παρακαλώ περιμένετε...

ZYGAKIIII NEEDS HELPPP!!!!!

  • hesg @ 02.08.2011 10:58
  • bella tempela @ 02.08.2011 12:01
    Αν ημουν στην θεση σου θα καραταγα τις αποστασεις μου,μπορει να σε θελει και να γουσταρει την παρεα σου αλλα τα θελει ολα οποτε γουσταρει εκεινος και χωρις καμια δεσμευση απο μερος του.Απλα ξαναηρθε στην ζωη σου,επιβεβαιωθηκε,και ξεναφυγε...εσυ θελεις απλα να εχεις αυτο το ρολο στην ζωη του?
    Τοξοτης με ωροσκοπο τοξοτη και αφροδιτη στον τοξοτη και σεληνη στους ιχθυες μμμμμμμμ
    πολυ μεταβλητο κοπελια...την μια μερα ετσι την αλλη αλλιως.Αν αντεχεις και δεν δενεσαι συναισθηματικα κυνηγατο αν οχι,εξηγησε του το και αφησε το εκει.
     
  • !julia! @ 02.08.2011 12:07
    Ασχέτως ζωδίων...ξεκολλα.Εκτός και αν θέλεις η διάθεσή σου να εξαρτάται από το αν κάποιος έρχεται η φεύγει κατά βούληση.Και για να γίνω και πιο κατίνα...Την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί πες του ότι δεν θες να χεις καμιά σχέση μαζί του να δούμε τι θα κάνει.....
  • manini @ 02.08.2011 12:17
    Πότε άρχισε ο έρωτας να πρέπει να πονάει τόσο...
    Καλά χαίρω πολύ, η λογική σου να λέει "¨γεια χαραντάν..άντε βρε άλλο κορόϊδο να παίξεις" αλλά τι λέει το μέσα σου? Σου λέει πώς αν ήσασταν μαζί θα ήσουν ευτυχισμένη? Μπορείς να τον εμπιστευτείς? Σίγουρα για να μένεις εκεί υπάρχει κάτι που πρέπει να πάρεις, το τι? δεν γίνεται να το ξέρουμε εμείς μέσα από 10 σειρές κείμενο. Και κολλητές να ήμαστε πάλι δεν θα το ξέραμε.
     
    Το πιο απλό που έχω να σου πω...είναι να το πας ως στα άκρα για να φτάσεις στον πάτο και να βγει από μέσα σου... Να δεις μέχρι που σας πέρνει. Αλλά όταν μια σχέση έχει περάσει από χίλια κύματα έχει λίγες πιθανότητες να έχει ενδιαφέρον στην στεριά...Μπορεί να είναι και για σένα το ανικανοποιήτο που σε ιντριγκάρει.
     
    Αστρολογικά...δεν ξέρω να σου πω τίποτα...
  • Valitsakiss @ 02.08.2011 20:18

    bella tempela Έχεις δίκιο αλλά δεν είναι ότι δεν προσπάθησα να ξεκόψω από εκείνον το αντίθετο!Απλά πάντα είχε τον τρόπο να ξανάρχεται στη ζωή μου και εγώ  μέχρι τώρα τουλάχιστον έκανα το λάθος να τον ξαναβάζω ξανά και ξανά(Ποιος είπε ότι οι Ζυγοί δεν είναι μαζόχες).Το ότι είναι τη μία μέρα έτσι την άλλη γιουβέτσι το ξέρω αλλά  τον αγαπάω τόσο πολύ που ούτε καν αυτό με πειράζει απλά πλέον πως να σου είμαι σε φάση που δεν το αντέχω με διαλύει ...so πρέπει να το λύσω με κάποιο τρόπο!!!
  • Valitsakiss @ 02.08.2011 20:34

    !julia! 

     Θέλω να ξεκολλήσω αλλά άλλο η θεωρία άλλο η πράξηΔυστυχώς δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα το κουμπάκι του δεν σε θέλω πια..... να το πατήσω να τελειώνουμε!!Όσο για το να του πω πως δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του μου είναι πολύ δύσκολο γιατί είναι σημαντικός γενικά σαν άνθρωπος για μένα....αλλά έτσι όπως το κόβω εκεί μάλλον θα καταλήξω
  • hesg @ 02.08.2011 20:43
    Βασικά στην πράξη υπάρχουν πολλά εμπόδια.
    :S
  • Valitsakiss @ 02.08.2011 21:03

    manini Έλα μου ντε και εγώ αυτό αναρωτιέμαι είναι δυνατόν το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο να είναι τόσο απλό κι όμως τόσο δύσκολο???Βασικά ξέρω και είμαι σίγουρη πως αν ήμασταν μαζί θα ήμασταν και οι δύο ευτυχισμένοι....αλλά μάλλον λογαριάζω χωρίς τον ξενοδόχοΤώρα για το τι έχω να πάρω από αυτή τη σχέση δεν ξέρω προς το παρόν μόνο δίνω.......!Πρέπει όπως λες και συ να το φτάσω στα άκρα κι αφού διάθεση για να ήμαστε μαζί δεν βλέπω,μάλλον πρέπει να βάλω ένα οριστικό τέλος..........!
  • Valitsakiss @ 02.08.2011 21:08

    hesg Δυστυχώς!!!Όπως λέει και το γνωστό άσμα τα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουνε εμπόδια!Ξέρω μια απόφαση είναι όλα αλλά κάθε απόφαση έχει και ένα κόστος.....
  • hesg @ 02.08.2011 21:13
    Ναι γιατι ξερω. Αν θελεις να τον παρεις τηλεφωνο παρτον!
    Καντο! Αυτα τα πραγματα δεν εχουν λογικη.
    Ζησε.
    Δεν ξερεις τι μπορει να γινει την επομενη μερα.

     
  • Valitsakiss @ 03.08.2011 19:21
    Εμμμ το έκανα χτες όχι τηλ του έστειλα κάποιες σκέψεις μου....προς το παρόν με έχει συνδέσει με Κάιροοοο....!!!Οπότε βλέποντας και κάνοντας δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο!!!Όπως και να χει σας ευχαριστώ όλους και όλες για τις συμβουλές σας και τις απαντήσεις σας

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...