παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πώς μπορεί να αγαπάει ένας Ζυγός…

Ζυγός με Αφροδίτη στο Ζυγό: Ο έρωτας είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Λατρεύετε το φλερτ, θέλετε να έχετε πολλές κατακτήσεις και να αρέσετε. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γλυκύτητα, τη γοητεία και τον ερωτισμό που εκπέμπετε και με την ήρεμη, ευγενική και καλοπροαίρετη συμπεριφορά σας είναι βέβαιο ότι καταφέρνετε να έχετε πολλές κατακτήσεις και να διατηρείτε ένα μεγάλο κύκλο ερωτικών θαυμαστών. Είστε λάτρεις του ωραίου, επιθυμείτε να έχετε στο πλάι σας έναν ερωτικό σύντροφο που θα καταφέρει με τη γοητευτική του εμφάνιση και το ωραίο παρουσιαστικό του να σας κεντρίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Πάνω από όλα για σας σε μια σχέση μετρά η συντροφικότητα, σας αρέσει να απολαμβάνετε τη διασκέδαση, την πολυτέλεια, τις ανέσεις αλλά και την κοινωνική ζωή. Η μοναξιά σάς τρομάζει, προτιμάτε να έχετε στο πλευρό σας ένα σύντροφο που δεν σας καλύπτει απόλυτα παρά να έρθετε στη δυσάρεστη θέση να είστε χωρίς ερωτικό ταίρι. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα εμπλακείτε σε ερωτικά διλήμματα ή θα χάσετε πολύτιμο χρόνο επειδή θα έχετε διχαστεί και δεν θα μπορείτε να πάρετε μια απόφαση για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. η ουσιαστική σας ανάγκη είναι να έχετε μια αρμονική σχέση, χωρίς καβγάδες και προβλήματα.

Ζυγός με Αφροδίτη στο Σκορπιό: Η ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «επεισοδιακή», γεμάτη από φλογερούς έρωτες, πάθος, ένταση, ζήλιες, αλλά και έντονα συναισθήματα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σάς χαρίζει απλόχερα έναν ερωτικό μαγνητισμό και σας κάνει ιδιαίτερα τολμηρούς στις ερωτικές σας υποθέσεις. Στο ξεκίνημα μιας νέας αισθηματικής γνωριμίας λειτουργείτε κάπως καχύποπτα και δεν ανοίγετε από την αρχή όλα τα χαρτιά σας. Σας έλκουν οι δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις που κρύβουν κάποιο μυστήριο ή που χρειάζεται από την πλευρά σας να διεκδικήσετε αρκετά, προκειμένου να κατακτήσετε το άτομο που ποθείτε. Παρόλο που στη ζωή σας διακρίνεστε από αναποφασιστικότητα, στον έρωτα είστε ακριβώς το αντίθετο –ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και επιμένετε αρκετά μέχρι να το κατακτήσετε. Όταν είστε σε μια σχέση, τα δίνετε όλα, είστε ένας συναισθηματικός χείμαρρος και πολλές φορές οδηγείστε στα όρια της υπερβολής και άθελά σας μπορεί να καταπιέσετε το ταίρι σας. Οι ανασφάλειες αλλά και ο φόβος να μη χάσετε από το πλευρό σας τον ερωτικό σας σύντροφο σας κάνουν ιδιαίτερα κτητικό και οι σχέσεις σας γίνονται πολύ ταραχώδεις! Τα συναισθήματά σας είναι βαθιά, σταθερά και απόλυτα πιστά. Δεν ξεχνάτε εύκολα και βιώνετε το χωρισμό ως μια πολύ μεγάλη απώλεια. Η αγάπη μπορεί πολύ εύκολα για σας να γίνει μίσος αν βιώσετε την προδοσία ή την εξαπάτηση.

Ζυγός με Αφροδίτη στον Τοξότη: Είστε ένας άνθρωπος με πολλές γνωριμίες, με έντονη κοινωνική ζωή και φυσικά πολλά φλερτ. Σας αρέσει να γνωρίζετε νέους ανθρώπους και ο έρωτας είναι για σας ένα συναίσθημα που σας ενθουσιάζει και σας γεμίζει ενέργεια. Σας εξιτάρει πολύ το παιχνίδι του φλερτ και της ερωτικής κατάκτησης, σας αρέσει να είστε ο «κυνηγός» στον έρωτα και δεν ανταποκρίνεστε το ίδιο θερμά αν σας ασκούν πιεστικό ενδιαφέρον για να σας κερδίσουν. Πολλές από τις φιλικές σας σχέσεις παίρνουν ερωτική τροπή, αφού η προτεραιότητά σας για τη δημιουργία ενός ερωτικού δεσμού είναι με το σύντροφό σας να είστε τα καλύτερα φιλαράκια. Ακόμα κι αν μια σχέση έχει άδοξο τέλος, εσείς φροντίζετε να διατηρείτε μια φιλική επαφή. Σας έλκουν ερωτικοί σύντροφοι που είναι έξυπνοι, δραστήριοι, φιλόδοξοι και που μπορείτε μέσα από αυτούς να αποκτήσετε νέες, πολύτιμες εμπειρίες. Όσο ερωτευμένοι και να είστε, δεν μπορείτε να λειτουργήσετε σε μια σχέση στην οποία επικρατούν οι καβγάδες, η καταπίεση, η ζήλια και η κτητικότητα. Θέλετε να νιώθετε ανεξάρτητοι και να διατηρείτε όλες τις αγαπημένες σας συνήθειες και δραστηριότητες που είχατε και ως ελεύθεροι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είστε πιστοί. Στη ζωή σας θα υπάρξουν πολλοί επιπόλαιοι έρωτες που θα προκύπτουν από τον αστείρευτο ενθουσιασμό που σας διακρίνει.

