παρακαλώ περιμένετε...

posidonas stous ixtheis

  • Ceaasar @ 28.05.2012 10:46
    Ναι τωρα αν θελετε να το συνδυασετε παραλληλα κ με γκρινια κακο του κεφαλιου σας!
  • anastasi @ 28.05.2012 13:17
    όχι, δες τι πλανήτες έχεις στους ιχθύς, καθώς και σε τοξότη-διδύμους που θα τετραγωνίζονται από τον ποσειδώνα (αλίμονό μας). κι ότι έχεις στην παρθένο που θα είναι σε αντίθεση. αν έχεις πλανήτες σε καρκίνο-σκορπιό είναι καλά, καθώς ο ποσειδώνας θα κάνει μ΄αυτούς όψεις τριγώνου-που θεωρούνται ευνοϊκές. άν έχεις μόνο ήλιο στους ιχθύς, δές σε ποιά μοίρα βρίσκεται. α, δες και σε ποιό οίκο σου θα βρίσκεται για να δείς περιοχές που θα επηρεαστούν, καθώς και πού βρίσκεται ο γενέθλιος.

    ο ποσειδώνας είναι αργός πλανήτης, και κάθε όψη του διαρκεί περίπου 2,5 χρόνια. Επίσης, καθώς θεωρείται ο μοντέρνος κυβερνήτης των ιχθύων και ουσιαστικά θα βρίσκεται στο σπίτι του, αυτό θεωρείται μάλλον θετικό για τους ιχθείς, 

    μια σχετικά καλή ιδέα από ότι ξέρω για να διαχειριστείς την ενέργειά του είναι να βάλεις στη ζωή σου δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την τέχνη, την πνευματικότητα και τη φιλανθρωπία. ακόμα κι ένα ενυδρείο στο σπίτι έχω διαβάσει ότι βοηθά στην απορρόφηση  αρνητικής ενέργειας. κι από πέτρες, η μαύρη τουρμαλίνη...να ζείς το όνειρο, αλλά να μην ξεχνάς ότι είναι μονάχα όνειρο και να κάνεις και το reality check σου με ειλικρίνεια στον εαυτό σου. να αποφεύγεις τους αναξιόπιστους ανθρώπους, το ποτό, τα φάρμακα κ ναρκωτικά, και τα προβλήματα με το νόμο. α, και γενικώς να μη θεωρείς τίποτα δεδομένο.

    συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω: μή σκας και πολύ...

     
  • pepina @ 28.05.2012 15:35
    Ωραια τα λες anastasi και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα ολα αυτα που μου ειπες με χαρτες δεν χερω να το κανω δεν ειμαι τοσο προχωρημενη......ευχαρηστω παντως....!!!!!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...