παρακαλώ περιμένετε...

Μια βοήθεια κοινού!!

  • liontarakimou @ 14.03.2011 14:39
    esu 8eleis na emfanistei pali?
  • Stardome* @ 14.03.2011 14:44
    Almalibre, κατά την προσωπική μου άποψη, και μόνο που βάζεις την ταμπέλα "καρμική" στη σχέση, δυσκολεύεις τα πράγματα, γιατί σαμποτάρεις μόνη σου την απομάκρυνση σου. Γιατί μπορεί να λες συνειδητά "Θέλω να τελειώσει." όμως υπάρχει πάντα αυτή η φωνούλα που λέει "Δεν μπορείς να το αποφύγεις, είναι μοιραίο!".
    Προσωπική μου άποψη είναι πως ως Ζυγός, έχεις μια εγγενή δυσκολία να πεις "Όχι!". Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για μια σχέση που έχει επαναλαμβανόμενες πορείες μέσα στο χρόνο (κατ' εξοχήν συμπεριφορά Ζυγού που θεωρεί πως μια σχέση ποτέ δεν τελειώνει, αλλά απλά για λίγο σταματά). Το τετράγωνο Ποσειδώνα - Αφροδίτης στο χάρτη σου επίσης δεν βοηθάει πολύ την κατάσταση, καθώς με τον Ποσειδώνα η φυσική τάση σου στις σχέσεις είναι παριθάλπεις ανθρώπους που εμφανίζουν συναισθηματικές αδυναμίες, αστάθειες κοκ... Με άλλα λόγια είσαι ικανή να συγχωρέσεις σχεδόν τα πάντα.
    Το στοίχημα που έχεις να κερδίσεις είναι το ακόλουθο: πως θα μάθω πότε να συγχωρώ και πότε να προχωρώ ώστε να μην καταπιέζω τις δικές μου ανάγκες για ευτυχία και επικοινωνία μέσα στη σχέση;
    Τώρα και για τους επόμενους μήνες, με τον Πλούτωνα να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη σου στη Παρθένο και τον Κρόνο σε σύνοδο με τον Ήλιο σου, έχεις ακόμη μια ευκαιρία να πατήσεις γερά στις δικές ανάγκες και να μην τις καταπατήσεις ακόμη μια φορά για μια σχέση που δεν προσφέρει καμία ασφάλεια (όπως την περιγράφεις τουλάχιστον). Ελπίζω να τα καταφέρεις. Αλήθεια το ελπίζω.
    Καλή συνέχεια!
  • liontarakimou @ 14.03.2011 14:50
    skepsou avta pou sou eipe o Stardome..k ekmetalevsou ta.... k egw pou exw afroditi ston zygo...duskolaw lew oxi k ta sinxorw ola! k ennoeite mas ekmetalevonte! se katalavenw apolita! pou na xoriseis meta apo 7 xronia??????????????? adinaton! toulaxiston prepi na ksesiko8eis k na valeis tous orous sou... pare ta pano sou zygina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • liontarakimou @ 14.03.2011 14:51
    molis eida exeis oroskopo par8eno..episeis san emena! ekmetalevsi foulllllllll trws sigoura  
  • almalibre @ 14.03.2011 15:13
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας!!Θα προσπαθήσω για το καλύτερο που αξίζει ο εαυτός μου!!
  • sgouromallousa @ 14.03.2011 17:11
    Oraia ta leei o Stardome!!!!Re si, akoma den varethikes me ton didimo???H' pio sosta ...akoma den varethike o didimos...????
    UNBELIEVABLE!
  • liontarakimou @ 14.03.2011 21:08
    i dinami tis agapis einai avti......

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...