παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Zygos me wroskopo Skorpio, AFRODITH STHN PARTHENO kai anadromo Krono? Posos xronos zwhs mou menei prin to monasthri?
Καλησπέρα κύριε Πανόπουλε (και όλοι όσοι διαβάσετε αυτό), έγινα πρόσφατα μέλος και δεν ξέρω απο που να αρχίσω με τις απορίες αλλά και τις επισημάνσεις:
καταρχήν, για τον χάρτη μου:
α) τι σημαίνει τέτοια συγκέντρωση πλανητών στο ζώδιο και τον ωροσκόπο μου (πολλοί σημαντικοί πλανήτες είναι είτε στο ένα είτε στο άλλο...)
β) τι συνέπειες έχει η σελήνη και ο Δίας στον Αιγόκερω? (είμαι σίγουρος ότι θέλω να ξέρω την απάντηση ????)
 γ) την Αφροδίτη στην Παρθένο να την σχολιάσω ή να την αφήσω για αργότερα, να πιάσει πρώτα το ηρεμιστικό? καλά, το 'βλεπα εγώ το έργο στα ερωτικά μου τόσα χρόνια, αλλα ομολογώ ότι τώρα εξηγουνται πολλά...Να ψάχνω για κανά καλό, πλούσιο μοναστήρι? Να ξεσκονίσω το μεγάλο το ράφι πάνω πάνω στην καλή σερβάντα της γιαγιάς? (συγνώμη φίλοι Παρθένοι, ποτέ δεν σας είχα περί πολλού και το φέρω βαρέως που μου πήρατε την Αφροδίτη μου...). αστειεύομαι, πάντως δύο εξαιρετικά σημαντικές γυναίκες στη ζωή μου (επαγγελματικά και φιλικά, όχι ερωτικά) είναι Παρθένοι και ΠΟΛΥ δυσκολοι χαρακτήρες, που για μένα όμως έκαναν μια εξαίρεση (τις λατρεύω, με λατρεύουν και ειδικά η μία με έχει διδάξει και βοηθήσει απεριόριστα).
δ) Τέλος, σωστά διαβάζω ότι έχω μόνον έναν ανάδρομο πλανήτη, (ένας αλλά λέων που λεμε, τον ΚΡΟΝΟ! Καλά, διάβασα τα περί ανάδρομων πλανητών και έχω μείνει άφωνος, όσα γράφεις για τον ανάδρομο Κρόνο ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!! Θα φτιάξει ποτέ αυτό? θα ελαφρυνει καθόλου?
Υπόσχομαι να μην ρωτήσω άλλα (για μια ολόκληρη εβδομάδα) αν διαβάσετε και μου απαντήσετε σε αυτό :-) Ευχαριστώωωωω! Λουκάς

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...