παρακαλώ περιμένετε...

ωριαία αστρολογία

  • Stargazer @ 09.12.2010 22:06
    hil_ena, αναφέρεσαι στη via combusta, δηλαδή στο διάστημα μεταξύ 15ο Ζυγού και 15ο Σκορπιού, αλλά αυτό το διάστημα δεν φαίνεται να επηρεάζει κανέναν άλλον πλανήτη πέρα από τη Σελήνη.
  • hil_ena @ 10.12.2010 13:44
    Μα πώς βρε παιδιά, αφού η αφροδίτη ήταν ανάδρομη και ξαναέμπαινε στο ζυγό τότε... αυτό δεν είναι πύρινος δρόμος?
  • Stargazer @ 10.12.2010 16:01
    Ναι, είναι πύρινος δρόμος, αλλά δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία αυτό για την Αφροδίτη ούτε και για κανέναν άλλον πλανήτη, πλην της Σελήνης.
    Το διάστημα που αναφέρει ο Yannis29 πράγματι, θεωρείται από ορισμένους ότι εξαιρείται λόγω της ύπαρξης κάποιοων αρκετά "τυχερών" απλανών εκεί, κυρίως του απλανή Spica, που είναι ίσως ο "τυχερότερος" όλων. Αυτό όμως είναι κι ένα επιχείρημα αυτών που υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να δίνεται σημασία στη Via combusta, ούτε καν για τη Σελήνη.
  • gatoula @ 11.12.2010 14:39
    Hello,
     
    αν το ερώτημά σου ήταν αν θα κάνεις σχεσούλα ή αν θα πετύχεις κάπου αυτόν που σε ενδιαφέρει, τότε νομίζω πως μια ευκαιρία θα σου δωθεί. Δεν είναι η σχεσάρα ζωής όμως, ε!
     
    Επίσης, σχετικά με τη via comusta προσωπικά υπολογίζω κάθε πλανήτη στο γενέθλιο που πιθανόν να είναι σε αυτήν την περιοχή. Από την εμπειρία μου κάθε πλανήτης εκεί συμπεριφέρεται διαφορετικά. Και για την ωριαία, μιας και η σελήνη είναι δείκτης της ερώτησης καθώς και της ψυχοσύνθεσης του ενδιαφρόμενου, μας ενδιαφέρει διπλά.
     
    Φιλια!
  • zoi82 @ 12.12.2010 00:53
    Αγαπητη gatoula, πως θα εξηγούσες γενεθλιο πλούτωνα κ κρόνο στην 25η Ζυγου?? Ευχαριστω
  • gatoula @ 12.12.2010 10:50
    zoi82,
     
    θα το προτιμούσα πιο γενικά..
    όλοι οι πλανήτες στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν "αλλοιωμένα" χαρακτηριστικά.
    Το πως θα εκδηλωθεί στον καθένα είναι άλλη ιστορία.
     
    Φιλιά,
  • Stargazer @ 12.12.2010 11:26
    Δεν μπορούμε  να μιλάμε με σιγουριά για αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, γιατί τις περισσότερες φορές είναι δύσκολο να αποδειχθεί. Η Αφροδίτη π.χ. γιατί να έχει πρόβλημα στον Ζυγό, στο σπίτι της; Πόσο θα της στοιχίσει πια ο πύρινος δρόμος; Στον Σκορπιό δε, είναι έτσι κι αλλιώς σε αδυναμία. Ο Κρόνος πάλι έχει έξαρση στον Ζυγό, ο Άρης έτσι κι αλλιώς είναι σε αδυναμία στον Ζυγό και στον Σκορπιό κυβερνήτης. Ο Ήλιος σε πτώση στον Ζυγό, η Σελήνη σε πτώση στον Σκορπιό... Θέλω να πω ότι συχνά είναι εξαιρετικά δύσκολο να πει κανείς ότι εδώ υπάρχει πρόβλημα εξαιτίας της via combusta, είτε γιατί ο πλανήτης εκεί έχει κι άλλα προβλήματα, είτε είναι σε τόσο καλή θέση που δύσκολα  θα του φέρει εμπόδια ο πύρινος δρόμος.
  • zoi82 @ 12.12.2010 11:52
    Ευχαριστω!!!!
  • gatoula @ 12.12.2010 12:24
    Stargazer,
    προσπαθώ να κοιτάω κάθε χάρτη σε ολα του τα σημεία, είτε αυτό λέγεται μοίρες και σημασία τους, είτε αντισκιές. Σίγουρα δεν μπορείς να πεις ότι αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό (και να το ονοματίσεις δηλαδή) προκαλείται επειδή ο πλανήτης βρίσκεται στη via combusta, αλλά δεν μπορείς να  παραβλέψεις την παρουσία ενός πλανήτη εκεί. Οπως δεν παραβλέπεις και την σύνοδο κάποιου με τον Spica στην 23 μοίρα. Αντίθετα στην ωριαία, είναι πιο απτό το αποτέλεσμα σου, το βλέπεις μπροστά σου.. αν για παράδειγμα δεις ωροσκόπο ή σελήνη εκεί, η απόδειξη έρχεται πιο χειροπιαστά, έχεις γεγονός δηλαδή και πείθεσαι. Αντίθετα η γεν. άφροδίτη ή ο ερμής εκεί δεν θα σου φέρει γεγονός, αλλά χαρακτηριστικά κ χρώμα στον πλανήτη κάτι που πιο δύσκολα αποκωδικοποιείς.
     
    kiss,
       
  • hil_ena @ 13.12.2010 20:20
    αγαπητή gatoula,
     αν απευθυνόσουν σε μένα για την ωριαία σε ευχαριστώ πολύ! Δεν κατάλαβα καλά για τον πλούτωνα σε via combusta με τον ήλιο που λεέι ο Yiannis29 όμως!
     

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...