Ζυγός μα Αφροδίτη στο Λέοντα: Είστε γενναιόδωρο συναισθηματικά άτομο, με φλογερό ταμπεραμέντο και σταθερά συναισθήματα. Αναζητάτε έναν ερωτικό σύντροφο που θα τον θαυμάζετε, θα τον εκτιμάτε και θα νιώθετε περηφάνια που θα είναι στο πλάι σας. Θέλετε να έχετε πολλές κατακτήσεις και να αρέσετε, γι΄αυτό και πολλές φορές μπορεί να προκαλείτε για να κεντρίσετε το ερωτικό ενδιαφέρον. Το φλερτ είναι ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι για σας και μπορεί να το επιδιώκετε χωρίς να επιθυμείτε κάτι παραπάνω εκτός από την ερωτική επιβεβαίωση. Όταν ερωτεύεστε όμως, ξεφεύγετε από τα όριά σας και ζείτε έντονα και παθιασμένα τη σχέση σας, δείχνοντας με κάθε τρόπο τα συναισθήματά σας. Δείχνετε τα συναισθήματά σας όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις, κάνετε δώρα και εκπλήξεις στο ταίρι σας, μοιράζεστε μαζί στιγμές διασκέδασης, άνεσης και πολυτέλειας και χαίρεστε τον έρωτά σας με τον πιο αυθόρμητο και εκδηλωτικό τρόπο. Αν όμως κάτι πάει στραβά στη σχέση σας ή πολύ απλά υπάρξει κάποιο ερωτικό καβγαδάκι, δραματοποιείτε τις καταστάσεις και εκδηλώνετε πολύ εγωιστική αλλά και απόλυτη συμπεριφορά. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι ότι συνηθίζετε να έλκεστε από την εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων και όχι από τα χαρίσματα της ψυχής τους, γι΄αυτό και κάνετε επιλογές που έπειτα από λίγο καιρό δεν σας καλύπτουν και σας αφήνουν συναισθηματικά κενά.

Ζυγός με Αφροδίτη στην Παρθένο: Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου μετριάζει την επιθυμία σας για αγάπη και συντροφικότητα και σας κάνει να λειτουργείτε πιο συγκρατημένα και επιφυλακτικά στις ερωτικές σας υποθέσεις. Δεν ανοίγεστε εύκολα συναισθηματικά, ντρέπεστε να ομολογήσετε όλα όσα αισθάνεστε και θέλετε το χρόνο σας για να βεβαιωθείτε και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Διατηρείτε για πολύ καιρό επικοινωνία και συναντήσεις με ένα άτομο μέχρι να το γνωρίσετε αρκετά καλά, να σας κερδίσει την εμπιστοσύνη και να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να αφήσετε στην άκρη τη λογική σας, να ακούσετε τη φωνή της καρδιάς σας και να λειτουργήσετε με αυθορμητισμό. Όταν είστε σε μια σχέση, δεν έχετε μάτια για κάτι άλλο, είστε ένας αξιόπιστος, ειλικρινής σύντροφος που φροντίζετε να ικανοποιείτε κάθε επιθυμία του συντρόφου σας, προκειμένου να είναι ευτυχισμένος στο πλάι σας. Με τη γκρίνια, την κτητική σας διάθεση, αλλά και την προσκόλλησή σας στις μικρές λεπτομέρειες συχνά μπορεί να χαλάτε το ρομαντικό κλίμα στη σχέση σας και να δημιουργείτε ένα παγερό κλίμα ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας. Να θυμάστε πως ο έρωτας δεν έχει λογική, γι΄αυτό αν πιέζετε τον εαυτό σας να ακολουθεί πάντα μόνο όσα προστάζει το μυαλό σας, θα στερείστε τη χαρά και την απόλαυση που μπορεί να σας προσφέρει η ερωτική σας ζωή.

Άννα Μπελίτση- «Αστρολόγος»

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...