παρακαλώ περιμένετε...

Zugos Vs Parthenou

  • mirtaki @ 25.08.2010 22:52
    Πραγματικα νομιζα πως διαβαζα περιγραφη της δικης μου σχεσης... Εγω ζυγος. Αυτος παρθενος. Υπαρχουν στιγμες που τον λατρευω και αλλες που πνιγομαι κοντα του. Κυκλοθυμικος στις διαθεσεις, τη μια σε εχει στα πουπουλα, την αλλη δεν ξερει που παταει και που βρισκεται. Αναλυει τα παντα και δεν περναει τιποτα ασχολιαστο! Εγω απ'την αλλη ενθουσιωδης, παρορμητικη, συναισθηματικη και πολυ υποχωρητικη. Προσπαθω να προσαρμοζομαι στις διαθεσεις του, αλλα μεχρι ποτε...? Ειμαστε πολυ καιρο μαζι, αλλα με πολλα σκαμπανεβασματα απο την αρχη. Ουτε κι εγω ξερω μεχρι που μπορει να φτασει αυτη η σχεση. Προσπαθησε να απολαμβανεις τις καλες στιγμες! Αυτο λεω και στον εαυτο μου συνεχεια!
  • Librita @ 26.08.2010 11:12
    Αγαπημενες mirtaki και Tigerlily...ειμαι κι εγω σε σχεση με εναν Παρθενο εδω και αρκετο καιρο. 
    Πιστευω οτι ταιριαζει αρκετα ο Ζυγος με εναν Παρθενο, ισως γιατι αν το σκεφτειτε κι εσεις με εναν περιεργο τροπο το ενα ζωδιο συμπληρωνει το αλλο.
    Μα ειλικρινα ποιο αλλο ζωδιο θα ανεχοταν τοσο ευκολα την σχολαστικοτητα ενος Παρθενου εκτος απο μια Ζυγινα που φημιζεται για την διπλωματικοτητα της?
    Ποιο αλλο ζωδιο εκτος απο την ομορφη Ζυγινα θα αναστατωνε με τον ενθουσιασμο της, τον παρορμητισμό της και κυριως την αναποφασιστικοτητα της τον Παρθενο που λειτουργει παντα και μονο βασει προγραμματος, τον Παρθενο που θελει τα παντα τελεια (μην ξεχναμε την μανια για καθαριοτητα κι εργασια).
    Ποιο αλλο ζωδιο ειναι το καταλληλοτερο εκτος απο την Ζυγινα για να δειξει σε εναν Παρθενο που εχει μαθει να υπαρχει ως "Εγω"  οτι υπαρχει και το "Εμεις" και αυτο ειναι το νοημα της σχεσης?
    Μονο μια Ζυγινα τελικα θα τα καταφερνε...γιατι ενω ολα τα παραπανω θα αναστατωναν τον ηρεμο και καπως κλειστο Παρθενο, η Ζυγινα θα ειχε την υπομονη να αντιμετωπισει τον αγαπημενο της Παρθενο που ξαφνικα απο την Γη βρεθηκε να πλαναται στον Αερα, αυτη να κανει ενα βημα πισω και οταν ο Παρθενος της προσγειωθει και παλι στη Γη να καταλαβει οτι τελικα ηταν πολυ ομορφα στον Αερα και καμια φορα δεν ειναι κακο να πεταει....
    Αυτα ειχα να πω...
    Παραμενω ευτυχισμενη με τον Παρθενο μου γιατι κυριως με καταλαβαινει και τον καταλαβαινω....εχει κι αυτος τον τροπο του να με προσγειωνει στην Γη...καμια φορα μας χρειαζεται αγαπημενες μου Ζυγινες.
    Φιλακια
  • Tigerlily @ 26.08.2010 22:02
    Ωωω ναιι υπάρχουν και άλλοι εκεί έξω!!! Γειά σας κορίτσια ομοιοπαθούσες !! Θα συμφωνήσω και με τις δύο..Librita έχεις δίκιο τελικά πρέπει να είμαστε το κατάλληλο ταίρι ενός παρθένου, τον χρειαζόμαστε για την προσγείωση. Πλέον δεν είμαστε ακριβώς μαζί αλλά η τωρινή μας σχέση βρίσκεται στα όρια του πολιτισμού και της διαστροφής. Είμασταν κάποτε μαζί και τώρα πια είμαστε φίλοι για την ακρίβεια φιλαράκια ( μπλιαχ). Και έρχομαι στο επόμενο ερώτημα υπάρχει φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας στην εν λόγω περίπτωση ενός παρθένου και μιας ζυγού.
  • mirtaki @ 28.08.2010 21:20
    Θα ερθω κι εγω να συμφωνησω με τη librita!!! Ποτε δεν το χα σκεφτει ετσι και τελικα εχεις πολυ δικιο οπως τα λες! Εμεις ειμαστε μαζι 1,5 χρονο, αλλα απο την αρχη αντιμετωπιζαμε δυσκολιες στην  επικοινωνια, σαν να ερχομαστε απο 2 πολυ διαφορετικους κοσμους!  Αλλα με τον ενα η τον αλλο τροπο τη βρισκουμε την ακρη στο τελος! Τωρα για την ερωτηση σου tigerlily περι φιλιας, δεν ξερω αν υπαρχει γενικα μεταξυ αντρα και γυναικας -εμενα δε μου εχει τυχει - αλλα πολυ δυσκολα υπαρχει αναμεσα σε 2 πρωην. Παρεα να κανουν ναι, αλλα να γινουν φιλοι μαλλον για ακατορθωτο μου μοιαζει!
