδιοριστει?

Δημιουργησα το λογαριασμο μου για αυτη την περιπτωση που εξεταζω, για να βρω εδω τι μου βγαζει, αλλα δεν μπορω να βρω πως θα βγαλω το χαρτη,,,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα...το χαρτη τον εχω. Τα στοιχεια ειναι:

26/09/1990   10:00 το πρωι και ειναι γυναικειο το θεμα, οπου ο Διας ειναι στο 9ο σπιτι και 9ο στον καρκινο. Στο 9ο δεν υπαρχουν αλλοι πλανητες,εκτος απο Δια. Ο Διας βρισκεται μεν στο 9ο, αλλα στο ζωδιο του Λεοντα και σχηματιζει συνοδο με το μεσουρανημα και τετραγωνο με τον ωροσκοπο, που ειναι Σκορπιος.

Τι μπορει να πει κανεις γι'αυτη την περιπτωση?

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...