παρακαλώ περιμένετε...

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

  • chocolataki @ 21.06.2011 20:37
    Θα ταλαιπωρηθώ το ξέρω, πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο και για λόγους τάξης και ηθικής δεν θα το επιτρέψω. Το πιστέυεις ότι έχει ανοιχθεί σελίδα στο facebook με θύματα σαν και μένα με ακριβώς την ίδια περίπτωση από τον ίδιο πάροχο? Το έχω πάρει προσωπικά γιατί αν ήταν κάποιος συνάθρωπος στην θέση μου και του έλεγαν ότι χρωστάει 700 ευρώ μπορεί να πάθαινε η καρδιά του και να μην το άντεχε και αυτό γιατί κάποια εταιρεία με δόλο έχει αποφασίσει να εκμεταλεύεται τον κόσμο.
  • mariannar @ 21.06.2011 22:33
    εγω που δουλευω σε τετοια εταιρεια σου ευχομαι καλα ξεμπερδεματα και γω την πατησα να φανταστεις δεν με αφησαν σε ησυχια οι εισπρακτικες αυτο που συμβουλευω ειναι να κανεις διακανονισμο οσο μπορεις παιξτους και συ πιστεψε με αυτοι καιγονται να τα παρουν ...αν θες καποια συμβουλη στη διαθεση σου
  • Stardome* @ 21.06.2011 23:55
    chocolataki, ήδη αυτές οι μέρες με τον Άρη να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου είναι καλές για αναζήτηση δικηγόρου και κίνηση νομικής διαδικασίας. Πάντως καθώς το συγκεκριμένο γεγονός μάλλον συνδέεται με την πρόσφατη έκλειψη θα πρέπει να περιμένεις ότι θα τραβήξει σε βάθος χρόνου η υπόθεση...
    Επιπρόσθετα, με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα σε τετράγωνο με τον Δία σου στους Διδύμους, που είναι και κυβερνήτης του 2ου οίκου σου (οικονομική κατάσταση), θα πρέπει για την επόμενη διετία να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική γιατί είσαι επιρρεπής σε εξαπάτηση σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα.
  • chocolataki @ 22.06.2011 01:10
    Stardome, σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες με τον προσωπικό μου χάρτη,και για το τι με περιμένει. Βέβαια δεν μπορώ να πω, μου έπεσαν κάπως τα φτερά, τουλάχιστον αφού "χάνω στα χαρτιά, ας κερδίσω στην αγάπη".  
    Ελπίδα από πουθενά, του χρόνου ο Κρόνος μπαίνει στον ωροσκόπο μου. Έχω να ωριμάσω....μια πενταετία ωρίμανσης στο σύνολο, στο τέλος θα γίνω συλλεκτική μποτίλια κάβας.
     
  • Epique @ 22.06.2011 01:30
    Kαλή επιτυχία!!! : )
    Και πολλά πολλά μπράβο για την πρωτοβουλία σου!!! : )
     

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...