  • Librita @ 29.08.2010 23:23
    Ε καπως ετσι mirtaki ηταν και η δικη μου η σχεση απο την αρχη...χανομασταν καπως στην επικοινωνια αλλα οντως με ενα περιεργο τροπο συνεχιζαμε και συνεχιζουμε....ειναι λες και το ενα ζωδιο εχει να μαθει κατι στο αλλο....χωρις βεβαια να διευκρινιζεται ποτέ το ποιος ειναι ο δασκαλος....μαθητουδια και τα δυο!χαχα!
    οσο για την ερωτηση σου Tigerlily....θα συμφωνησω με την αγαπητη mirtaki....ακομα και φιλοι να παραμεινουν, καποια στιγμη αν χαμηλωσουν τα φωτα θα γινει της κολασεως!!!! αν υπηρξε μια φορα ελξη τοτε θα ξαναυπαρξει. Μπορει οχι μονο λογω ερωτα ή αγαπης, που ισως δεν ξεπεραστηκε αλλα απλα καλυφθηκε, αλλα και λογω καποιας αδυναμίας που μπορει να βρεθει εκεινη την στιγμη ειτε ο ανδρας ειτε η γυναικα.
    Γι αυτο αν τον θες ακομα....απλα χαμηλωσε τα φωτα...Ζυγινα εισαι αγαπητη μου ξερεις την τεχνη της αποπλανησης παρα πολυ καλα...believe me!!!
  • loupap @ 30.08.2010 14:52
    Είναι τόσο αργοί όσο υποψιάζομαι;
  • Tigerlily @ 30.08.2010 17:21
    Νομίζω loupap έχεις δίκιο είναι υπερβολικά αργοί γιατί λειτουργούν καθαρά βάση λογικής και δύσκολα με το παρορμητικό συναίσθημα. Άρα μέχρι να εκτιμήσουν μια κατάσταση και να αποφασίσουν πως θα ενεργήσουν ο ζυγός τους  σίγουρα έχει βρεί τον επόμενο/η.
  • virgo_20 @ 31.08.2010 11:30
    egw parthenos me didimo k autos zygos me ydroxoo ( aeras me aera :s )............ti ginete s'authn thn periptwsh??? egw ws twra exw mperdeutei polu pantws....k nomizw autos pou einai ligo etsi k ligo alliws einai o zygos k oxi o parthenos!o parthenos sinithws otan thelei kati einai sigouros gi auto, apla duskoleuete sto na to deiksei!!! tha sumfwnisw pantws sto "αν χαμηλωσουν τα φωτα θα γινει της κολασεως!!!! " [....toulaxiston auto einai kati pou exw katalavei].
  • protoniooo @ 31.08.2010 12:24
    pantws, apo paradeigmata pollwn gnwstwn moy, antras zygos me gynaika partheno den tairiazoun... O Zygos einai toso anapofasistos sta panta pou kapoia stigmh tha spasei ta nevra ths parthenoy...ase pou oi perissoteroi antres zygoi einai apistoi! Vlepw tous filous mou tous zygous...den mporoun na afosiwthoun se 1 atomo pote!!
  • Tigerlily @ 31.08.2010 23:12
    Nai genikotera o zygos enthousiazetai eukola kai opoion gnwrizei ton eksidanukeuei kai leei wow o theos klp..bebaia ayto sunepagetai apo thn anazhthsh tou gia thn idanikh sxesi, opote pisteuw oti an brei auta p zhtaei se enan anthrwpo , tha meinei mazi t kai de tha kanei ofthalmoloutra
  • Tigerlily @ 31.08.2010 23:12
    aaa kai wraio nick protonio
  • loupap @ 01.09.2010 21:53
    me polles genikefseis oi zygoi (antres, gynaikes) moiazoun apistoi, alla otan theloun einai ekei. oi parthenoi pantos teleftaia apodeiknyoun to antitheto, les na na ipou tous htypise o kronos alypita? Vevaia irthe kai i seira mas...
  • libra1976 @ 09.09.2010 03:18
    χαχα κι εγώ ζυγός κι αυτός παρθένος,αλλά και οι 2 με ωροσκόπο σκορπιό! με αυτόν τον ωροσκόπο μπορεί και να τον καθαρίσω καμιά μέρα,γιατί με φέρνει στο αμήν παιδιά,θέλω ώρες ώρες να τον εξολοθρεύσω! Συμφωνώ με librita, κάποιο μάθημα υπα΄ρχει στην όλη φάση και για τους 2!

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...